Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4786   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:51

Εεεε τοτε μην λεμε γενικα για ολα τα android...Τεσπα εγω το iphonακι μου δεν το αλλαζω με κανενα αλλο..Πρωτα απ ολα και j/b να θεσ να κανεις πατας ενα κουμπακι κ το κανει μονο του πλεον τσακ μπαμ...Ενω το root που εκανα μ εσπασε κ τνευρα κ παιδευομουν ωρες...

Απλα τα πραγματα.
Οσοι εφυγαν απο ios και πηγαν σε android , δεν αργησε η ωρα που το μετανιωσαν και γυρισαν παλι πισω.
Οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4787   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:52

γιοτi ρε φίλε κουράζεσαι μήπως δεν κατάλαβες οτι εδώ είναι iphonehellas!!!!!!!!!!!!!!!

δεν κουράζομαι :D

όλο το μπλα μπλα ξεκίνησε με την προσωπική μου άποψη για το ίδιο το site, κατά τα αλλα.. κουβέντα κάνουμε που ο καθένας μπορεί ίσος να αποκομίσει κάτι.

#4788   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:52

Εεεε τοτε μην λεμε γενικα για ολα τα android...Τεσπα εγω το iphonακι μου δεν το αλλαζω με κανενα αλλο..Πρωτα απ ολα και j/b να θεσ να κανεις πατας ενα κουμπακι κ το κανει μονο του πλεον τσακ μπαμ...Ενω το root που εκανα μ εσπασε κ τνευρα κ παιδευομουν ωρες...

και παλι ειναι αναλογα την εταιρια και οχι λογο του android...καποιες κλειδωνουν τον bootloader πχ htc one x και τα πραγματα ειναι δυσκολα..
ενω καποιες αλλες πχ samsung s2 s3 που εχουν ξεκλειδωτο bootloader το root γινετε σε 1 λεπτο το πολυ

#4789   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:54

Απλα τα πραγματα.
Οσοι εφυγαν απο ios και πηγαν σε android , δεν αργησε η ωρα που το μετανιωσαν και γυρισαν παλι πισω.
Οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι.

κρίνοντας από τους χρηστες του thelab.gr που είναι από τα top μεγαλύτερα forum τεχνολογίας τις ελλάδα...
... θα διαφωνήσω κάθετα.

κρίνοντας από προσωπική εμπειρία, ίσος και να είναι σύμπτωση, πάλι θα διαφωνήσω

Τελευταία επεξεργασία από: dunkelStern, 21/06/2012 - 14:55

#4790   peolinio

peolinio

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:56

η ιστορια θα δειξει και οτι και να λεμε τζαμπα σαλιο

#4791   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες

#4792   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

κρίνοντας από τους χρηστες του thelab.gr που είναι από τα top μεγαλύτερα forum τεχνολογίας τις ελλάδα...
... θα διαφωνήσω κάθετα.

κρίνοντας από προσωπική εμπειρία, ίσος και να είναι σύμπτωση, πάλι θα διαφωνήσω

Οπως και να εχει διαφωνεις.
Γιατι κρατας το iPhone που λες οτι εχεις δεν καταλαβαινω.....

#4793   dunkelStern

dunkelStern

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 14:59

Οπως και να εχει διαφωνεις.
Γιατι κρατας το iPhone που λες οτι εχεις δεν καταλαβαινω.....

γιατί πιστεύω πως δεν έχει βγάλει τα φράγκα του ακόμα.

αλλα αυτό δεν έχει σχέση με την επομενη επιλογή που θα κάνω. η αγορά αλλάζει μέρα με την μέρα και οι fans μετά από πολυετείς έρευνες είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως δεν κερδίζουν τίποτα

#4794   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:07

πως θα γινει να καταλαβετε οτι η αρνητικη κριτικη και η αυστηροτητα μονο καλο μπορει να κανει....οσο γλειφουμε τις εταιριες ειτε ειναι apple ειτε samsung κτλ θα μας δινουν ψυχουλα και θα λεμε και ευχαριστω...
δεν ειναι κακο να κραζεις και φυσικα δε σημαινει οτι εισαι hater...

ημουν κατοχος 3gs και iphone 4+galaxy s2 και τωρα κατοχος galaxy s3
ναι με κουρασαν οι ελλειψεις του iphone αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν κανει το μπαμ με το iphone 5 δεν θα το παρω...

#4795   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:10

πως θα γινει να καταλαβετε οτι η αρνητικη κριτικη και η αυστηροτητα μονο καλο μπορει να κανει....οσο γλειφουμε τις εταιριες ειτε ειναι apple ειτε samsung κτλ θα μας δινουν ψυχουλα και θα λεμε και ευχαριστω...
δεν ειναι κακο να κραζεις και φυσικα δε σημαινει οτι εισαι hater...

ημουν κατοχος 3gs και iphone 4+galaxy s2 και τωρα κατοχος galaxy s3
ναι με κουρασαν οι ελλειψεις του iphone αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν κανει το μπαμ με το iphone 5 δεν θα το παρω...

Αχα !!!!
Δηλαδη ολοι αυτοι οι φανατικοι android users που μπαινουν σε καθε τοπικ που εχει να κανει με την apple και λενε ποσο κακη εταιρια ειναι η apple , θελουν το καλο της !!!
Μαλιστα τωρα ησυχασα... !!! LOL

p.s μαλλον καλυτερα κολλαει το οτι το κανουν γιατι θελουν το καλο ολων μας !!! χα χα χα

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 15:13

#4796   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:12

Μην τσακωνεστε στην πραξη θα αποδειχτουν ολα.οταν με το καλο βγει το 5 τοτε συγκρινουμε οχιναπο τωρα αντιπαραθεση

#4797   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:16

Μην τσακωνεστε στην πραξη θα αποδειχτουν ολα.οταν με το καλο βγει το 5 τοτε συγκρινουμε οχιναπο τωρα αντιπαραθεση

Δεν τσακωνεται κανεις.
Εγω απλα εχω βαρεθει να μπαινω σε sites και να βλεπω σε μια ειδηση που εχει να κανει με την apple να μπαινουν και να κραζουν android users.
Βλεπεις και γινεται χαμος.
Και βλεπεις σε ειδηση που αφορα το android πολυ λιγα ατομα με συσκευες της apple ασχολουνται.
Μπορω να φερω και παραδειγματα με Ελληνικο γνωστο site να δει ο καθενας αν αυτο που εγραψα ειναι αληθεια.

Δεν σας αρεσει κατι :huh:
Σταματηστε να ασχοληστε και αφηστε το να πεθανει μονο του αν δεν αξιζει να υπαρχει.

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 15:16

#4798   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:17

Αχα !!!!
Δηλαδη ολοι αυτοι οι φανατικοι android users που μπαινουν σε καθε τοπικ που εχει να κανει με την apple και λενε ποσο κακη εταιρια ειναι η apple , θελουν το καλο της !!!
Μαλιστα τωρα ησυχασα... !!! LOL

p.s μαλλον καλυτερα κολλαει το οτι το κανουν γιατι θελουν το καλο ολων μας !!! χα χα χα

διαβασες τι εγραψα η απλα απαντας για να απαντησεις?
ειπα οτι οσο λεμε οτι ολα ειναι ωραια και καλα η εταιριες θα μας δινουν ψυχουλα...μονο με την αρνητικη κριτικη θα μας δωσουν καλυτερες συσκευες..
σιγουρα υπαρχουν και οι κομπλεξικοι fanboys ειτε του android η της apple που κραζουν απλα για να κραξουν...

#4799   gaara17

gaara17

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:18

που την βρίσκεστε την όρεξη να διαπληκτίζεστε τοση ωρα για εναν ''κεφτε'' που εχει προσωπικά με την samsung, δεν το καταλαβαίνω. btw βλεπω παει σιγα σιγα να γίνει android-ios war για ακομα μια φορα,. περιμεντε με, παω να φερω ποπ κορν :P

#4800   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:28

ok, πες μου τότε χωρίς jailbreak πως μπορώ να κάνω monitor τον όγκο δεδομένων μου έχω ανταλλάξει από 3g, ποσο από wifi, ποσα από αυτά ήταν upload και ποσα download

επίσης πες μου πως χωρίς jailbreak μπορώ να δω ποσο έχω μιλήσει σε κινητά, σε σταθερά, από αυτά ποσα ήταν εισερχόμενα και ποσα εξερχόμενα

επίσης πες μου πως μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην μπορούν να με πάρουν τηλ και να επιλέξω το τι θα συμβαίνει σε περίπτωση πάρουν (να τους δείχνει πως είναι κατελιμενο, πως έχω κλειστή συσκευή, πως δεν το σηκώνω)

3 απλά πράγματα

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις,και ναι είναι σημαντικά.Αλλά είπαμε υπάρχει και το jailbreak.Που είναι ελεύθερο και δε χρειάζεται να δώσεις 10άρα.
Θέλω όμως να θέσω ένα γεγονός που μου αρέσει στην Apple και δε πρόκειται να αλλάξω ποτέ.

Είσαι έξω στη βροχή ή στη θάλασσα.Καταλάθος το κινητό σου παίρνει υγρασία και μετά δεν ξανα ανοίγει.
Τα δεδομένα σου πες οτι κάποιος απλός χρήστης δε τα έκανε sync με το itunes.
Με το android (καθαρή αντιγραφή του iOS σε όλα σχεδόν) τι κάνεις? 2 προσευχές και 3 ευχέλαια?

Με το iOS κάνεις: iCLOUD

Και επίσης αν έχεις Mac-iPad-iPhone μέσω του θαύματος τα έχεις σε όλες τις συσκευές χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι.
Για μένα αλλά και έναν απλό χρήστη αυτό το πράγμα πραγματικά αξίζει τα λεφτά του

Τελευταία επεξεργασία από: pantsos, 21/06/2012 - 15:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22