Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Please log in to reply
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4816   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:24

Τα παραλες βρε συ.
Το siii θα κανει θραυση το καλοκαιρι.
Παντοφλα νουμερο 43 που παιρνεις και τηλεφωνο.....
Απιστευτο :)

Ποιος είπε ότι το παράλαβε ρε 'συ? Η Apple δε μένει ποτέ πίσω .. το έχει αποδείξει πολλές φορές. Όσο για το υφάκι σου .. ας μην το σχολιάσω! Έτσι, φιλικά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4817   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

notification center εεεε ?
Για πες μου τι αλλο εχει κλεψει και μετα θα ξεκινησω να αραδιαζω εγω της αντριγραφες απο το ios που εχει κανει η google.
Και ειναι πολλες..... ειναι παρα πολλες......

Αν θέλεις άνοιξε καινούριο θέμα, δεν έχω καμία πρεμούρα, ούτε και με πολυενδιαφέρει ποιος σκέφτηκε πρώτος ή ποιος νομίζει ότι σκέφτηκε πρώτος. Προτιμώ αυτόν που το κάνει σωστά!
Όταν είδα το Notification center στο iPad και στο iPhone που είχα τότε, σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλό για τον χρήστη να έχει κάτι δοκιμασμένο που δουλεύει και ας ήταν και αντιγραφή από το Symbian. Τι με ενδιαφέρει;
Πάω στοίχημα πως πιστεύεις και ότι η Microsoft έκλεψε το mouse και τα εικονίδια από την Apple! :)

#4818   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

εαν ειναι να του κανεις jailbreak για να το φερεις οσο και πιο κοντα στο android τοτε παρε καλυτερα ενα android να τελιωνεις α και οποιος κανει jailbreak δεν ξερω αλλα παθιαζομαι γιατι οσο παει και μοιαζει στο android αχχχχχχ ιδωνη χαχαχαχαχ αρε γατακια

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.
Το android κανει πραγματα για να μοιαζει οσο ποιο πολυ γινεται στο ios.πχ
Μεχρι και θεματα για να το κανουν να μοιαζει με το ios εχουν βγαλει αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να το κανουν να μοιαζει με κινεζικη απομιμηση του iphone.
Σε καποια android οταν πατας παρατεταμενα ενα εικονιδιο τα εχουν κανει να τρεμουν οπως στο iphone.
Αλλα τρεμουν σαν να τα εχει χτυπησει ρευμα !!! LOL

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 21/06/2012 - 16:26.

#4819   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:25

Γιατι ολοι οσοι κατηγορουν τα iphone τελικα πανε και αγοραζουν ενα , και σαν δικαιολογια εχουν το οτι "ηθελα να εχω ιδία αποψη..." ;

To θεωρείς απίθανο; Πήρα και Android και iOS. Κράτησα Android τηλέφωνο και iOS ταμπλέτα. Πώς θα αποφάσιζα; Έχασα λεφτά, αλλά το διασκέδασα! :)

#4820   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:27

Ποιος είπε ότι το παράλαβε ρε 'συ? Η Apple δε μένει ποτέ πίσω .. το έχει αποδείξει πολλές φορές. Όσο για το υφάκι σου .. ας μην το σχολιάσω! Έτσι, φιλικά!

Δες ξανα το comment μου μπας και καταλαβεις τι ειπα.
Φιλικα.

Αν θέλεις άνοιξε καινούριο θέμα, δεν έχω καμία πρεμούρα, ούτε και με πολυενδιαφέρει ποιος σκέφτηκε πρώτος ή ποιος νομίζει ότι σκέφτηκε πρώτος. Προτιμώ αυτόν που το κάνει σωστά!
Όταν είδα το Notification center στο iPad και στο iPhone που είχα τότε, σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλό για τον χρήστη να έχει κάτι δοκιμασμένο που δουλεύει και ας ήταν και αντιγραφή από το Symbian. Τι με ενδιαφέρει;
Πάω στοίχημα πως πιστεύεις και ότι η Microsoft έκλεψε το mouse και τα εικονίδια από την Apple! :)

Εσυ ειπες οτι η apple κλεβει απο android.
Πες μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ εχει κλεψει.
Τοσο δυσκολο σου ειναι να μας πεις μερικα απο τα πολλα ( LOL ) που εχει κλεψει ?

#4821   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:28

Μεχρι και θεματα για να το κανουν να μοιαζει με το ios εχουν βγαλει αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να το κανουν να μοιαζει με κινεζικη απομιμηση του iphone.
Σε καποια android οταν πατας παρατεταμενα ενα εικονιδιο τα εχουν κανει να τρεμουν οπως στο iphone.

