ok, πες μου τότε χωρίς jailbreak πως μπορώ να κάνω monitor τον όγκο δεδομένων μου έχω ανταλλάξει από 3g, ποσο από wifi, ποσα από αυτά ήταν upload και ποσα download
επίσης πες μου πως χωρίς jailbreak μπορώ να δω ποσο έχω μιλήσει σε κινητά, σε σταθερά, από αυτά ποσα ήταν εισερχόμενα και ποσα εξερχόμενα
επίσης πες μου πως μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην μπορούν να με πάρουν τηλ και να επιλέξω το τι θα συμβαίνει σε περίπτωση πάρουν (να τους δείχνει πως είναι κατελιμενο, πως έχω κλειστή συσκευή, πως δεν το σηκώνω)
3 απλά πράγματα
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις,και ναι είναι σημαντικά.Αλλά είπαμε υπάρχει και το jailbreak.Που είναι ελεύθερο και δε χρειάζεται να δώσεις 10άρα.
Θέλω όμως να θέσω ένα γεγονός που μου αρέσει στην Apple και δε πρόκειται να αλλάξω ποτέ.
Είσαι έξω στη βροχή ή στη θάλασσα.Καταλάθος το κινητό σου παίρνει υγρασία και μετά δεν ξανα ανοίγει.
Τα δεδομένα σου πες οτι κάποιος απλός χρήστης δε τα έκανε sync με το itunes.
Με το android (καθαρή αντιγραφή του iOS σε όλα σχεδόν) τι κάνεις? 2 προσευχές και 3 ευχέλαια?
Με το iOS κάνεις: iCLOUD
Και επίσης αν έχεις Mac-iPad-iPhone μέσω του θαύματος τα έχεις σε όλες τις συσκευές χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι.
Για μένα αλλά και έναν απλό χρήστη αυτό το πράγμα πραγματικά αξίζει τα λεφτά του
Τελευταία επεξεργασία από: pantsos, 21/06/2012 - 15:29