iPhoneHellas Cafe for all members
Δημοσίευση 17/10/2010 - 12:03
Ad
Δημοσίευση 17/10/2010 - 12:12
Καλα ερχομαι πρωτη φορα στο μαγαζι και δεν υπαρχει καν πορτιερης? Μπαινω μεσα να παραγκειλω και κανενας μεσ το μπαρ
Μονο μια καθαρηστρια εκανε τις τουαλετες..
Για μαζευτειτε λεω εγω γιατι χειμονιασε και επιασαν τα κρυα
Για αρχη ενα jack amareto με στυμενο λεμονι ..
συγνωμη για διανυχτερευον φαρμακειο.. μας περασες.. 4:00 am..
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:02
τα κρατη χρειαζοντουσαν ενα αντιβαρο (κατα καποιο τροπο)για να συγκρατουν το πληθος..οι εκκλησιες χρειαζονται το πληθος για να μαζεψουν πορους και να ασχοληθουν με τις "πραγματικες" τους ασχολιες..ο ανθρωπος τελικα πιστευει γιατι δεν μπορει να κανει κατι αλλο πια..
αν υπαρχει κατι,δεν μπορουμε να το μαθουμε και οσοι το ψαχνουν πολλοι πεφτουν σε ναρκοπεδια (καλα στημενα)..οπως ειπε και ο Λουκας παραπανω..0 κοσμος δεν ειναι ετοιμος για αληθειες..η αληθεια ποναει και δεν συμφερει πολλους!
γνωμη μου παντα..εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου..να λαμβανεις τις ευθυνες σου και απο'κει και περα να εισαι ανθρωπος (οτι και αν σημαινει αυτο)
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:34
διαφωνω.σε υποχρωνει κανεις να πληρωσεις?εγω δεν εχω δωσει δεκαρα πλην 20 λεπτα γ το κερακι μου..και στην τελικη αν ειναι να δωσω καπου προτιμω ειναι σε καποιο φτωχο παρα στους παπαδες..εξαρταται σε ποιους πιστευεις,στους παπαδες η στους μοναχους?παντα ο ανθρωπος χρειαζοταν να πιστευει σε κατι!ειτε για να δικαιολογησει φαινομενα που δεν μπορουσε να εξηγησει,ειτε για να δικαιολογησει πραξεις που ηταν αδικαιολογητες,ειτε απλα γιατι παντα ο ανθρωπος χρειαζεται να νιωθει οτι τα στραβα ειναι ευθυνη αλλου και δικη του..
τα κρατη χρειαζοντουσαν ενα αντιβαρο (κατα καποιο τροπο)για να συγκρατουν το πληθος..οι εκκλησιες χρειαζονται το πληθος για να μαζεψουν πορους και να ασχοληθουν με τις "πραγματικες" τους ασχολιες..ο ανθρωπος τελικα πιστευει γιατι δεν μπορει να κανει κατι αλλο πια..
αν υπαρχει κατι,δεν μπορουμε να το μαθουμε και οσοι το ψαχνουν πολλοι πεφτουν σε ναρκοπεδια (καλα στημενα)..οπως ειπε και ο Λουκας παραπανω..0 κοσμος δεν ειναι ετοιμος για αληθειες..η αληθεια ποναει και δεν συμφερει πολλους!
γνωμη μου παντα..εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου..να λαμβανεις τις ευθυνες σου και απο'κει και περα να εισαι ανθρωπος (οτι και αν σημαινει αυτο)
Δημοσίευση 17/10/2010 - 19:54
Δημοσίευση 17/10/2010 - 20:13
σε κανεναν απο τους 2!ουτε καν τα 20 λεπτα δεν θα επρεπε να δινεις..οταν ερθει η ωρα για γαμο/βαπτιση κλπ..τοτε θα δεις πως τα παιρνουν τα χρηματα και κατα τα αλλα εξασκουν λειτουργημα..διαφωνω.σε υποχρωνει κανεις να πληρωσεις?εγω δεν εχω δωσει δεκαρα πλην 20 λεπτα γ το κερακι μου..και στην τελικη αν ειναι να δωσω καπου προτιμω ειναι σε καποιο φτωχο παρα στους παπαδες..εξαρταται σε ποιους πιστευεις,στους παπαδες η στους μοναχους?
Ο Χριστος ειχε πει "ο εχων 2 χιτωνες να δινει τον εναν" αυτοι μαλλον ομως κατι δεν ακουσαν και σου παιρνουν και τον τρυπιο που εχεις!
στην ουσια αυτοι κυβερνουν τον κοσμο και ολοι οι αλλοι ειναι απλα μαριονετες..αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν φορολογουσαν εδω στην Ελλαδα την εκκλησια οπως θα επρεπε,η Ελλαδα δεν θα χρειαζοταν δανεικα,θα ειχε απλα ξεχρεωσει!!
Δημοσίευση 17/10/2010 - 20:14
χαχα..το εχει ηδη κανει και το ξερειςΝτροπη σας μην αμφισβητείτε την ύπαρξη του θεού γιατί θα σας κατακυριεύσει ο αντίχριστος με τα windows του
Δημοσίευση 18/10/2010 - 10:08
Να τους φορολογησει υπερ φυσικα ειμαι και κυριολεκτικα να τους σκισει στα υπολοιπα με καλυπτεις ολα τα μυστηρια εννοειται οτι θα πρεπει να γινονται χωρις ουτε μια δεκαρα.το αν θα ξεχρεωνε η Ελλαδα μαλλον αδυνατο μου μοιαζει( γιατι λιγο μετα την μεταπολιτευση καποιοι τα σκ@τωσαν τα πραγματα με το να χτιζουν βιλες και να δινουν μικρες αυξησεις στον ελληνικο λαο για να κανει την παπια.αλλα τα δανεικα πληρωνονται δεν μπορει να υπερκοστολογεις στην ευρωπαικη ενωση μια γεφυριτσα 12 δις δραχμες ε καποια στιγμη θα στα ζητησουν πισω)σε κανεναν απο τους 2!ουτε καν τα 20 λεπτα δεν θα επρεπε να δινεις..οταν ερθει η ωρα για γαμο/βαπτιση κλπ..τοτε θα δεις πως τα παιρνουν τα χρηματα και κατα τα αλλα εξασκουν λειτουργημα..
Ο Χριστος ειχε πει "ο εχων 2 χιτωνες να δινει τον εναν" αυτοι μαλλον ομως κατι δεν ακουσαν και σου παιρνουν και τον τρυπιο που εχεις!
στην ουσια αυτοι κυβερνουν τον κοσμο και ολοι οι αλλοι ειναι απλα μαριονετες..αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν φορολογουσαν εδω στην Ελλαδα την εκκλησια οπως θα επρεπε,η Ελλαδα δεν θα χρειαζοταν δανεικα,θα ειχε απλα ξεχρεωσει!!
Δημοσίευση 18/10/2010 - 13:54
Για να το γελοιοποίσω λίγο....και για να καταλάβουμε αυτό που μας λές....όπως στον Παναθηναϊκό φταίει ο Βύντρα....παντα ο ανθρωπος χρειαζοταν να πιστευει σε κατι!ειτε για να δικαιολογησει φαινομενα που δεν μπορουσε να εξηγησει,ειτε για να δικαιολογησει πραξεις που ηταν αδικαιολογητες,ειτε απλα γιατι παντα ο ανθρωπος χρειαζεται να νιωθει οτι τα στραβα ειναι ευθυνη αλλου και δικη του..
Δημοσίευση 18/10/2010 - 15:53
χαχα..παρ'το και ετσι..το θεμα ειναι οτι παντα το φταιξιμο το ριχνουμε αλλου και δεν το παιρνουμε επανω μας,οπως θα επρεπε!Για να το γελοιοποίσω λίγο....και για να καταλάβουμε αυτό που μας λές....όπως στον Παναθηναϊκό φταίει ο Βύντρα....
Δημοσίευση 18/10/2010 - 15:56
Για να το γελοιοποίσω λίγο....και για να καταλάβουμε αυτό που μας λές....όπως στον Παναθηναϊκό φταίει ο Βύντρα....
Μην λες για Βύντρα γιατί είμαι μέχρι εδώ!!! Πάλι γκολ μας έβαλε!!
Δημοσίευση 18/10/2010 - 16:03
Δημοσίευση 18/10/2010 - 16:03
Παίδες μια είναι η λύση,τουλαχιστον εγώ αυτο θα κάνω οταν έρθει η ωρα!!!Θα τους γεμισω στα πλαστά 50ε χαχα μην με περάσουν και για τσιγκούνη!!σε κανεναν απο τους 2!ουτε καν τα 20 λεπτα δεν θα επρεπε να δινεις..οταν ερθει η ωρα για γαμο/βαπτιση κλπ..τοτε θα δεις πως τα παιρνουν τα χρηματα και κατα τα αλλα εξασκουν λειτουργημα..
Δημοσίευση 18/10/2010 - 16:04
Για να το γελοιοποίσω λίγο....και για να καταλάβουμε αυτό που μας λές....όπως στον Παναθηναϊκό φταίει ο Βύντρα....
Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δέν υπάρχει ο παναθηναικός αλλα μόνο ο Βύντρα
Δημοσίευση 18/10/2010 - 16:10
τελος το θεμα με την εκκλησια...ανοιγουμε νεο θεμα σχεση με το αντιθετο φυλο.το καφε επιστρεφει δυναμικα
Ε πες και το ακριβές θέμα αφεντικό!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες