Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4741   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:37

Αν θες αντικειμενική άποψη, να τη περιμένεις μόνο μέσα απο το forum κι απο ανθρώπους που δεν είναι fanboys. Αν περιμένεις αντικειμενικότητα απο τους συντάκτες, σώθηκες. Στη τελική, στο iphonehellas μπαίνεις οχι στο smartphonehellas, μη ξεχνάς οτι βγάζουν και το ψωμί τους απο αυτή τη δουλειά. Δε προσπαθώ να τους δικαιολογήσω, το βρίσκω κι εγώ άκρως εκνευριστικό but it is what it is...

μάλλον δεν κατάλαβες το τι είπα, δεν αναφέρθηκα στο να λένε το τι κάνει το κάθε κινητό, αλλα να υπάρχει μια ένδειξη αντικειμενικότητας, η αντικειμενικότητα είναι που δίνει στο οτιδήποτε που λες αξια.

οποτε άμα το iphone hellas αρέσκεται στο να μπαίνει στα νερά άλλων (ανταγωνιστών) τότε να το κάνει με αμεροληψία αλλιώς να ονομάσει το site σε aplleadv.gr

η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν το κάνουν λόγο (επαγγέλματος) αλλα λόγο πως ο fanboyσμός ρίχνει το επίπεδο τις εφυΐας που χρειάζεται για μια αντικειμενικότητα.

διαβάζω δεκάδες forum και news sites, πολλοί από αυτούς vgazou λεφτά από το λειτουργικό/συσκευή e.t.c. που ασχολούνται αλλα κρατάνε επίπεδο αντικειμενικότητας.

Τελευταία επεξεργασία από: dunkelStern, 21/06/2012 - 13:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4742   Mythos21

Mythos21

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:41

Μηπως ομως γι'αυτο υπαρχουν και τα forum για συζητηση μεταξυ μας και να ανταλασσουμε αποψεις?

#4743   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:45

Οι δηλώσεις του Terry Gou (CEO της Foxconn) αναμεταδώθηκαν. Δεν τις σκεφτήκαμε-γράψαμε-δημοσιεύσαμε από μόνοι μας.

Εφόσον διαφωνείτε με τον κ.Gou - ο οποίος επαναλαμβάνω έκανε τις δηλώσεις αυτές και όχι το iPhoneHellas - μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ίδιο.

Θα χαρούμε πολύ να δημοσιεύσουμε την οποιαδήποτε απάντηση του κ.Gou στην 1η σελίδα του iPhoneHellas
Behind the Scenes...

#4744   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:45

Βλέπω να ξεκινά νεα διαμάχη

Άσχετο αλλα είχα δίκιο για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη συγκυβέρνηση.Γατάκια που με αμφισβητούσατε :D

Εγω με την δυναμη του μυαλου ηξερα τα παντα πολυ πριν....

Οσο για αυτα που λενε μερικοι για το android με κανουν απλα να γελαω.
Μολις πιανω στα χερια μου android βγαζω σπιρακια.

#4745   Mythos21

Mythos21

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:47

Σωστο και αυτο...
Ηταν μια αναμεταδωση τιποτα παραπανω πιστευω

Τελευταία επεξεργασία από: Mythos21, 21/06/2012 - 13:48

#4746   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:49

Οι δηλώσεις του Terry Gou (CEO της Foxconn) αναμεταδώθηκαν. Δεν τις σκεφτήκαμε-γράψαμε-δημοσιεύσαμε από μόνοι μας.

Εφόσον διαφωνείτε με τον κ.Gou - ο οποίος επαναλαμβάνω έκανε τις δηλώσεις αυτές και όχι το iPhoneHellas - μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ίδιο.

Θα χαρούμε πολύ να δημοσιεύσουμε την οποιαδήποτε απάντηση του κ.Gou στην 1η σελίδα του iPhoneHellas

άμα παρατηρήσατε, το αρχικό σχόλιο μου ήταν P.S. και αφορούσε ολόκληρο το site

#4747   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:54

βγαζεισ σπυρακια???οκ αλλα δεν γηνεται να κανει ολα αυτα που κανει το android ενα iphone πως να το κανουμε ειναι καλυτερο πιο αποτελεσματικο κανει αυτο που ζητας ενω στο iphone ψαχνεσαι και στο τελος το παρατας

#4748   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:59

Συνεχίζοντας, προέτρεψε τους καταναλωτές να περιμένουν το iPhone 5 λέγοντας ότι το "το επόμενο μοντέλο θα ντροπιάσει το Samsung Galaxy S III".

