Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/03/2010 - 00:26

μας ειπε οτι δεν ξαναμπηκε...αυτη θα τον εχει στο μυαλο της ως μια γλυκια αναμνηση και ο δικος μας ως ενα ανεκπληρωτο whiterain :blush: :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 00:28

μας ειπε οτι δεν ξαναμπηκε...αυτη θα τον εχει στο μυαλο της ως μια γλυκια αναμνηση και ο δικος μας ως ενα ανεκπληρωτο whiterain :blush: :P

χαχαχαχα πλατωνικος ερωτας :lol:
α ρε bill τι τραβας και συ :P

#168   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 00:36

παιδια συγγνωνη πρωτον καλησπερα σας και παρακαλω εναν φρεντο εσπρεσσο μετριο (ενω κανονικα περνω φρεντο καπουτσινο μετριο ) λογω νηστιας και μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις που μπορω ν αγορασω μια itunes card απο Αθηνα ευχαριστω

#169   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 00:43

το googlαρα φιλε μου και ειδα πως και αλλα ατομα ψαχνουν αλλα γραφουν πως τελικα δεν πουλανε στην Ελλαδα σε αντιθεση με αλλες χωρες...δεν γνωριζω παραπανω λεπτομεριες :)

#170   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 00:45

dinfun σορρυ κιόλας αλλά μόλις φεύγεις δεν μπορούμε να γραφουμε εδω;για ποιο λόγο;

ποιος είπε κάτι τέτοιο βρε παιδιά δεν είναι topic που ανοίγει και κλείνει οπότε θέλω εγώ αλοιμονο.. Μην παρεξηγηθουμε το topic είναι ανοιχτό για όλους ανεξαρτήτως .. Καφές δεν σερβίρεται..

παιδια συγγνωνη πρωτον καλησπερα σας και παρακαλω εναν φρεντο εσπρεσσο μετριο (ενω κανονικα περνω φρεντο καπουτσινο μετριο ) λογω νηστιας και μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις που μπορω ν αγορασω μια itunes card απο Αθηνα ευχαριστω

δυστυχώς για τον ΚΑΦΕ θα σε στενοχωρησω κλείσαμε αύριο στις 10 00.. Καληνύχτα και πάλι..

#171   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 00:56

το googlαρα φιλε μου και ειδα πως και αλλα ατομα ψαχνουν αλλα γραφουν πως τελικα δεν πουλανε στην Ελλαδα σε αντιθεση με αλλες χωρες...δεν γνωριζω παραπανω λεπτομεριες :)

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου τωρα DINFUN δεν πειραζει φιλος κανενα προβλημα αυριο ομως θελω οπωσδηποτε γιατι δεν ξερω αμα θα την παλεψω μεχρι αυριο το πρωι χωρις καφε αφου θα ειμαι ολη νυχτα online

#172   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 01:12

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου τωρα DINFUN δεν πειραζει φιλος κανενα προβλημα αυριο ομως θελω οπωσδηποτε γιατι δεν ξερω αμα θα την παλεψω μεχρι αυριο το πρωι χωρις καφε αφου θα ειμαι ολη νυχτα online

καλη διαμονη darkrider
παω και γω για υπνακο
good night to all !

#173   filippoz

filippoz

iPH Member

• 216 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 01:36

οχι ρε παιδια μην φευγεται μολις ηρθα και ηθελα μια δωση απο το μωρο μας ... (το iphone ) το οποιο το ειχα ξεχασει ολη μερα και ελεγα μηπως κανουμε τιποτα κανενα hack να γουσταρουμε...

#174   spyrakos

spyrakos

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 02:21

καληνυχτα κ απο μενα μαγκες!!!!!!!!τα λεμε αυριο!

#175   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/03/2010 - 06:53

καλημέρα φίλοι μου.νωρίς νωρίς σερα άνοιξε το καφέ μας...σήμερα έχουμε και έκπληξη με τον καφέ...σερβιρουμε και κουλουρακια σε μορφή iPhone και για αυτούς που δεν χορτενουν έχουμε και σε iPad...χα χα χα

#176   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 07:49

Καλημέρα Παρη.. Πρωινος πρωινος σήμερα.. Μόλις εφτιαξα ΚΑΦΕ ... Και θα φύγω για δουλειά σε λίγο .. Δεν δουλεύεις σήμερα εσυ .. Γι μένα είναι τελευταία μέρα σήμερα .. Μετά άδεια χα χα χα...

#177   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 07:50

10 λεμε ανοιγει αλλα οι καλοι πελατες μπαινουν απο τις 8++...χαχαχαα...ειναι το σκουπισμα κλπ για να το βρουν οι αλλοι καθαρο..καλημερα Κωστα.. :)

edit:εγω εφτιαξα καφεδακι,πηρα ενα ipod nano κουλουρακι γιατι δεν πολυπειναω και φευγω για το εξωχικο μου...θα τα πουμε παλι το απογευμα :P

Τελευταία επεξεργασία από: komitis, 31/03/2010 - 07:54

#178   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 07:57

Γεια σου Γιώργο .. Τι έγινε σήμερα .. Τόσοι πολλοί πρωί πρωί.. Ετοιμοπολεμοι.. Οι περισσότερες ερωτήσεις σήμερα θα έχουν να κανουν με το iTunes.. Δεν νομίζω πως η apple θα έχει να κάνει με 2 διαφορετικές εκδόσεις.. Θα την δώσει και στο iPhone.. μου φαίνεται.. αλλιώς θα μπλέξει.. Με την 3.2 ..

#179   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 08:51

Σταματησαμε για καφέ και μπαίνω με το κινητό...όντως κάτι τέτοιο θα κάνει...άντε το πολύ πολύ να περιμένει μια μέρα η λίγες ώρες αν θέλει να βγουν ξεχωριστά..φεύγουμε..θα τα πούμε το απόγευμα..καλό κουράγιο με το iTunes!τα λέμε:-)

#180   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/03/2010 - 09:59

Καλημέρα Παρη.. Πρωινος πρωινος σήμερα.. Μόλις εφτιαξα ΚΑΦΕ ... Και θα φύγω για δουλειά σε λίγο .. Δεν δουλεύεις σήμερα εσυ .. Γι μένα είναι τελευταία μέρα σήμερα .. Μετά άδεια χα χα χα...

καλημέρα και προσωπικά Κώστα...καθότι ελεύθερος επαγγελματίας αύριο είναι η τελευταία μέρα δουλειάς και δυστυχώς πρέπει να τρέχω Αθήνα στον ΟΑΕΕ...αλλά μόλις τελειώσω τέρμα και ξανά την Τρίτη πάλι...αν είναι κάποιος από Αθήνα και θέλει για καφέ pm me.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες