να σου πω την αληθεια δεν λεει και πολλα η θρησκεια... sorry κιολας χωρις να θελω να θιξω κανεναν ειναι η γνωμη μου...
οταν εγω για παραδειγμα απο τα 16,17 μου ακουω και σκανδαλα, ροζ τηλεφωνα, Βατοπεδι και ολα τα σχετικα γιατι να παω να εξομολογηθω? που ξερω αν μπορει να με βιντεοσκοπουνε ή να με ηχογραφουνε και μετα να γελανε μαζι μου. Γιατι να πρεπει να υποστω τους τυπολατρες που ειναι καθε απογευμα ειναι παροντεσ στον εσπερινο και μολισ βγουνε λενε "ειδες τον ταδε τι εβαλε σημερα? τσ τσ..." και διαφορα τετοια
Στο γυμνασιο ειχαμε μια καθηγητρια που μας ελεγε οτι ειναι φυσικο να μην θελουμε να πιστευουμε καπου επειδη σαν μικροι νιωθουμε πως μπορουμε να κανουμε τα παντα. Καποια στιγμη ομως που θα τα βρουμε πολυ δυσκολα και η κατασταση θα ειναι περαν των δυναμεων μας τοτε θα παρακαλεσουμε τον Θεο να μας βοηθησει.. Επειδη εχουμε την αναγκη να στηριχτουμε καπου και οχι επειδη ξερουμε οτι υπαρχει.
Προσωπικα δεν ξερω αν υπαρχει η οχι, αλλα δεν με κανει να θελω να παω στην εκκλησια να ακουσω την λειτουργια και τα σχετικα. Γιατι για να βαφτισεις το παιδι σου πρεπει να εχει κανει χριστιανικο γαμο? γιατι να δωσεις 100 και 200 ευρω η δεν ξερω και γω ποσα για μια τελετη του γαμου μισης ωρας, και πολυ λεω. Κοινωνικοι λειτουργοι ειναι, δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι με επιδοματα!
Η μονη εκκλησια που παω εδω και χρονια ειναι στον Αγιο Ιωαννη στην Θεσσαλονικη στο κεντρο όπου και βαφτιστηκα!
Το τραβηξα πολυ ε?