Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2491   mike26

mike26

iPH Enthousiast

• 369 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/05/2010 - 21:37

ενα μπουκαλι ουισκι .Ή μαλλον δυο.Καλυτερα φερε ολη τη καβα .Αποψε θα γινει της δευτερας . Χικ :blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2492   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 31/05/2010 - 21:41

παρων εκανα ενα μπανιο γιατι βρομισα ολη μερα στην πορτα!
iLuxus!και mike22 περαστε εξω να σας πω δυο λογάκια ...... >:(

Αναρτημένη εικόνα

Εσύ είσαι ο animus!!

Ένα δωράκι απο το Boss!! 8)

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#2493   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.807 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:08

Ελα πειτε την αληθεια!!!Δεν την παλευεται με τιποτα ετσι?

#2494   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:16

ασε Παρη εχουν ξεφυγει εντελως.. την αλλη φορα μου το καψανε το μαγαζι.. τωρα πληρωνουν δολοφονους.. για να περασετε εξω εσεις με τα οπλα γιατι απαγορευεται το καπνισμα και εχω παρκαρισμενο

Αναρτημένη εικόνα

το μ-42 κανονιστε την πορεια σας.. :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/05/2010 - 22:17

#2495   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@Margi_Sk
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:DaizyGR

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:20

Pinky σ' επιασα: :lol:
Αναρτημένη εικόνα

Χαχα,ό,τι πρέπει για μπούργκα με άποψη!! :lol: :lol:

#2496   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@Margi_Sk
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:DaizyGR

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:20

ενα μπουκαλι ουισκι .Ή μαλλον δυο.Καλυτερα φερε ολη τη καβα .Αποψε θα γινει της δευτερας . Χικ :blush:

Εφτασααααανννν!!!

#2497   mike26

mike26

iPH Enthousiast

• 369 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:26

χικ. ωραια ειναι εδω... να σας πω κοπελιες ...χικ... barwomen ...χικ... φερε κι αλλο .Δε φτανει χικ χικ
Ψεσε μου και κανα μπριζολακι ετσι ν' αρχιναμε και μετα βλεπουμε για το αρνι

Τελευταία επεξεργασία από: mike26, 31/05/2010 - 22:28

#2498   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:27

Μια γύρα Horny Bull στο κατάστημα από εμένα!

#2499   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:34

εσενα θα σε σερβιρω εγω.. που ειναι οι καπνιστες.. τρομαξαν και εφυγαν εεε;..

Αναρτημένη εικόνα

#2500   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:51

Ευχαριστώ Κώστα!! Λες να έφυγαν;! Πάνω σε αυτό πήρα μια χαρά χθες που διάβασα οτι θα αλλάξει η νομοθεσία με την απαγόρευση του καπνίσματος και πλέον θα κόβουν πρόστιμα και οι αστυνόμοι, και η δημοτική αστυνομία!!!

Άντε μπας και γίνει τίποτα γιατί ο Έλληνας αν δεν πληρώνει δεν βάζει μυαλό... Ειδικά κάτι μανάδες που βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους και καπνίζουν δίπλα τους (καλά και για τους πατεράδες ισχύει αυτό) είναι πραγματικά για χαστούκια...

#2501   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.807 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:54

Ειμαι καπνιζοντας και συμφωνω αλλα οχι σε ολα.Γιατι να μου κοβει εμενα την επιλογη για το αν θα καπνισω και που και να μου επιβαλει το οποιοδηποτε προστιμο οταν ακομα μεσα σε δημοσιες υπηρεσιες το τσιγαρο παει και ερχεται?Δικο μου δικαιωμα δεν ειναι το αν θελω να καπνιζω η οχι?Ετσι οπως παει το θεμα εμεις που καπνιζουμε θα μας δειχνουν με το δαχτυλο...

#2502   tasgr86

tasgr86

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:01

Στην Ελλάδα ζούμε παιδιά.Αυτοί οι νόμοι είναι για τις πρώτες 2-3 μέρες οπότε οι καπνίζοντες να μην ανησυχούν

#2503   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:01

Ευχαριστώ Κώστα!! Λες να έφυγαν;! Πάνω σε αυτό πήρα μια χαρά χθες που διάβασα οτι θα αλλάξει η νομοθεσία με την απαγόρευση του καπνίσματος και πλέον θα κόβουν πρόστιμα και οι αστυνόμοι, και η δημοτική αστυνομία!!!

Άντε μπας και γίνει τίποτα γιατί ο Έλληνας αν δεν πληρώνει δεν βάζει μυαλό... Ειδικά κάτι μανάδες που βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους και καπνίζουν δίπλα τους (καλά και για τους πατεράδες ισχύει αυτό) είναι πραγματικά για χαστούκια...

συμφωνω μαζι σου.. αν και φανατικος καπνιστης.. μονο μια διορθωση.. οχι η αστυνομια.. αλλα το λιμενικο.. και η δημοτικη.. αστυνομια.. οπως καταλαβαινεις δεν φθανουν.. :)

#2504   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:15

Νομίζω οτι είχα διαβάσει και για την αστυνομία. Πραγματικά πότε θα καταλάβετε οτι δεν είναι το θέμα το αν θα καπνίζετε εσείς και το τι προκαλείτε στον εαυτό σας, αλλά το τι προκαλεί αυτό στους γύρω σας. Δεν με ενδιαφέρει το αν σέβεται κάποιος τον εαυτό του (που για να καπνίζει, δεν το κάνει σε επίπεδο υγείας) αλλά απαιτώ να σέβεται εμένα και τους υπόλοιπους από την στιγμή που δεν του έχω δώσει δικαίωμα για το αντίθετο.

Αν καπνίζει κάποιος σε δημόσιες υπηρεσίες, θα έπρεπε να τον έχουν βγάλει έξω με τις κλοτσιές... Από την άλλη πότε θα σταματήσει αυτή η καραμέλα, ότι ζούμε στην ελλάδα (ναι με μικρό επίτηδες) και δεν θα ισχύσει το ένα και το άλλο. Το τι ισχύει και τι όχι και κυρίως σε θέματα ηθικής και σεβασμού του συνανθρώπου εμείς το καθορίζουμε. Εμείς καθορίζουμε το αν θα παρκάρουμε σε αναπηρική θέση ή σε διάβαση πεζών η σε ράμπα αναπήρων, εμείς καθορίζουμε το αν θα καπνίζουμε ενώ ενοχλούμε τον άλλον ή όχι.

Από ότι έχετε καταλάβει είμαι κατά του καπνίσματος και υπέρ του σεβασμού του συνανθρώπου. Έχω τσακωθεί με πολύ κόσμο για το θέμα κάπνισμα επειδή τους ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσουν από κάποιον χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα (να βγουν έξω από το κτήριο για να καπνίσουν) και αυτοί μου το έπεζαν τσαμπουκά και οτι κάνουν ότι γουστάρουν. Έμαθα και χθες κάτι που με εξόργισε. Λιγες μέρες πριν που ήταν η φοιτητικές εκλογές είχε επισκεφθεί την σχολή μου η Κανέλη (ναι η γνωστή Κανέλη). Μέσα στο τμήμα σαφώς και απαγορεύεται το κάπνισμα και υπάρχουν και αρκετές πινακίδες με την ένδειξη αυτή. Έμαθα λοιπόν οτι ήταν η "κυρία" στο αμφιθέατρο της σχολής και άναψε στην ψύχρα τσιγάρο και το θέμα είναι οτι κανείς δεν της είπε τίποτα από τους καθηγητές (αυτοί ήταν εκεί άλλωστε μόνο) φοβούμενοι τι μπορεί να τους κάνει. Πραγματικά εύχομαι να ήμουν εκεί για αν της πω να βγει έξω κτλ. Ντροπή δική της για αυτό που έκανε και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε αυτούς που δεν είπαν τίποτα φοβούμενοι για τις τυχόν συνέπειες.

Κλίνοντας θα πω το παρακάτω. Όποιος δεν σε σέβεται, δεν αξίζει να τον σεβαστείς.

#2505   animus

animus

iPH User

• 179 μηνύματα
  • GameCenter:Animus 2.0

Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:22

Νομίζω οτι είχα διαβάσει και για την αστυνομία. Πραγματικά πότε θα καταλάβετε οτι δεν είναι το θέμα το αν θα καπνίζετε εσείς και το τι προκαλείτε στον εαυτό σας, αλλά το τι προκαλεί αυτό στους γύρω σας. Δεν με ενδιαφέρει το αν σέβεται κάποιος τον εαυτό του (που για να καπνίζει, δεν το κάνει σε επίπεδο υγείας) αλλά απαιτώ να σέβεται εμένα και τους υπόλοιπους από την στιγμή που δεν του έχω δώσει δικαίωμα για το αντίθετο.

Αν καπνίζει κάποιος σε δημόσιες υπηρεσίες, θα έπρεπε να τον έχουν βγάλει έξω με τις κλοτσιές... Από την άλλη πότε θα σταματήσει αυτή η καραμέλα, ότι ζούμε στην ελλάδα (ναι με μικρό επίτηδες) και δεν θα ισχύσει το ένα και το άλλο. Το τι ισχύει και τι όχι και κυρίως σε θέματα ηθικής και σεβασμού του συνανθρώπου εμείς το καθορίζουμε. Εμείς καθορίζουμε το αν θα παρκάρουμε σε αναπηρική θέση ή σε διάβαση πεζών η σε ράμπα αναπήρων, εμείς καθορίζουμε το αν θα καπνίζουμε ενώ ενοχλούμε τον άλλον ή όχι.

Από ότι έχετε καταλάβει είμαι κατά του καπνίσματος και υπέρ του σεβασμού του συνανθρώπου. Έχω τσακωθεί με πολύ κόσμο για το θέμα κάπνισμα επειδή τους ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσουν από κάποιον χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα (να βγουν έξω από το κτήριο για να καπνίσουν) και αυτοί μου το έπεζαν τσαμπουκά και οτι κάνουν ότι γουστάρουν. Έμαθα και χθες κάτι που με εξόργισε. Λιγες μέρες πριν που ήταν η φοιτητικές εκλογές είχε επισκεφθεί την σχολή μου η Κανέλη (ναι η γνωστή Κανέλη). Μέσα στο τμήμα σαφώς και απαγορεύεται το κάπνισμα και υπάρχουν και αρκετές πινακίδες με την ένδειξη αυτή. Έμαθα λοιπόν οτι ήταν η "κυρία" στο αμφιθέατρο της σχολής και άναψε στην ψύχρα τσιγάρο και το θέμα είναι οτι κανείς δεν της είπε τίποτα από τους καθηγητές (αυτοί ήταν εκεί άλλωστε μόνο) φοβούμενοι τι μπορεί να τους κάνει. Πραγματικά εύχομαι να ήμουν εκεί για αν της πω να βγει έξω κτλ. Ντροπή δική της για αυτό που έκανε και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε αυτούς που δεν είπαν τίποτα φοβούμενοι για τις τυχόν συνέπειες.

Κλίνοντας θα πω το παρακάτω. Όποιος δεν σε σέβεται, δεν αξίζει να τον σεβαστείς.

Θεος! σαν να τα είπα εγώ είναι συμφωνω απόλυτα.Στην Ιταλία όλοι είναι εξω απο τα κτήρια και καπνίζουν!Εδω τι είμαστε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες