ακριβως και πιστευω οτι θα βγει η 3.2 ακομα και αν υπαρχουν ατομα που λενε οτι δεν θα βγει(εγω το λεω επειδη βγαινουν εφαρμογες που υποστηριζουν την 3.2) αλλα ειδομεν και οτι θα βγει 3.2 αν βγει δεν σημαινει οτι θα βγει και update για itunesοποτε εμεις ακομα περιμενουμε...την 3.2?
Untethered jailbreak coming soon by GeoHot
Δημοσίευση 26/03/2010 - 19:05
Ad
Δημοσίευση 26/03/2010 - 19:10
yeap...
το καινουργιο jailbrake δηλαδη σπαει και την 3.2?
Δημοσίευση 26/03/2010 - 19:12
κανενας δεν μπορει να σου πει με σιγουρια γιατι δεν υπαρχει 3.2 ακομα αλλα ειδομεντο καινουργιο jailbrake δηλαδη σπαει και την 3.2?
Δημοσίευση 26/03/2010 - 19:23
Author: BigBoss
It looks like Geohot has announced that he has a working jailbreak for 3.1.3 which he plans to release on the next major release (3.2 or iPad or such, not 3.1.3). The really good news for us all is that it is untethered which means all of you out there with the new tethered bootrom will be able to get a real jailbreak in the next few weeks. Of course we will announce here when it is out.
For more info and a funny video demonstrating it, you can view Geohots blog.
Of course, it won’t be released for 3.1.3. Since 3.1.3 is so worthless, there is no point giving Apple another exploit to close until after the next release is out that is actually worth something.
Δημοσίευση 26/03/2010 - 19:28
συγνωμη φιλε μου δεν το προσεξα καλα!!!!!!!!!Ας διαβαζουμε και τα υπόλοιπα post..Το λέει σε προηγούμενα..ipod Touch 3G.
Δημοσίευση 26/03/2010 - 22:15
Δημοσίευση 26/03/2010 - 22:17
θα παρετε...πλακα κανω ετσι...μην παρεξηγηθω...λογικα φιλε μου δεν θα εχουμε jb στην 3.1.3 αλλα εγω πιστευω αλλα.προσωπικη αποψη οτι θα βγει jb στην 3.1.3 με την ελευση του iPad...Δηλαδη παιδια εμεις με την 3.1.3 παλι τιποτα δε θα παρουμε ε?
Δημοσίευση 26/03/2010 - 22:33
Φίλε gkalas,πιθανολογείτε ότι το επόμενο jb θα κυκλοφορήσει για την 3.1.2, άρα πολύ απλά θα αναβάθμισης στην 3.1.2 και θα κάνεις jb.Δηλαδη παιδια εμεις με την 3.1.3 παλι τιποτα δε θα παρουμε ε?
Δεν μπορω να καταλαβω που σκαλωσες και λες <<εμεις με την 3.1.3 παλι τιποτα δε θα παρουμε ε?>>
Δημοσίευση 26/03/2010 - 22:34
καλησπερα Παρη .. καλοριζικο το avatar..θα παρετε...πλακα κανω ετσι...μην παρεξηγηθω...λογικα φιλε μου δεν θα εχουμε jb στην 3.1.3 αλλα εγω πιστευω αλλα.προσωπικη αποψη οτι θα βγει jb στην 3.1.3 με την ελευση του iPad...
Δημοσίευση 26/03/2010 - 22:59
καλησπερα κωστα...ευχαριστω...καλησπερα Παρη .. καλοριζικο το avatar..
Δημοσίευση 26/03/2010 - 23:04
Αδερφε επειδη ειμαι πολυ ασχετος οταν λες θα αναβαθμισω?Εγω εχω την 3.1.3 γινεται να γυρισω στην 3.1.2?Μιλησες για αναβαθμιση και με μπερδεψες λιγο.Για καντο λιγο πιο λιανα και για μας τους ασχετουςΦίλε gkalas,πιθανολογείτε ότι το επόμενο jb θα κυκλοφορήσει για την 3.1.2, άρα πολύ απλά θα αναβάθμισης στην 3.1.2 και θα κάνεις jb.
Δεν μπορω να καταλαβω που σκαλωσες και λες <<εμεις με την 3.1.3 παλι τιποτα δε θα παρουμε ε?>>
Δημοσίευση 26/03/2010 - 23:50
Από το βίντεο που είδαμε ποιός μου λέει ότι δεν είναι μια συσκευή
με την παλιά bootrom-firmware όπως αυτή που έχουν αρκετοί από εσάς;
Γιατί αυτό που έδειξε το κάνει ήδη μια συσκευή με firmware 3.1.2 και την παλιά bootrom!!
Δημοσίευση 26/03/2010 - 23:52
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:05
το εκανε με τους ορους που ζητησε η dev teamΠαιδιά εγώ έχω να θέσω το εξής απλό ερώτημα...
Από το βίντεο που είδαμε ποιός μου λέει ότι δεν είναι μια συσκευή
με την παλιά bootrom-firmware όπως αυτή που έχουν αρκετοί από εσάς;
Γιατί αυτό που έδειξε το κάνει ήδη μια συσκευή με firmware 3.1.2 και την παλιά bootrom!!
1. Να χρησιμοποιού το iPod Touch 3G ("ipt3G") σε πλήρη θέα - πάνω σε ένα τραπέζι - σε όλη την διάρκεια του video και χωρίς να υπάρχει οτιδήποτε συνδεδεμένο στην συσκευή εκτός από τα ακουστικά.
H χρήση του iPod Touch 3G αποδεικνύει πως χρησιμοποιείται η τελευταία bootrom, ενώ τα ακουστικά που πρέπει να είναι συνδεδεμένα είναι για απόδειξη πως δεν χρησιμοποιείται ένα iPhone 3GS - τα ακουστικά του οποίου συνδέονται σε διαφορετικό σημείο στην συσκευή.
Επίσης είναι βασικό να βρίσκεται η συσκευή σε πλήρη θέα σε όλη την διάρκεια του video, καθώς πολλοί "jailbreakers" είτε εστιάζοντας κάποια στιγμή στον υπολογιστή, είτε με κάποιο "τυχαίο" κούνημα της κάμερας, αλλάζουν την συσκευή με κάποια άλλη.
2. Να δείχνουν την εφαρμογής Voice Control να λειτουργεί. H χρήση της εφαρμογής Voice Control είναι απαραίτητη καθώς αυτή δεν υπάρχει σε προηγούμενα μοντέλα iPod Touch.
3. Να κάνουν reboot της συσκευής χρησιμοποιώντας μόνο τα πλήκτρα της συσκευής. Αυτό δείχνει πως δεν υπάρχει κάποια εξαρτώμενη σύνδεση με υπολογιστή.
4. Κατά την επαναφορά του iPod Touch 3G, να κάνουν install ένα οποιοδήποτε Winterboard theme το οποίο να αλλάζει το background στην homescreen. Για να γίνει πιο σύντομο το video μπορεί να υπάρχει το συγκεκριμένο theme προεγκατεστημένο και απλά να φανεί ότι υπάρχει ακόμα μετά το reboot, να φαίνεται δηλαδή ένα background στο homescreen που να μην είναι το αρχικό μαύρο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του background στην homescreen χωρίς jailbreak.
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 27/03/2010 - 00:13
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες