Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3541   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2010 - 22:20

οκ ετσι δεχομαι.. στην υγεια του forum.. :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3542   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@Margi_Sk
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:DaizyGR

Δημοσίευση 21/06/2010 - 22:21

Στην υγειά μας!!! ;)

#3543   Billovia

Billovia

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 22:56

Παιδιά καλησπέρα... Θα ήθελα τη βοήθεια σας.. Είμαι φοιτητής σε τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και είδε ένας καθηγητής μου οτι έχω iphone και μου ζήτησε να του στείλω back up του κινητού μου για να το χρησιμοποιήσουν για να τεσταρουν μια εφαρμογή που φτιάχνουν (μέσα από κάποιες λειτουργίες που κάνει ο χρήστης θα μπορούν να εντοπίζουν αν το κινητό είναι κλεμμένο ή όχι...) Το πρόβλημα μου εμένα είναι, για αυτό και ζητάω τη βοήθειά σας να μου πείτε αν στείλω back up στη σελίδα που μου έδωσε (http://ibackup.samos...gr/default.html μπορείτε να μπείτε να δείτε τι παίζει) θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες μου και τα μηνύματά μου??? Μου είπε οτι χρησιμοποιούνται τεχνικές ανωνυμοποίησης και κρυπτογράφησης... Αν μπορεί μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω να του στείλω back up μονό με εφαρμογές επαφές και τα σχετικά δηλαδή χωρίς μηνύματα και φωτογραφίες... Που αποθηκεύεται το back up στο pc μου? Είναι προσβάσιμο και με δυνατότητα αλλαγής? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και παρακαλώ τους διαχειριστές αν το post είναι σε λάθος τομέα να μεταφερθεί για περαιτέρω βοήθεια από τα μέλη.. Ευχαριστώ και πάλι...

#3544   tasgr86

tasgr86

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 23:00

Ποιος ξέρει τι θα έχεις μέσα... :D

#3545   Billovia

Billovia

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 23:05

Η αλήθεια είναι πως έχω κάτι ακατάλληλες με την κοπέλα μου και δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να βγούν στη δημοσιότητα...(Αν είναι να γίνει τουλάχιστον να βγαλουμε κανα λεφτο.... :D :D :D ) Αν μπορείτε να βοηθήσετε με πληροφορίες σχετικά με το back up και το pc θα σας ήμουν ευγνώμων....

#3546   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/06/2010 - 23:07

Μιας και εδώ είναι το καφέ και δεν απαντάμε σε ερωτήσεις, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για να σου απαντήσουν στο "Ερωτήσεις και απαντήσεις σε προβλήματα χρηστών". Πάντως με μια ανάγνωση κάποιων θεμάτων στο "FAQ" θα βρεις που αποθηκεύονται όλα αυτά που θες να κρύψεις.

#3547   Billovia

Billovia

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 23:16

Μιας και εδώ είναι το καφέ και δεν απαντάμε σε ερωτήσεις, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για να σου απαντήσουν στο "Ερωτήσεις και απαντήσεις σε προβλήματα χρηστών". Πάντως με μια ανάγνωση κάποιων θεμάτων στο "FAQ" θα βρεις που αποθηκεύονται όλα αυτά που θες να κρύψεις.

Ευχαριστώ ανοίγω topic στο ερωτήσεις-και-απαντήσεις-σε-προβλήματα-χρηστών

#3548   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/06/2010 - 00:44

Τι εγινε,που πηγατε ολοι?Ακουστε τι επαθα...Κανω restore στην 4.0 και δεν κανω update carrier και δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο και μου βγαζει ενα pop up παραθυρο το κινητο και μου λεει οτι πρεπει να κανω update και μου βγαζει επιλογες δυο.

1)Cancel και
2)Update οπου και το πατησα και μου εκανε κανονικα την διαδικασια και μπορουσα να κανω τηλεφωνα και να στειλω μηνυματα...

#3549   SofiMatinious

SofiMatinious

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/06/2010 - 01:02

Τι εγινε,που πηγατε ολοι?Ακουστε τι επαθα...Κανω restore στην 4.0 και δεν κανω update carrier και δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο και μου βγαζει ενα pop up παραθυρο το κινητο και μου λεει οτι πρεπει να κανω update και μου βγαζει επιλογες δυο.

1)Cancel και
2)Update οπου και το πατησα και μου εκανε κανονικα την διαδικασια και μπορουσα να κανω τηλεφωνα και να στειλω μηνυματα...

Γειααα...να μας πείς τί παίζει με την μπαταρία...άν κρατάει ή αν την τρώει και η 4 σαν καραμελίτσες :P

#3550   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/06/2010 - 01:19

Μια χαρα ειναι η μπαταρια με αρκετη χρηση και δεν κατεβαινει ευκολα.

#3551   Clopyright

Clopyright

iPH Member

• 282 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 09:03

Δεν το πιστεύω εκει εκεί εκεί...... Τρία συνεφα στον οριζοντα.

Καλημέρα σε όλους.

#3552   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 11:12

Καλημέρα!!

Ότι έχει δροσίσει πάντως,έχει δροσίσει...
Αν και για βροχή το πάει... >:(

#3553   Giannis.

Giannis.

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 13:19

Πηγα και ειδα τα αποτελεσματα και εχω περασει :D
Λυκειο απο Σεπτεμβρη!

#3554   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2010 - 15:18

Χάλια η μέρα μου σήμερα μέχρι στιγμής...

Ξυπνάω κατά τις 6, κάθομαι και κάνω μια επανάληψη και στις 7:25 πάω για το αμάξι μου... Το κοιτάω και το βλέπω σαν να έχει υγρασία (γυάλιζει), λογικό λέω αφού είναι νωρίς και χαζοβρέχει... Μπαίνω μέσα (αφού πιο πριν πάτησα κάπου άμμο που ήταν στο πεζοδρόμιο και άρχισα να τα παίρνω...

Βάζω μπρος και ανοίγω υαλοκαθαριστήρες. Έλα όμως που αντί να καθαρίσουν τα τζάμια, έγιναν χειρότερα... Πλακώνω να ρίχνω ένα σορό νερό αλλά τίποτα. Κατεβαίνω και πάω να δω τους υαλοκαθαριστήρες και τότε συνειδητοποιώ ότι σχεδόν σε όλο μου το αμάξι υπήρχε κάτι σαν άμμος... WTF!!! Πλακώνω και παίρνω χαρτί και αρχίζω να καθαρίζω υαλοκαθαριστήρες και λίγο τα τζάμια για να βλέπω... Μπαίνω μέσα και μετά από αρκετό πάλι νερό άρχισε να καθαρίζει... Άντε και ξεκινάω... Στον δρόμο για την σχολή πήγε να με μαζέψει ένας ταξιτζής στην Τσιμισκή γιατί πήγε να αποφύγει την λακκούβα (ΕΛΕΟΣ).

Με το ένα και με το άλλο φτάνω στην σχολή. Έρχεται η ώρα να γράψω και ας μην πω καλύτερα τι πήρα :P Πραγματικά ο τύπος δεν πρέπει να είχε καθόλου καλή διάθεση όταν έβαζε θέματα. Καλό Σεπτέμβρη δηλαδή... Πάω μετά να φύγω. Στον δρόμο για το σπίτι, μόλις βγήκα από το ΤΕΙ με έκλεισαν δύο βανάκια που έκαναν κόντρες (ΝΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ OMG) και πήγαν να με βγάλουν από τον δρόμο...

Γυρνάω σπίτι μετά από όλα αυτά και πάω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς. Καθώς κατέβηκα από το αυτοκίνητο παρατηρώ το παράθυρο του οδηγού και βλέπω οτι κάποιο ΤΣΟΓΛΑΝΙ μου είχε χαράξει το τζάμι...

Πραγματικά όλα χάλια μέχρι στιγμής, δεν ξέρω τι να πω...

#3555   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 16:04

Χάλια η μέρα μου σήμερα μέχρι στιγμής...

Ξυπνάω κατά τις 6, κάθομαι και κάνω μια επανάληψη και στις 7:25 πάω για το αμάξι μου... Το κοιτάω και το βλέπω σαν να έχει υγρασία (γυάλιζει), λογικό λέω αφού είναι νωρίς και χαζοβρέχει... Μπαίνω μέσα (αφού πιο πριν πάτησα κάπου άμμο που ήταν στο πεζοδρόμιο και άρχισα να τα παίρνω...

Βάζω μπρος και ανοίγω υαλοκαθαριστήρες. Έλα όμως που αντί να καθαρίσουν τα τζάμια, έγιναν χειρότερα... Πλακώνω να ρίχνω ένα σορό νερό αλλά τίποτα. Κατεβαίνω και πάω να δω τους υαλοκαθαριστήρες και τότε συνειδητοποιώ ότι σχεδόν σε όλο μου το αμάξι υπήρχε κάτι σαν άμμος... WTF!!! Πλακώνω και παίρνω χαρτί και αρχίζω να καθαρίζω υαλοκαθαριστήρες και λίγο τα τζάμια για να βλέπω... Μπαίνω μέσα και μετά από αρκετό πάλι νερό άρχισε να καθαρίζει... Άντε και ξεκινάω... Στον δρόμο για την σχολή πήγε να με μαζέψει ένας ταξιτζής στην Τσιμισκή γιατί πήγε να αποφύγει την λακκούβα (ΕΛΕΟΣ).

Με το ένα και με το άλλο φτάνω στην σχολή. Έρχεται η ώρα να γράψω και ας μην πω καλύτερα τι πήρα :P Πραγματικά ο τύπος δεν πρέπει να είχε καθόλου καλή διάθεση όταν έβαζε θέματα. Καλό Σεπτέμβρη δηλαδή... Πάω μετά να φύγω. Στον δρόμο για το σπίτι, μόλις βγήκα από το ΤΕΙ με έκλεισαν δύο βανάκια που έκαναν κόντρες (ΝΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ OMG) και πήγαν να με βγάλουν από τον δρόμο...

Γυρνάω σπίτι μετά από όλα αυτά και πάω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς. Καθώς κατέβηκα από το αυτοκίνητο παρατηρώ το παράθυρο του οδηγού και βλέπω οτι κάποιο ΤΣΟΓΛΑΝΙ μου είχε χαράξει το τζάμι...

Πραγματικά όλα χάλια μέχρι στιγμής, δεν ξέρω τι να πω...

Kαλά λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!! :unsure:
Τι να σου πω,ελπίζω να τελειώσει η μέρα καλύτερα απ'ότι άρχισε...

Κερασμένο milkshake για να φύγουν τα νευράκια.. :D

Τελευταία επεξεργασία από: Pinky24, 22/06/2010 - 16:05

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;