Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1681   filippoz

filippoz

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/05/2010 - 18:43

την κατεβαζω τωρα εγω...

στειλε μου πμ που την βρικες γιατι εγω δεν την βρισκω πουθενα ολοκληρη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1682   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 00:39

μια χαζη ερωτηση να κανω η κοιμαστε?

#1683   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 00:45

Δεδομένου οτι η Γερμανία έχει μεταφέρει όλες της αυτοκινητοβιομηχανίες της στην Αμερική και οτι στην κόντρα του δολλαρίου ευρώ, το ευρω ολό και χάνει έδαφος , ποια χώρα κερδίζει από αυτήν την πλαστή οικονομική κρίση?μήπως όλα ήταν τόσο καλα στημμένα ώστε να χτυπηθεί το ευρώ και να κερδίσει η Γερμανία καθώς όλη η Ευρώπη θα βυθίζεται στο χάος?

αυτή είναι η ερώτηση μου και είναι για να βάλω σε σκέψη όλους μας κατα πόσο αυτά που ζούμε είναι αληθινά....καλό βράδυ

#1684   kostasvas

kostasvas

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 07:12

μπαααα χαζομαρα κανει, θα μπορουσε να τις μεταφερει ινδια πακισταν βραζιλια αργεντινη, κιναααα τη μεγαλυτερη αναπτυσομενη οικονομια στον κοσμο,αλλα αυτοι κατι παραπανω ξερουν,και τα 600 gb του iphone μου? ο δαιμονας του πληκτρολογιου :lol:

#1685   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/05/2010 - 16:27

Ε, δεν παίζει. Μετά από 2 μήνες σχεδόν πήγα χθες και έπλυνα το αμάξι και σήμερα όλο το πρωί είχε τεντωθεί να βρέχει.... Την τύχη μου μέσα...

#1686   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 16:37

και εγω τα ιδια επαθα....

#1687   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 18:47

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στα περίπτερα το πρώτο hot dvd της Μαριάννας Ντούβλη και ήδη η εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρινάκη ετοιμάζει και δεύτερο dvd, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ένα σχεδόν μήνα. Τι θα δούμε όμως στο δεύτερο dvd; Που θα γυριστούν οι ερωτικές περιπτύξεις της Μαριάννας Ντούβλη; Ποιοι θα είναι οι παρτενέρ της; «Στο πρώτο dvd εσείς είδατε δυο άντρες στο δεύτερο θα δείτε τρεις. Θα βγει και δεύτερο dvd. Δεν θα είναι το backstage του πρώτου αλλά κανονικό (ροζ) dvd. Το δεύτερο θα έχει σκηνές και από το Ντουμπάι και από τη βίλα στα Μέγαρα, που έγινε τόσος ντόρος» αποκάλυψε η Μαριάννα Ντούβλη στο gossip-tv.gr. Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο είναι διαφορετικό. Θα δείτε και τις υπόλοιπες κοπέλες (από το πρώτο dvd) να μετέχουν και φυσικά τις ερωτικές μου περιπτύξεις με μια φίλη μου». Η Μαριάνα από ότι φαίνεται άκουσε καλά σχόλια για το πρώτο hot dvd και όπως είπε: «σκέφτομαι σοβαρά να συνεχίσω την καριέρα μου κάνοντας αισθησιακές ταινίες».

from thegreekz

#1688   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 20:10

και ολα αυτα ταχα για να εξασφαλισει το παιδι της...

στο χωριο μου λενε θελει η π....να να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει...
και τι καιρος ειναι αυτος..πηγα στο χωριο για κανενα μπανακι και να με πλυνει η μανα μου τα ρουχα μου και μαμηθηκε το συμπαν B)

#1689   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 20:38

να εχει μια γυναικα πιασιματα ειναι ο ωραιο αλλα η συγκεκριμενη πουρανα εχει ξεχειλωσει ..... λαθος το ονομασαν sex in the city of athens ο οργ@σμος της αγελαδος επρεπε να λεγεται....

#1690   kostasRX8

kostasRX8

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 20:40

σε ενα σταθμο που ακουγα πριν λιγεσ μερεσ (καθωσ πηγενα στη σχολη μου) ακουσα τον εκαστοτε παρουσιαστη (Τσαουσοπουλο και Εργουιν) να παρουσιαζουν το προαναφερομενο θεμα...
μεσα σε ολα διαβασαν και τα σχολια που εκαναν ολο το συνεργειο καταγραφεισ του dvd!
τα σχολεια ηταν τα εξης:
ο παραγωγωσ οι σκηνοθετεσ και οι 5 συν-προταγωνηστεσ τησ αναφερομενησ "κυριας" εμειναν εκθαμπει και ιδιαιτερα ευχαρηστημενοι με τα προσοντα τησ κυρια...!

κατα τα αλλα εγω θελω ταινια με σεναριο (για το κακομηρο το παιδακι μου το κανω..) να εχει να φαει...
ΕΛΕΟΣ δλδ...
(sorry για τα κεφαλαια)

#1691   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 20:48

να εχει μια γυναικα πιασιματα ειναι ο ωραιο αλλα η συγκεκριμενη πουρανα εχει ξεχειλωσει .....

και μενα μου αρεσουν με πιασιματα (οχι πολλα)σε λογικα πλαισια οχι ανορεξικη..αλλα αυτοι ολοι το χυδαιο το λενε και ωραιο

#1692   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 20:57

πριν αποφευγαμε τις σαμπανιες τωρα θα αποφευγουμε και τα πουρα

#1693   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 20:59

και τα δυχτια.... :D

#1694   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 21:00

αχαχαχχααχχααχ σωστος :D

#1695   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 21:06

τωρα θα το παρουν σερι κορδονι ολες και θα γυριζουν απο μια...ετσι για μοδα..ελληνες οτι κανει ο ενας το κανουν ολοι μετα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες