iPhoneHellas Cafe for all members
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:17
Ad
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:18
Αλλά να ασκούμε κριτική σε οποιοδήποτε προιον της apple ειναι αντικειμενικά αστείο.
Η apple ολα αυτά τα χρόνια έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και το iphone ειναι μια συσκευή που την ακολουθεί πιστά.
Νομίζω η χρηματιστηριακή αξία της είναι η πιο καλή απάντηση στους επικριτές.
Όσοι δεν ξέρετε τι πρεσβεύει η apple και απλα γράφετε οτι σας κατέβει ... καλή τυχη
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:18
Αστο φιλε μου.ωραία, και θεωρείς πως το jailbreak είναι η λύση για τον μέσο χρηστη?
nice, θα σου πω την γνώμη μου για το jailbreak που είμαι και advanced χρηστης.
Σιχάθηκα κάθε φορα που βγαίνει καινούργιο firmware να περιμένω ποτε θα βγει το jailbreak και κατά ποσο θα έχει πρόβλημα με το προηγούμενο που είχα e.t.c.
επίσης σιχάθηκα κάθε φορα να πρέπει να στήνω σε κάθε update την συσκευή από την αρχή γιατί άμα κανεις από jailbreak συσκευή, update, ποτε δεν ξέρεις τι κουσούρια θα σου αφήσει.
επίσης σιχάθηκα να χρειάζομαι για ένα update σε περίπτωση επιλογής του jailbreak, μια μέρα για όλα τα backup.. που και πάλι δεν γίνονται όλα backup.
επίσης σιχάθηκα πως μόλις αρχίσεις να βάζεις tweaks στο iphone για να κάνει τα βασικά, στο τέλος σέρνεται σαν να είναι κινητό του 80' και δεν ξέρεις το γιατί
επίσης jailbreak. τεχνικά χάνεις την εγγύηση σου
πες πως εγώ δεν θέλω ούτε τεχνικά να την χάσω γιατί είμαι καλός άνθρωπος
επίσης δεν μ αρέσει πως το iphone είναι το πιο εύκολο κινητό για να κλέψεις. είτε κανεις jailbreak είτε όχι.
ενώ σε android και χωρίς root, με το cerberus έχεις πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες να το βρείς και άμα κανεις και root.. πρέπει να είναι τζιμάνι ο τυράς που σου το καβατζωσε
Αφου το σιχαθηκες μην ασχολεισαι.
Ασε εμας να ασχολουμαστε που γουσταρουμε.
P.S δεν συμφωνω στο παραμικρο που εγραψες , απλα βαριεμαι να σου απαντησω στο καθενα ξεχωριστα μιας και να σου απαντησω , δεν προκειται να σε κανω να αλλαξεις γνωμη .Αλλωστε δεν εχω τετοιο σκοπο.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:20
Όσοι είναι διαβασμένοι, θα ξέρουν οτι η Samsung ετοιμάζεται να παρατήσει το android. Οπότε όσοι υποστηρίζετε τον εν λόγω συνδυασμό software-hardware, μην επιμένετε πολύ γιατί θα εκτεθείτε σύντομα...
source?
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:22
άμα δεν σ αρέσει η συζήτηση τότε μην ποστάρεις αιτίες για συζήτηση ειδικά σε forum.
το τι λέω και γιατί το λέω, είναι αποκλειστικά θέμα αντικειμενικότητας και αλληλοενημέρωσης. τώρα άμα δεν γουστάρεις αυτά τα πράγματα.. προσπερνά τα comments, δεν σε υποχρέωσε κανένας να απαντάς σε ότι διαβάζεις και να εκφράζεις απόψεις που δεν θέλεις να τις σχολιάζουν
Μου αρεσει η συζητηση με ατομα που ξερουν να συζητουν.Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Εγω οπως σου ειπα δεν θα εκανα καν τον κοπο να μπω σε android φορουμ και να λεω οτι το iPhone ειναι καλυτερο.
Δεν υπαρχει λογος να το κανω αυτο.
Το θεμα ειναι γιατι τοσοι πολυ σαν εσενα με android μπαινεται στον κοπο ?
Σε κανει να εσθανεσαι καλυτερα ?
Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο ?
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 14:25
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:23
http://www.myphone.g...ad.php?t=337526
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:26
Αστο φιλε μου.
P.S δεν συμφωνω στο παραμικρο που εγραψες , απλα βαριεμαι να σου απαντησω στο καθενα ξεχωριστα μιας και να σου απαντησω , δεν προκειται να σε κανω να αλλαξεις γνωμη .Αλλωστε δεν εχω τετοιο σκοπο.
γιατί ασχολούμαι με τα τεχνολογικά trends και όχι να υπερασπίσω τις χρηματικές μου επιλογές
στο υπόλοιπο no comment
Μου αρεσει η συζητηση με ατομα που ξερουν να συζητουν.Αυτη ειναι η διαφορα μας.
και 2 παραδείγματα αντικειμενικής συζήτησις
Αστο φιλε μου.
Εγω με την δυναμη του μυαλου ηξερα τα παντα πολυ πριν....
Οσο για αυτα που λενε μερικοι για το android με κανουν απλα να γελαω.
Μολις πιανω στα χερια μου android βγαζω σπιρακια.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:27
Συμφωνω με τον gore...Να σε ρωτησω κατι dunkelstern???Χωρις παρεξηγηση βεβαια...Στα android κινητα πως φτιαχνεις φακελους χωρις root?Αστο φιλε μου.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:27
Εγω νομιζω οτι σε κανει να εσθανεσαι καλυτερα.γιατί ασχολούμαι με τα τεχνολογικά trends και όχι να υπερασπίσω τις χρηματικές μου επιλογές
στο υπόλοιπο no comment
Δεν υπαρχει λογος να χανεις ωρες απο την ζωη σου για να μας πεις ποσο καλυτερο ( LOL) ειναι το android.
Ματια εχουμε και βλεπουμε.
P.S ιδικα στις ταμπλετες το android ειναι εξωπραγματικο !!!! πολλα πολλα LOL
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 14:29
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:29
βγαζεισ σπυρακιαοκ αλλα δεν γηνεται να κανει ολα αυτα που κανει το android ενα iphone πως να το κανουμε ειναι καλυτερο πιο αποτελεσματικο κανει αυτο που ζητας ενω στο iphone ψαχνεσαι και στο τελος το παρατας
Ναι , δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα που κάνει το android ( αλλά και το Symbian πριν 8 χρόνια βλ.Bluetooth transfer ) , αλλά η συνολική του εμπειρία είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων ακόμη και στα high end μοντέλα. Και το λέω από προσωπική εμπειρία όταν πήρα το galaxy s2 , super συσκευή δεν λέω , όμως ένα μόνο μήνα άντεξα μαζί του. Το παράτησα, το έδωσα και ξαναπήρα iPhone !! Πάντα , όλα εξαρτώνται από τι ζητάει ο καθένας.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:29
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/06/2012 - 14:30
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:31
για να ντροπιασει το s3 πρεπει να εχει wifi direct,nfc,sd card,αποσπωμενη μπαταρια,fm radio,βιντεοκληση με 3g,usb otg,ανανεωμενο ui,και αλλα πολλα που δεν τα αναφερω γιατι τιποτα απο αυτα δεν προκειτε να εχει οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε
Αυτο το επιχειρημα σου για την αποσπωμενη μπαταρια με αποστομωσε.
Πραγματικα τωρα καταλαβα γιατι ειναι τοσο καλυτερα τα android phones !!!! LOL
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:37
Συμφωνω με τον gore...Να σε ρωτησω κατι dunkelstern???Χωρις παρεξηγηση βεβαια...Στα android κινητα πως φτιαχνεις φακελους χωρις root?
ακριβώς όπως και στο iphone
Εγω νομιζω οτι σε κανει να εσθανεσαι καλυτερα.
Δεν υπαρχει λογος να χανεις ωρες απο την ζωη σου για να μας πεις ποσο καλυτερο ( LOL) ειναι το android.
Ματια εχουμε και βλεπουμε.
P.S ιδικα στις ταμπλετες το android ειναι εξωπραγματικο !!!! πολλα πολλα LOL
το πρώτο με το να νιώσω καλύτερα, δεν το έπιασα.
πάντως αφού έχεις ματια και βλέπεις, τότε κανε πιο αντικειμενική συζήτηση.
πάντως τα ενημερωτικά
http://www.phonearen...s-Score_id31211
και συνεχίζονται τα παράδειγμα για το ποσο είσαι ικανός να κανεις συζήτησηΑυτο το επιχειρημα σου για την αποσπωμενη μπαταρια με αποστομωσε.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:38
Αυτο το επιχειρημα σου για την αποσπωμενη μπαταρια με αποστομωσε.
πρωτον αποσπωμενη δεν εχουν μονο τα android...
δευτερων ναι γουσταρω να δωσω ενα 30αρι για να αγορασω μια extra μπαταρια και να ειμαι αρχοντας
Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:38
για να ντροπιασει το s3 πρεπει να εχει wifi direct,nfc,sd card,αποσπωμενη μπαταρια,fm radio,βιντεοκληση με 3g,usb otg,ανανεωμενο ui,και αλλα πολλα που δεν τα αναφερω γιατι τιποτα απο αυτα δεν προκειτε να εχει οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε
Τελευταία επεξεργασία από: dunkelStern, 21/06/2012 - 14:43
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες