iPhoneHellas Cafe for all members
Δημοσίευση 31/05/2010 - 21:37
Ad
Δημοσίευση 31/05/2010 - 21:41
Εσύ είσαι ο animus!!παρων εκανα ενα μπανιο γιατι βρομισα ολη μερα στην πορτα!
iLuxus!και mike22 περαστε εξω να σας πω δυο λογάκια ......
Ένα δωράκι απο το Boss!!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:08
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:16
το μ-42 κανονιστε την πορεια σας..
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/05/2010 - 22:17
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:20
Pinky σ' επιασα:
Χαχα,ό,τι πρέπει για μπούργκα με άποψη!!
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:20
Εφτασααααανννν!!!ενα μπουκαλι ουισκι .Ή μαλλον δυο.Καλυτερα φερε ολη τη καβα .Αποψε θα γινει της δευτερας . Χικ
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:26
Ψεσε μου και κανα μπριζολακι ετσι ν' αρχιναμε και μετα βλεπουμε για το αρνι
Τελευταία επεξεργασία από: mike26, 31/05/2010 - 22:28
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:27
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:34
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:51
Άντε μπας και γίνει τίποτα γιατί ο Έλληνας αν δεν πληρώνει δεν βάζει μυαλό... Ειδικά κάτι μανάδες που βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους και καπνίζουν δίπλα τους (καλά και για τους πατεράδες ισχύει αυτό) είναι πραγματικά για χαστούκια...
Δημοσίευση 31/05/2010 - 22:54
Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:01
Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:01
Ευχαριστώ Κώστα!! Λες να έφυγαν;! Πάνω σε αυτό πήρα μια χαρά χθες που διάβασα οτι θα αλλάξει η νομοθεσία με την απαγόρευση του καπνίσματος και πλέον θα κόβουν πρόστιμα και οι αστυνόμοι, και η δημοτική αστυνομία!!!
Άντε μπας και γίνει τίποτα γιατί ο Έλληνας αν δεν πληρώνει δεν βάζει μυαλό... Ειδικά κάτι μανάδες που βγαίνουν έξω με τα παιδιά τους και καπνίζουν δίπλα τους (καλά και για τους πατεράδες ισχύει αυτό) είναι πραγματικά για χαστούκια...
συμφωνω μαζι σου.. αν και φανατικος καπνιστης.. μονο μια διορθωση.. οχι η αστυνομια.. αλλα το λιμενικο.. και η δημοτικη.. αστυνομια.. οπως καταλαβαινεις δεν φθανουν..
Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:15
Αν καπνίζει κάποιος σε δημόσιες υπηρεσίες, θα έπρεπε να τον έχουν βγάλει έξω με τις κλοτσιές... Από την άλλη πότε θα σταματήσει αυτή η καραμέλα, ότι ζούμε στην ελλάδα (ναι με μικρό επίτηδες) και δεν θα ισχύσει το ένα και το άλλο. Το τι ισχύει και τι όχι και κυρίως σε θέματα ηθικής και σεβασμού του συνανθρώπου εμείς το καθορίζουμε. Εμείς καθορίζουμε το αν θα παρκάρουμε σε αναπηρική θέση ή σε διάβαση πεζών η σε ράμπα αναπήρων, εμείς καθορίζουμε το αν θα καπνίζουμε ενώ ενοχλούμε τον άλλον ή όχι.
Από ότι έχετε καταλάβει είμαι κατά του καπνίσματος και υπέρ του σεβασμού του συνανθρώπου. Έχω τσακωθεί με πολύ κόσμο για το θέμα κάπνισμα επειδή τους ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσουν από κάποιον χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα (να βγουν έξω από το κτήριο για να καπνίσουν) και αυτοί μου το έπεζαν τσαμπουκά και οτι κάνουν ότι γουστάρουν. Έμαθα και χθες κάτι που με εξόργισε. Λιγες μέρες πριν που ήταν η φοιτητικές εκλογές είχε επισκεφθεί την σχολή μου η Κανέλη (ναι η γνωστή Κανέλη). Μέσα στο τμήμα σαφώς και απαγορεύεται το κάπνισμα και υπάρχουν και αρκετές πινακίδες με την ένδειξη αυτή. Έμαθα λοιπόν οτι ήταν η "κυρία" στο αμφιθέατρο της σχολής και άναψε στην ψύχρα τσιγάρο και το θέμα είναι οτι κανείς δεν της είπε τίποτα από τους καθηγητές (αυτοί ήταν εκεί άλλωστε μόνο) φοβούμενοι τι μπορεί να τους κάνει. Πραγματικά εύχομαι να ήμουν εκεί για αν της πω να βγει έξω κτλ. Ντροπή δική της για αυτό που έκανε και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε αυτούς που δεν είπαν τίποτα φοβούμενοι για τις τυχόν συνέπειες.
Κλίνοντας θα πω το παρακάτω. Όποιος δεν σε σέβεται, δεν αξίζει να τον σεβαστείς.
Δημοσίευση 31/05/2010 - 23:22
Θεος! σαν να τα είπα εγώ είναι συμφωνω απόλυτα.Στην Ιταλία όλοι είναι εξω απο τα κτήρια και καπνίζουν!Εδω τι είμαστε?Νομίζω οτι είχα διαβάσει και για την αστυνομία. Πραγματικά πότε θα καταλάβετε οτι δεν είναι το θέμα το αν θα καπνίζετε εσείς και το τι προκαλείτε στον εαυτό σας, αλλά το τι προκαλεί αυτό στους γύρω σας. Δεν με ενδιαφέρει το αν σέβεται κάποιος τον εαυτό του (που για να καπνίζει, δεν το κάνει σε επίπεδο υγείας) αλλά απαιτώ να σέβεται εμένα και τους υπόλοιπους από την στιγμή που δεν του έχω δώσει δικαίωμα για το αντίθετο.
Αν καπνίζει κάποιος σε δημόσιες υπηρεσίες, θα έπρεπε να τον έχουν βγάλει έξω με τις κλοτσιές... Από την άλλη πότε θα σταματήσει αυτή η καραμέλα, ότι ζούμε στην ελλάδα (ναι με μικρό επίτηδες) και δεν θα ισχύσει το ένα και το άλλο. Το τι ισχύει και τι όχι και κυρίως σε θέματα ηθικής και σεβασμού του συνανθρώπου εμείς το καθορίζουμε. Εμείς καθορίζουμε το αν θα παρκάρουμε σε αναπηρική θέση ή σε διάβαση πεζών η σε ράμπα αναπήρων, εμείς καθορίζουμε το αν θα καπνίζουμε ενώ ενοχλούμε τον άλλον ή όχι.
Από ότι έχετε καταλάβει είμαι κατά του καπνίσματος και υπέρ του σεβασμού του συνανθρώπου. Έχω τσακωθεί με πολύ κόσμο για το θέμα κάπνισμα επειδή τους ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσουν από κάποιον χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα (να βγουν έξω από το κτήριο για να καπνίσουν) και αυτοί μου το έπεζαν τσαμπουκά και οτι κάνουν ότι γουστάρουν. Έμαθα και χθες κάτι που με εξόργισε. Λιγες μέρες πριν που ήταν η φοιτητικές εκλογές είχε επισκεφθεί την σχολή μου η Κανέλη (ναι η γνωστή Κανέλη). Μέσα στο τμήμα σαφώς και απαγορεύεται το κάπνισμα και υπάρχουν και αρκετές πινακίδες με την ένδειξη αυτή. Έμαθα λοιπόν οτι ήταν η "κυρία" στο αμφιθέατρο της σχολής και άναψε στην ψύχρα τσιγάρο και το θέμα είναι οτι κανείς δεν της είπε τίποτα από τους καθηγητές (αυτοί ήταν εκεί άλλωστε μόνο) φοβούμενοι τι μπορεί να τους κάνει. Πραγματικά εύχομαι να ήμουν εκεί για αν της πω να βγει έξω κτλ. Ντροπή δική της για αυτό που έκανε και ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε αυτούς που δεν είπαν τίποτα φοβούμενοι για τις τυχόν συνέπειες.
Κλίνοντας θα πω το παρακάτω. Όποιος δεν σε σέβεται, δεν αξίζει να τον σεβαστείς.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες