Σε 3 απλα πραγματα σου απαντω με ενα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ πραγμα : JAILBREAK.
Ειναι εδω υπαρχει ειναι πανευκολο να το κανεις.
Τοσο μα τοσο απλα.
ωραία, και θεωρείς πως το jailbreak είναι η λύση για τον μέσο χρηστη?
nice, θα σου πω την γνώμη μου για το jailbreak που είμαι και advanced χρηστης.
Σιχάθηκα κάθε φορα που βγαίνει καινούργιο firmware να περιμένω ποτε θα βγει το jailbreak και κατά ποσο θα έχει πρόβλημα με το προηγούμενο που είχα e.t.c.
επίσης σιχάθηκα κάθε φορα να πρέπει να στήνω σε κάθε update την συσκευή από την αρχή γιατί άμα κανεις από jailbreak συσκευή, update, ποτε δεν ξέρεις τι κουσούρια θα σου αφήσει.
επίσης σιχάθηκα να χρειάζομαι για ένα update σε περίπτωση επιλογής του jailbreak, μια μέρα για όλα τα backup.. που και πάλι δεν γίνονται όλα backup.
επίσης σιχάθηκα πως μόλις αρχίσεις να βάζεις tweaks στο iphone για να κάνει τα βασικά, στο τέλος σέρνεται σαν να είναι κινητό του 80' και δεν ξέρεις το γιατί
επίσης jailbreak. τεχνικά χάνεις την εγγύηση σου
πες πως εγώ δεν θέλω ούτε τεχνικά να την χάσω γιατί είμαι καλός άνθρωπος
επίσης δεν μ αρέσει πως το iphone είναι το πιο εύκολο κινητό για να κλέψεις. είτε κανεις jailbreak είτε όχι.
ενώ σε android και χωρίς root, με το cerberus έχεις πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες να το βρείς και άμα κανεις και root.. πρέπει να είναι τζιμάνι ο τυράς που σου το καβατζωσε
Επισης αφου δεν γουσταρεις το iPhone , γιατι ασχολησαι με αυτο.
Δεν μπορω να σε καταλαβω εσενα και ολους σαν εσενα.
Γουσταρεις το android με γεια σου με χαρα σου.
Γιατι ασχολησαι με κατι που σε χαλαει ?
Για να αποδιξεις τι και σε ποιον ?
Ποτε μου δεν θα εκανα τον κοπο να ειμαι σε ενα site με android phones και να εχω iPhone και να καθομαι να λεω οτι ειναι καλυτερο το δικο μου τηλεφωνο.
Δεν με νοιαζει η γνωμη σου φιλε μου.
Εχω αποψη.
Δεν θα μου την αλλαξεις οσο και να θελεις.
Αν καποτε το android ξεπερασει το iPhone να εισαι σιγουρος οτι θα αλλαξω τηλεφωνο.
Για την ωρα ομως δεν...
Οκ ?
άμα δεν σ αρέσει η συζήτηση τότε μην ποστάρεις αιτίες για συζήτηση ειδικά σε forum.
το τι λέω και γιατί το λέω, είναι αποκλειστικά θέμα αντικειμενικότητας και αλληλοενημέρωσης. τώρα άμα δεν γουστάρεις αυτά τα πράγματα.. προσπερνά τα comments, δεν σε υποχρέωσε κανένας να απαντάς σε ότι διαβάζεις και να εκφράζεις απόψεις που δεν θέλεις να τις σχολιάζουν
Τελευταία επεξεργασία από: dunkelStern, 21/06/2012 - 14:19