το αντιθετο συνεβει αλλα δεν θα το φτασετε ποτε το android και να σου πω και κατι το nokia n9 τρεχει meego ξερεις ποσο ανοτερο ειναι απο το ios??ασχετα εαν η nokia δεν τραβαει

#4822   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Μπερδεύεις το λειτουργικό με τα προγράμματα. Σαν να λες ότι το iOS είναι μάπα, γιατί δεν σου αρέσει το Χ πρόγραμμα.
Όσο για το ότι υπάρχουν θέματα για να μοιάζει σε iOS, ποτέ δεν το κατάλαβα. Μπες στο application drawer και όλα είναι όπως στο iOS. Άλλωστε και στο iOS υπάρχουν θέματα που το κάνουν να μοιάζει σαν το σχεδίασε ο Λιμπεράτσε. Τι φταίει γι αυτό ο Steve και η παρέα του; ;)

#4823   neoaggelos

neoaggelos

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • GameCenter:neoaggelos2

εαν ειναι να του κανεις jailbreak για να το φερεις οσο και πιο κοντα στο android τοτε παρε καλυτερα ενα android να τελιωνεις α και οποιος κανει jailbreak δεν ξερω αλλα παθιαζομαι γιατι οσο παει και μοιαζει στο android αχχχχχχ ιδωνη χαχαχαχαχ αρε γατακια

ασχετο πραγματικα ομως δεν ξερω to ιπγονε εχει fm radio???δεκτη εχει για ραδιοφωνο :huh:πραγματικα ρωταω οχι ειρωνικα

το jb δεν κανει το ios android, απλα προσθετει features που δεν υπαρχουν ηδη
για πες μου, τι ακριβως αντεγραψαν το winterboard, lockinfo, sbsettings, springtomize2, zephyr, swipeselection κτλ;;;

#4824   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:29

Ε ντάξει τώρα apple fanboy δεν είμαι αλλά όχι και το meego καλύτερο...Είπαμε...

το αντιθετο συνεβει αλλα δεν θα το φτασετε ποτε το android και να σου πω και κατι το nokia n9 τρεχει meego ξερεις ποσο ανοτερο ειναι απο το ios??ασχετα εαν η nokia δεν τραβαει

Αναρτημένη εικόνα

#4825   Kostasfalcon

Kostasfalcon

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:29

Φίλε, δεν περιμέναμε τον κύριο Gou να μας πει ότι το επόμενο iPhone θα συντρίψει το SIII. Είναι πράγμα που φαίνεται και θα γίνει, εύκολα!

\
ειναι πολυ πιθανο αυτο που λες! και ξερεις γιατι? οχι τοσο για τα τεχνικα του χαρακτηριστικα που σιγουρα θα ειναι αναβαθμισμενα, αλλα στο οτι απο την αρχη που βγηκε το πρωτο μηλοφωνο ακολουθειται μια πολυ καλη τακτικη απο την πλευρα της apple, δεν ειναι τυχαιο οτι ο περισοτερος κοσμος που εχει Iphone δεν ειναι γνωστης και λατρης της τεχνλοογιας, αλλα του αρεσει το πως ανταποκρινεται η οθονη στο αγγιγμα του δαχτυλου του και οτι λενε ολοι γυρω του ωωωωωω εχει iphone!!!

#4826   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:30

Ναι ναι εχεις δικιο.
Παω αυριο πρωι πρωι για nokia.

p.s ποιος ο λογος να εισαι σε ενα φορουμ με iphones ? Εγω απο τοτε που πεταξα στον τοιχο τα 2 android phones που ειχα δεν ξαναμπηκα σε φορουμ με android.πχ
φιλικα

#4827   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:31

Δες ξανα το comment μου μπας και καταλαβεις τι ειπα.
Φιλικα.

Χίλια συγγνώμη ρε μάγκα, έτσι όπως το διάβασα, κατάλαβα άλλα! :P Sry!

Λέω να μην τις πάρω αυτές τις παντόφλες, 40 φοράω! :lol: :lol: :lol:

#4828   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:36

Εσυ ειπες οτι η apple κλεβει απο android.
Πες μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ εχει κλεψει.
Τοσο δυσκολο σου ειναι να μας πεις μερικα απο τα πολλα ( LOL ) που εχει κλεψει ?

Θα χαιρόμουν πολύ αν μου έλεγες πού μίλησα για κλεψιά.
Ας πούμε μερικά: δυνατότητα ενεργοποίησης και αναβάθμισης χωρίς υπολογιστή, ΟΤΑ.
Notification center.
Συγχρονισμός χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.
Multitasking
Αυτά είναι ουσιαστικά πράγματα, αν θες ιδέες από τον ανταγωνισμό. Όχι πόσα εικονίδια υπάρχουν στο κάτω μέρος της οθόνης...

#4829   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

το jb δεν κανει το ios android, απλα προσθετει features που δεν υπαρχουν ηδη
για πες μου, τι ακριβως αντεγραψαν το winterboard, lockinfo, sbsettings, springtomize2, zephyr, swipeselection κτλ;;;

ναι ακριβως αυτα αντεγραψαν οπως ακριβως τα λες γιατι εγω φιλε μου δεν κανς κανενα jailbreak για να τα εμφανεισω απολυτως κανενα κι επιτελους να συγκρινετε δυο λειτουργεικα οπως ειναι απο την μανα του ςσσς παρακαλω δηλαδη ασχετοι δεν ειστε αλλα καντε το

#4830   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

παντοφλα λεγατε και το s2 που ηταν 4.3 ιντσες...αν το iphone 5 ειναι στις 4 φανταζομαι θα ειναι το ιδανικο μεγεθος εε?

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 21/06/2012 - 16:36.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες