παλι λαλακια εκανα χαχαχχχαχ εχω τα πρωτεια!Σου απάντησα αλλά επειδή το διεγραψες δεν έκανες την απάντηση .. Εάν προσέξεις είναι από 2 Δεκεμβρίου 2009.. Προφανώς μουφα γιατί δεν ακούστηκε τότε..
Untethered jailbreak coming soon by GeoHot
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:49
Ad
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:50
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:53
είχε ή όχι την νέα bootrom ε;
Μια απορία.. άσχετη.. όταν λέτε ότι το iphone σας είναι clean εννοείτε ότι δεν έχετε jailbreak πια;
Αν ναι προτιμάτε να μην έχετε τις επιπλέον δυνατότητες που έχει το jailbreak;
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:57
ναι πλεον δεν ειναι jb και πιστεψε με ειναι μια χαρα.επισης δεν εχεις κανενα αγχος του στυλ ΜΗΝ αναβαθμισεις εαν...μην κανεις το αλλο εαν...και ουτο καθ'εξης...και μην ξεχνας there is an app for whatever you want...Αν δηλαδή κατάλαβα καλά κι εγώ.. δεν είμαστε 100% σίγουροι αν το ipod touch 3g που βγήκε το Σεπτέμβιο
είχε ή όχι την νέα bootrom ε;
Μια απορία.. άσχετη.. όταν λέτε ότι το iphone σας είναι clean εννοείτε ότι δεν έχετε jailbreak πια;
Αν ναι προτιμάτε να μην έχετε τις επιπλέον δυνατότητες που έχει το jailbreak;
Δημοσίευση 27/03/2010 - 00:57
όσο για το iPod Touch 3G κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο του 2009 αλλά γιατί νομίζω ότι ήταν το πρώτο που είχε από την αρχή την νέα bootrom; Φαντάζομαι αυτός ήταν/είναι ο λόγος που η Dev-Team θέλει video μόνο iPod Touch 3G.
Δημοσίευση 27/03/2010 - 01:06
Δημοσίευση 27/03/2010 - 01:08
η αληθεια να λεγεται...χα χα χα...με το τελευταιο γελασα αρκετα...Για να λέμε την πάσα αλήθεια έχω και μια 2g jailbroken για δοκιμές και για να το παίξω και καρφί και ο Παρης έχει μια 3g για δοκιμές χα χα χα..
Δημοσίευση 27/03/2010 - 11:35
η αληθεια να λεγεται...χα χα χα...με το τελευταιο γελασα αρκετα...
Λέω κι εγώ!!!
Μα να θέλεις να στείλεις κάτι με bluetooth και να μην μπορείς..
Να μην ξέρεις πόσους χαρακτήρες έχει το μήνυμα σου και να στέλνεις
με 70 ελληνικούς χαρακτήρες ανά μήνυμα αντί 160..??
Εγώ δεν το δέχομαι!!!
Δημοσίευση 27/03/2010 - 12:25
Πρώτον δεν στέλνω μηνύματα με πάνω από 50 χαρακτήρες .. Δεύτερον με clouding μέσω MobileMe κάνω share ότι θέλω να στειλω και με email ειδοποιω με link να το κατεβάσουν αυτοί που θέλω .. Μιλάω επαγγελματικά πέραν από photo και music.. Μπορώ λοιπόν να ζήσω χωρίς jailbreak ..Λέω κι εγώ!!!
Εγώ δεν το δέχομαι!!!
Δημοσίευση 27/03/2010 - 12:34
εγω στελνω παραπανω απο 50 χαρακτηρες πολλες φορες αλλα εχω και προγραμμα με 850 μηνυματα οποτε ειμαι οκ...οσο για το bluetooth να'ναι καλα το team viewer και το drop box...οποτε μπορω και εγω να ζησω χωρις το jailbreak...το μονο που μου λειπει ειναι το sbsettings...Λέω κι εγώ!!!
Εγώ δεν το δέχομαι!!!
Δημοσίευση 27/03/2010 - 12:55
κατευθείαν στο κινητό του δεν μπορείς!!!
Και μετά έρχεται ο άλλος και σου λέει.. καλά τέτοιο κινητό
και δεν μπορεί να κάνει αυτό που μπορούν πολλά άλλα φθηνότερα κινητά να κάνουν;
Δεν συμφωνώ.. σου δένει τα χέρια αυτό!!
Άσχετο.. το sbsettings και το dropbox τι είναι;
Δημοσίευση 27/03/2010 - 12:59
ειναι πολυ λεπτη η γραμμη οπως λεγαμε και παλιοτερα να κανεις η να μην κανεις jailbreak?τα θετικα πολυ ωραια μας τα τονισες και ειναι κ αλλα (παρα πολλα) αλλα υπαρχουν και αλλα αρνητικα οπως οτι το iphone μετα απο jailbreak ρουφαει μπαταρια,ψιλοκαθυστερει σε σχεση με ενα iphone που δεν εχει jailbreak...βλεπεις σε αναγκαζει να διαλεξεις στρατοπαιδο...δηλαδη κατ εμε κανενας δεν εχει αδικο και απο τις δυο μεριες...τσπ η συζητηση νομιζω οτι βγαινει offtopic ανοιξτε ενα αλλο τοπικ σχετικα με το jailbreak η οχιΑν θέλεις επιτόπου να δώσεις μια photo ή ένα mp3 σε έναν άλλον
κατευθείαν στο κινητό του δεν μπορείς!!!
Και μετά έρχεται ο άλλος και σου λέει.. καλά τέτοιο κινητό
και δεν μπορεί να κάνει αυτό που μπορούν πολλά άλλα φθηνότερα κινητά να κάνουν;
Δεν συμφωνώ.. σου δένει τα χέρια αυτό!!
Άσχετο.. το sbsettings και το dropbox τι είναι;
Δημοσίευση 27/03/2010 - 13:01
Δημοσίευση 27/03/2010 - 15:22
γενικώς, με το dropbox πετυχαίνει κανείς το απόλυτο συγχρονισμό μεταξύ iphone και pc. η λειτουργία του είναι τελείως απλή : με ένα drag and drop σε ένα φάκελο που σου εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας συγχρονίζεις ένα αρχείο που θες με το σύννεφο της εταιρίας και όπου βρεθείς και όπου σταθείς εφόσον έχεις internet, μπορείς να το διαχειριστείς όπως θέλεις μέσα από το iphone. στην ουσία είναι ένας αόρατος σκληρός δίσκος 2gb (με συνδρομή αποκτάς και μεγαλύτερο χώρο).
Δημοσίευση 27/03/2010 - 15:54
Τελευταία επεξεργασία από: mplempa, 27/03/2010 - 15:55
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες