γιατι το ipod touch 3 υποστηριζει μονοο tethered jailbreak νομιζω
Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό;
(δεν το λέω για να σε προσβάλω απλά καλό θα ήταν κ μια άλλη γνώμη ακόμα!)
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:07
γιατι το ipod touch 3 υποστηριζει μονοο tethered jailbreak νομιζω
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:08
το ποστ του dinfun δες(και δεν παρεξηγουμαι χαχααχχαχα χαλαρα)Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό;
(δεν το λέω για να σε προσβάλω απλά καλό θα ήταν κ μια άλλη γνώμη ακόμα!)
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 27/03/2010 - 00:08.
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:09
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:11
το εκανε με τους ορπυς που ζητησε η dev team
1. Να χρησιμοποιού το iPod Touch 3G ("ipt3G") σε πλήρη θέα - πάνω σε ένα τραπέζι - σε όλη την διάρκεια του video και χωρίς να υπάρχει οτιδήποτε συνδεδεμένο στην συσκευή εκτός από τα ακουστικά.
H χρήση του iPod Touch 3G αποδεικνύει πως χρησιμοποιείται η τελευταία bootrom, ενώ τα ακουστικά που πρέπει να είναι συνδεδεμένα είναι για απόδειξη πως δεν χρησιμοποιείται ένα iPhone 3GS - τα ακουστικά του οποίου συνδέονται σε διαφορετικό σημείο στην συσκευή.
Επίσης είναι βασικό να βρίσκεται η συσκευή σε πλήρη θέα σε όλη την διάρκεια του video, καθώς πολλοί "jailbreakers" είτε εστιάζοντας κάποια στιγμή στον υπολογιστή, είτε με κάποιο "τυχαίο" κούνημα της κάμερας, αλλάζουν την συσκευή με κάποια άλλη.
2. Να δείχνουν την εφαρμογής Voice Control να λειτουργεί. H χρήση της εφαρμογής Voice Control είναι απαραίτητη καθώς αυτή δεν υπάρχει σε προηγούμενα μοντέλα iPod Touch.
3. Να κάνουν reboot της συσκευής χρησιμοποιώντας μόνο τα πλήκτρα της συσκευής. Αυτό δείχνει πως δεν υπάρχει κάποια εξαρτώμενη σύνδεση με υπολογιστή.
4. Κατά την επαναφορά του iPod Touch 3G, να κάνουν install ένα οποιοδήποτε Winterboard theme το οποίο να αλλάζει το background στην homescreen. Για να γίνει πιο σύντομο το video μπορεί να υπάρχει το συγκεκριμένο theme προεγκατεστημένο και απλά να φανεί ότι υπάρχει ακόμα μετά το reboot, να φαίνεται δηλαδή ένα background στο homescreen που να μην είναι το αρχικό μαύρο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του background στην homescreen χωρίς jailbreak.
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:13
δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρο αυτο που λεει ο βασιλης γιατι το iPod Touch 3G εγινε release τον σεπτεμβρη...
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:15
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:18
δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρο αυτο που λεει ο βασιλης γιατι το iPod Touch 3G εγινε release τον σεπτεμβρη...
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:26
το ειχα διαβασει το συγκεκριμενο θεμα κωστα...σε αυτο που ειπε ο βασιλης απαντησα...φιλε Παρη... δες εδω.. δεν ειναι δικα μου γραφομενα.. http://www.iphonehel...ilbreak-videos/
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:31
το ειχα διαβασει το συγκεκριμενο θεμα κωστα...σε αυτο που ειπε ο βασιλης απαντησα...
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:33
συμφωνω σε αυτο που λες αλλα εφοσον βγηκε τον σεπτεμβρη πως γινεται να εχει την καινουργια bootroom?εκτος και αν βγηκε πρωτα το iPod με νεα και αργοτερα οπως ολοι ξερουμε το iPhone...γι αυτο η dev team λεει να χρησιμοποιησουν ipod 3g γιατι εχει την νεα bootrom.. και ολοι οι κανονες στηριζονται πανω σε αυτο.. να γινει untethered jailbreak...
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:36
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:41
και εγω clean συσκευη εχω εδω και ενα μηνα εν γνωση μου γιατι βαρεθηκα τα πολλα ΜΗΝ...απλα συζητηση κανουμε για να μαθαινουμε περισσοτερα...οσο για την φημη συμφωνω απολυτα μαζι σου...γιατί διυλίζεται τον κώνωπα; υπήρχε περίπτωση ο GeoHot να βγάλει fake video? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλει να χαλάσει την φήμη του
Το παλικάρι κατάφερε και το έκανε, απλά!! Το πότε θα αποφασίσει να το βγάλει για όλους μας είναι άλλη ιστορία !!! Προσωπικά θα προτιμούσα να έχω untethered jailbreak στην 4.0 παρά στην 3.2 (και σας το λέει άνθρωπος που έχει 3gs σε 3.1.3 (clean συσκευή δηλαδή)
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:41
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:42
σου εστειλα μηνυμα σχετικα με το tethered για ριξτο ενα βλεφαρο αν μπορεις σε παρακλω..Μου αρέσει σε ότι το λες σε μένα και τον Παρη που επίσης εχουμε clean συσκευή εάν δεις στην πρώτη σελίδα ότι ανεφερες το έχω γράψει η συζήτηση μας αφορά στο εάν το iPod 3g έχει νέα ή παλιά bootrom.. Γιατί δεν γνωρίζουμε από iPod.. Τουλάχιστον εγώ.. Φιλικά πάντα..
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:48
Σου απάντησα αλλά επειδή το διεγραψες δεν έλαβες την απάντηση .. Εάν προσέξεις είναι από 2 Δεκεμβρίου 2009.. Προφανώς μουφα γιατί δεν ακούστηκε τότε..σου εστειλα μηνυμα σχετικα με το tethered για ριξτο ενα βλεφαρο αν μπορεις σε παρακλω..
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 27/03/2010 - 00:49.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες