ok, πες μου τότε χωρίς jailbreak πως μπορώ να κάνω monitor τον όγκο δεδομένων μου έχω ανταλλάξει από 3g, ποσο από wifi, ποσα από αυτά ήταν upload και ποσα download
επίσης πες μου πως χωρίς jailbreak μπορώ να δω ποσο έχω μιλήσει σε κινητά, σε σταθερά, από αυτά ποσα ήταν εισερχόμενα και ποσα εξερχόμενα
επίσης πες μου πως μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην μπορούν να με πάρουν τηλ και να επιλέξω το τι θα συμβαίνει σε περίπτωση πάρουν (να τους δείχνει πως είναι κατελιμενο, πως έχω κλειστή συσκευή, πως δεν το σηκώνω)
3 απλά πράγματα
Τα δεδομένα τα κάνεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ monitor ΧΩΡΙΣ jailbreak.
Αυτά που είναι μέσω wifi τι τα θέλεις? Είναι free!!!
Το ίδιο ακριβώς και για τις κλήσεις....
Και επίσης, όλα αυτά που λες, υπάρχουν στο android, ή σε άλλες after market εφαρμογές?
τεσπα εγς παιδια εδω δεν μπεικα να τσακωθω αλλα να πω αυτο που μου συναιβει αν και το ειπα πιο πανω ειμαστε με μια παρεα σε ενα club ο φιλος μασ εβγαλε φωτογραφιες κι εμεις τις θελαμε ολοι να μας τισ στειλει πραγμα που δεν γινοταν γιατι πολυ απλα ηταν τραβηγμενες απο iphone εσεις που ειστε και τις apple fanboya τι θα κανατε για να τις παρω εγω εκεινη τη στιγμη που σαφως ιντερνετ δεν υπηρχε θελω να μου δωσει ενασ μια απαντηση
Γιατί έπρεπε να σας τις στείλει εκείνη την ώρα?
Μέσα στο club?
Δείτε κανα γκομενάκι και μόλις βγείτε που θα πιάσει ίντερνετ, τσουπ να το το e-mail!
Επί του θέματος:Επειδή όλοι ρωτάνε διάφορα για το άλλο λογισμικό, ρωτήσω και εγώ το εξής.
Σε ένα καινούριο android (2.3 μιας και είναι τα πιο συνηθισμένα), τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης ώστε να μην του ΡΟΥΦΑΝΕ τη μπαταρία οι εφαρμογές που τρέχουν στο background?
Επίσης, όλοι εσείς που βρίζετε το iOS γα πείτε μου τι κινητό έχετε? Ω ναι, μάλλον έχετε iPhone.
Ε λοιπόν guess what. Δεν είμαι εγώ ο ανόητος που έχω κάτι που μου αρέσει... Εσείς είστε που έχετε κάτι που ΔΕΝ σας αρέσει!
Τέλος, κάνετε ένα ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος. Συγκρίνετε το iPhone με το Android.
Μία συσκευή με ένα λογισμικό.
Get your facts straight και τα λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 21/06/2012 - 16:40