Απαντηση απο Samsung με χερια και δαχτυλα τεντωμενα: "ouuuuuuuuuuuuu we are so scared..."

#4749   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 13:59

βγαζεισ σπυρακια :huh:οκ αλλα δεν γηνεται να κανει ολα αυτα που κανει το android ενα iphone πως να το κανουμε ειναι καλυτερο πιο αποτελεσματικο κανει αυτο που ζητας ενω στο iphone ψαχνεσαι και στο τελος το παρατας

Μαλλον το αναποδο συμβαινει.
Στο android ψαχνεσαι.
Στο ios ολα ειναι τοσο απλα.

Ειχα 2 τηλεφωνα android και μου εσπαγαν τα νευρα.
Τελικα τα εσπασα εγω και ησυχασα.

#4750   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:00

Αναρτημένη εικόνα

Μαλλον το αναποδο συμβαινει.
Στο android ψαχνεσαι.
Στο ios ολα ειναι τοσο απλα.

Ειχα 2 τηλεφωνα android και μου εσπαγαν τα νευρα.
Τελικα τα εσπασα εγω και ησυχασα.

ok, πες μου τότε χωρίς jailbreak πως μπορώ να κάνω monitor τον όγκο δεδομένων μου έχω ανταλλάξει από 3g, ποσο από wifi, ποσα από αυτά ήταν upload και ποσα download

επίσης πες μου πως χωρίς jailbreak μπορώ να δω ποσο έχω μιλήσει σε κινητά, σε σταθερά, από αυτά ποσα ήταν εισερχόμενα και ποσα εξερχόμενα

επίσης πες μου πως μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην μπορούν να με πάρουν τηλ και να επιλέξω το τι θα συμβαίνει σε περίπτωση πάρουν (να τους δείχνει πως είναι κατελιμενο, πως έχω κλειστή συσκευή, πως δεν το σηκώνω)

3 απλά πράγματα

Τελευταία επεξεργασία από: dunkelStern, 21/06/2012 - 14:04

#4751   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:02

Αναρτημένη εικόνα

Που βρηκες αυτη την φωτογραφια μου ?

#4752   caution

caution

iPH User

• 134 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:03

Γεια σου ρε Terry Gou, με τα δίχτυα σου για τις αυτοκτονίες... :/

Τελευταία επεξεργασία από: caution, 21/06/2012 - 14:06

#4753   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:07

Αναρτημένη εικόνα

ok, πες μου τότε χωρίς jailbreak πως μπορώ να κάνω monitor τον όγκο δεδομένων μου έχω ανταλλάξει από 3g, ποσο από wifi, ποσα από αυτά ήταν upload και ποσα download

επίσης πες μου πως χωρίς jailbreak μπορώ να δω ποσο έχω μιλήσει σε κινητά, σε σταθερά, από αυτά ποσα ήταν εισερχόμενα και ποσα εξερχόμενα

επίσης πες μου πως μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην μπορούν να με πάρουν τηλ και να επιλέξω το τι θα συμβαίνει σε περίπτωση πάρουν (να τους δείχνει πως είναι κατελιμενο, πως έχω κλειστή συσκευή, πως δεν το σηκώνω)

3 απλά πράγματα

Σε 3 απλα πραγματα σου απαντω με ενα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ πραγμα : JAILBREAK.
Ειναι εδω υπαρχει ειναι πανευκολο να το κανεις.
Τοσο μα τοσο απλα.

Επισης αφου δεν γουσταρεις το iPhone , γιατι ασχολησαι με αυτο.
Δεν μπορω να σε καταλαβω εσενα και ολους σαν εσενα.
Γουσταρεις το android με γεια σου με χαρα σου.
Γιατι ασχολησαι με κατι που σε χαλαει ?
Για να αποδιξεις τι και σε ποιον ?

Ποτε μου δεν θα εκανα τον κοπο να ειμαι σε ενα site με android phones και να εχω iPhone και να καθομαι να λεω οτι ειναι καλυτερο το δικο μου τηλεφωνο.
Δεν με νοιαζει η γνωμη σου φιλε μου.
Εχω αποψη.
Δεν θα μου την αλλαξεις οσο και να θελεις.
Αν καποτε το android ξεπερασει το iPhone να εισαι σιγουρος οτι θα αλλαξω τηλεφωνο.
Για την ωρα ομως δεν...
Οκ ?

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 14:14

#4754   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:12

Σε 3 απλα πραγματα σου απαντω με ενα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ πραγμα : JAILBREAK.
Ειναι εδω υπαρχει ειναι πανευκολο να το κανεις.
Τοσο μα τοσο απλα.

ωραία, και θεωρείς πως το jailbreak είναι η λύση για τον μέσο χρηστη?

nice, θα σου πω την γνώμη μου για το jailbreak που είμαι και advanced χρηστης.

Σιχάθηκα κάθε φορα που βγαίνει καινούργιο firmware να περιμένω ποτε θα βγει το jailbreak και κατά ποσο θα έχει πρόβλημα με το προηγούμενο που είχα e.t.c.

επίσης σιχάθηκα κάθε φορα να πρέπει να στήνω σε κάθε update την συσκευή από την αρχή γιατί άμα κανεις από jailbreak συσκευή, update, ποτε δεν ξέρεις τι κουσούρια θα σου αφήσει.

επίσης σιχάθηκα να χρειάζομαι για ένα update σε περίπτωση επιλογής του jailbreak, μια μέρα για όλα τα backup.. που και πάλι δεν γίνονται όλα backup.

επίσης σιχάθηκα πως μόλις αρχίσεις να βάζεις tweaks στο iphone για να κάνει τα βασικά, στο τέλος σέρνεται σαν να είναι κινητό του 80' και δεν ξέρεις το γιατί

επίσης jailbreak. τεχνικά χάνεις την εγγύηση σου :)
πες πως εγώ δεν θέλω ούτε τεχνικά να την χάσω γιατί είμαι καλός άνθρωπος

επίσης δεν μ αρέσει πως το iphone είναι το πιο εύκολο κινητό για να κλέψεις. είτε κανεις jailbreak είτε όχι.

ενώ σε android και χωρίς root, με το cerberus έχεις πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες να το βρείς και άμα κανεις και root.. πρέπει να είναι τζιμάνι ο τυράς που σου το καβατζωσε

Επισης αφου δεν γουσταρεις το iPhone , γιατι ασχολησαι με αυτο.
Δεν μπορω να σε καταλαβω εσενα και ολους σαν εσενα.
Γουσταρεις το android με γεια σου με χαρα σου.
Γιατι ασχολησαι με κατι που σε χαλαει ?
Για να αποδιξεις τι και σε ποιον ?

Ποτε μου δεν θα εκανα τον κοπο να ειμαι σε ενα site με android phones και να εχω iPhone και να καθομαι να λεω οτι ειναι καλυτερο το δικο μου τηλεφωνο.
Δεν με νοιαζει η γνωμη σου φιλε μου.
Εχω αποψη.
Δεν θα μου την αλλαξεις οσο και να θελεις.
Αν καποτε το android ξεπερασει το iPhone να εισαι σιγουρος οτι θα αλλαξω τηλεφωνο.
Για την ωρα ομως δεν...
Οκ ?

άμα δεν σ αρέσει η συζήτηση τότε μην ποστάρεις αιτίες για συζήτηση ειδικά σε forum.

το τι λέω και γιατί το λέω, είναι αποκλειστικά θέμα αντικειμενικότητας και αλληλοενημέρωσης. τώρα άμα δεν γουστάρεις αυτά τα πράγματα.. προσπερνά τα comments, δεν σε υποχρέωσε κανένας να απαντάς σε ότι διαβάζεις και να εκφράζεις απόψεις που δεν θέλεις να τις σχολιάζουν

Τελευταία επεξεργασία από: dunkelStern, 21/06/2012 - 14:19

#4755   arisxam

arisxam

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:16

Το νεο iphone σίγουρα θα αφήσει τους υπόλοιπους πίσω όταν κυκλοφορήσει αλλα όλα είναι σχετικά...περι ορέξεως και γούστου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 40

0 μέλη, 40 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες