Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Please log in to reply
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4801   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:47

Σε 3 απλα πραγματα σου απαντω με ενα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ πραγμα : JAILBREAK.
Ειναι εδω υπαρχει ειναι πανευκολο να το κανεις.
Τοσο μα τοσο απλα.

Επισης αφου δεν γουσταρεις το iPhone , γιατι ασχολησαι με αυτο.
Δεν μπορω να σε καταλαβω εσενα και ολους σαν εσενα.
Γουσταρεις το android με γεια σου με χαρα σου.
Γιατι ασχολησαι με κατι που σε χαλαει ?
Για να αποδιξεις τι και σε ποιον ?

Ποτε μου δεν θα εκανα τον κοπο να ειμαι σε ενα site με android phones και να εχω iPhone και να καθομαι να λεω οτι ειναι καλυτερο το δικο μου τηλεφωνο.
Δεν με νοιαζει η γνωμη σου φιλε μου.
Εχω αποψη.
Δεν θα μου την αλλαξεις οσο και να θελεις.
Αν καποτε το android ξεπερασει το iPhone να εισαι σιγουρος οτι θα αλλαξω τηλεφωνο.
Για την ωρα ομως δεν...
Οκ ?

ωραια οταν παρεις το επομενο iphone σου φοναξεμε να το κανουμε unboxing κι εκεινη την ωρα θα σε βαλω να μου κανει τα παραπανω που αναφερει ο φιλος χωρις να εχεις την δηνατοτητα του jailbreak σε παει????εαν θες βαζω και στοιχοιμα λεφτα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

Σε 3 απλα πραγματα σου απαντω με ενα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ πραγμα : JAILBREAK.
Ειναι εδω υπαρχει ειναι πανευκολο να το κανεις.
Τοσο μα τοσο απλα.

Επισης αφου δεν γουσταρεις το iPhone , γιατι ασχολησαι με αυτο.
Δεν μπορω να σε καταλαβω εσενα και ολους σαν εσενα.
Γουσταρεις το android με γεια σου με χαρα σου.
Γιατι ασχολησαι με κατι που σε χαλαει ?
Για να αποδιξεις τι και σε ποιον ?

Ποτε μου δεν θα εκανα τον κοπο να ειμαι σε ενα site με android phones και να εχω iPhone και να καθομαι να λεω οτι ειναι καλυτερο το δικο μου τηλεφωνο.
Δεν με νοιαζει η γνωμη σου φιλε μου.
Εχω αποψη.
Δεν θα μου την αλλαξεις οσο και να θελεις.
Αν καποτε το android ξεπερασει το iPhone να εισαι σιγουρος οτι θα αλλαξω τηλεφωνο.
Για την ωρα ομως δεν...
Οκ ?

για κοιτα τις πωλησεις και μετα μιλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4802   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:54

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις,και ναι είναι σημαντικά.Αλλά είπαμε υπάρχει και το jailbreak.Που είναι ελεύθερο και δε χρειάζεται να δώσεις 10άρα.
Θέλω όμως να θέσω ένα γεγονός που μου αρέσει στην Apple και δε πρόκειται να αλλάξω ποτέ.

Είσαι έξω στη βροχή ή στη θάλασσα.Καταλάθος το κινητό σου παίρνει υγρασία και μετά δεν ξανα ανοίγει.
Τα δεδομένα σου πες οτι κάποιος απλός χρήστης δε τα έκανε sync με το itunes.
Με το android (καθαρή αντιγραφή του iOS σε όλα σχεδόν) τι κάνεις? 2 προσευχές και 3 ευχέλαια?

Με το iOS κάνεις: iCLOUD

Και επίσης αν έχεις Mac-iPad-iPhone μέσω του θαύματος τα έχεις σε όλες τις συσκευές χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι.
Για μένα αλλά και έναν απλό χρήστη αυτό το πράγμα πραγματικά αξίζει τα λεφτά του

Δεν καταλαβαίνω γιατί το Android είναι αντιγραφή του iOS. Προσωπικά βλέπω πολλά του Android που μετακόμισαν στο iOS, αλλά τέλος πάντων...Ας το αφήσουμε.
Αν έχεις κινητό Android, τα πάντα είναι backup στο cloud, πολύ πιο πριν προσφέρει η Apple το iCloud. Επιπλέον, οι εφαρμογές και όλα τα data τους ανεβαίνουν πολύ απλά στο dropbox και μπορείς να έχεις σε 10 λεπτά το τηλέφωνό σου όπως το είχες πριν την καταστροφή.
Να συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια (γιατί περί τέτοιων πρόκειται), αλλά να έχουμε φάει και από τα δύο. Εντελώς φιλικά.

#4803   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 15:58

ωραια οταν παρεις το επομενο iphone σου φοναξεμε να το κανουμε unboxing κι εκεινη την ωρα θα σε βαλω να μου κανει τα παραπανω που αναφερει ο φιλος χωρις να εχεις την δηνατοτητα του jailbreak σε παει :huh:?εαν θες βαζω και στοιχοιμα λεφτα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

για κοιτα τις πωλησεις και μετα μιλα

Οκ οταν αγορασω το νεο μου iPhone θα σε φοναξω να δουμε αν εχω την δηνατοτητα , να βαλουμε στοιχοιμα
λεφτα.
Αντε παω να δω τις πωλησεις τωρα.
Με ταπωσες και ντρεπομαι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το Android είναι αντιγραφή του iOS. Προσωπικά βλέπω πολλά του Android που μετακόμισαν στο iOS, αλλά τέλος πάντων...Ας το αφήσουμε.
Αν έχεις κινητό Android, τα πάντα είναι backup στο cloud, πολύ πιο πριν προσφέρει η Apple το iCloud. Επιπλέον, οι εφαρμογές και όλα τα data τους ανεβαίνουν πολύ απλά στο dropbox και μπορείς να έχεις σε 10 λεπτά το τηλέφωνό σου όπως το είχες πριν την καταστροφή.
Να συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια (γιατί περί τέτοιων πρόκειται), αλλά να έχουμε φάει και από τα δύο. Εντελώς φιλικά.

Eλα μου ντε , και εγω αναρωτιεμαι !!! LOL
Που την βλεπουν την αντιγραφη ???
Ενω η ρουφιανα η apple ολα απο το android τα κλεβει.

#4804   Kostasfalcon

Kostasfalcon

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:06

ωπα παιδια οσοι δεν ξερετε για το android μην ποσταρετε ανοησιες γιατι εκτιθεστε!
πρεπει να ειναι καποιος root για να κανει φακελους? οχι....επισης μπορει να εχει πληρη file manager με ολες τις δυνατοτητες (add file - copy - cut -paste - rename κ.τ.λ) παλι με unroot phone...εχω και ios και android συσκευη. Η καθε μια εχει τα καλα της και τα κακα της. Το να μισουμε την μια ή την αλλη πλατφορμα ειναι απλα ανεγκεφαλο...σε αυτο στηριζονται και η apple και η samsung για δικα τους οφελη! ξεκοληστε λοιπον και δειτε τα ολα με πιο free ματια....να εχετε αυτο που σας ευχαριστει και παραλληλα να σεβεστε και την διαφορετικοτητα ενος αλλου χρηστη που βολευεται οχι οπως εσεις....σε ολα μα ολα τα φορουμ το τι ανοησια και χαζομαρα κυκλοφορει δεν λεγεται.....

#4805   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:07

τεσπα εγς παιδια εδω δεν μπεικα να τσακωθω αλλα να πω αυτο που μου συναιβει αν και το ειπα πιο πανω ειμαστε με μια παρεα σε ενα club ο φιλος μασ εβγαλε φωτογραφιες κι εμεις τις θελαμε ολοι να μας τισ στειλει πραγμα που δεν γινοταν γιατι πολυ απλα ηταν τραβηγμενες απο iphone εσεις που ειστε και τις apple fanboya τι θα κανατε για να τις παρω εγω εκεινη τη στιγμη που σαφως ιντερνετ δεν υπηρχε θελω να μου δωσει ενασ μια απαντηση

#4806   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:09

τεσπα εγς παιδια εδω δεν μπεικα να τσακωθω αλλα να πω αυτο που μου συναιβει αν και το ειπα πιο πανω ειμαστε με μια παρεα σε ενα club ο φιλος μασ εβγαλε φωτογραφιες κι εμεις τις θελαμε ολοι να μας τισ στειλει πραγμα που δεν γινοταν γιατι πολυ απλα ηταν τραβηγμενες απο iphone εσεις που ειστε και τις apple fanboya τι θα κανατε για να τις παρω εγω εκεινη τη στιγμη που σαφως ιντερνετ δεν υπηρχε θελω να μου δωσει ενασ μια απαντηση

Γιατι δεν βγαλατε φωτο με αλλο τηλεφωνο :huh: LOL
φιλικα πχ.

p.s εγω παντως μπορω να σου στειλω κανονικα απο το iPhone μου φωτο.Κανενα προβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 16:11.

#4807   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:14

Εννοείται ότι θα τους ντροπιάσει τους "απέναντι"!

Καλή εταιρεία η Samsung, μπορεί να ανταγωνιστεί μέχρι τις Nokia - Htc - Blackberry αλλά όχι την Apple! Το καινούργιο iPhone θα είναι η επική επανάσταση ...!

#4808   neoaggelos

neoaggelos

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:14

Γιατι δεν βγαλατε φωτο με αλλο τηλεφωνο :huh: LOL
φιλικα πχ.

p.s εγω παντως μπορω να σου στειλω κανονικα απο το iPhone μου φωτο.Κανενα προβλημα.

+1, γι αυτο υπαρχει το jb!!!

#4809   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:15

Eλα μου ντε , και εγω αναρωτιεμαι !!! LOL
Που την βλεπουν την αντιγραφη :huh:
Ενω η ρουφιανα η apple ολα απο το android τα κλεβει.

Θα προτιμούσα να έλεγες συγκεκριμένα πράγματα. Πχ για το notification center.
Σε μια ανταγωνιστική αγορά οι μεν, αντιγράφουν τους δε. Και οι μεν και οι δε.
Το να βλέπεις τι καλό έχει ο αντίπαλος και να το εξελίσσεις, είναι πρόοδος. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Οι παρωπίδες δεν κάνουν καλό σε κανέναν, ούτε καν στα άλογα.

#4810   Kostasfalcon

Kostasfalcon

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:17

επισης ο ceo της foxconn ειναι καλο καθαρματακι....ξεχασατε τι ειχε δηλωσει πριν απο καποιους μηνες για τους υπαλληλους του....?

Τελευταία επεξεργασία από: Kostasfalcon, 21/06/2012 - 16:17.

#4811   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:18

Θα προτιμούσα να έλεγες συγκεκριμένα πράγματα. Πχ για το notification center.
Σε μια ανταγωνιστική αγορά οι μεν, αντιγράφουν τους δε. Και οι μεν και οι δε.
Το να βλέπεις τι καλό έχει ο αντίπαλος και να το εξελίσσεις, είναι πρόοδος. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Οι παρωπίδες δεν κάνουν καλό σε κανέναν, ούτε καν στα άλογα.

notification center εεεε ?
Για πες μου τι αλλο εχει κλεψει και μετα θα ξεκινησω να αραδιαζω εγω της αντριγραφες απο το ios που εχει κανει η google.
Και ειναι πολλες..... ειναι παρα πολλες......

#4812   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:18

επισης ο ceo της foxconn ειναι καλο καθαρματακι....ξεχασατε τι ειχε δηλωσει πριν απο καποιους μηνες για τους υπαλληλους του....?

Φίλε, δεν περιμέναμε τον κύριο Gou να μας πει ότι το επόμενο iPhone θα συντρίψει το SIII. Είναι πράγμα που φαίνεται και θα γίνει, εύκολα!

#4813   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:20

Φίλε, δεν περιμέναμε τον κύριο Gou να μας πει ότι το επόμενο iPhone θα συντρίψει το SIII. Είναι πράγμα που φαίνεται και θα γίνει, εύκολα!

Τα παραλες βρε συ.
Το siii θα κανει θραυση το καλοκαιρι.
Παντοφλα νουμερο 43 που παιρνεις και τηλεφωνο.....
Απιστευτο :)

#4814   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:22

+1, γι αυτο υπαρχει το jb!!!

εαν ειναι να του κανεις jailbreak για να το φερεις οσο και πιο κοντα στο android τοτε παρε καλυτερα ενα android να τελιωνεις α και οποιος κανει jailbreak δεν ξερω αλλα παθιαζομαι γιατι οσο παει και μοιαζει στο android αχχχχχχ ιδωνη χαχαχαχαχ αρε γατακια

ασχετο πραγματικα ομως δεν ξερω to ιπγονε εχει fm radio???δεκτη εχει για ραδιοφωνο???πραγματικα ρωταω οχι ειρωνικα

#4815   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα
  • GameCenter:Alana...

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:22

Γιατι ολοι οσοι κατηγορουν τα iphone τελικα πανε και αγοραζουν ενα , και σαν δικαιολογια εχουν το οτι "ηθελα να εχω ιδία αποψη..." ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες