Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Please log in to reply
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4831   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:36

\
ειναι πολυ πιθανο αυτο που λες! και ξερεις γιατι? οχι τοσο για τα τεχνικα του χαρακτηριστικα που σιγουρα θα ειναι αναβαθμισμενα, αλλα στο οτι απο την αρχη που βγηκε το πρωτο μηλοφωνο ακολουθειται μια πολυ καλη τακτικη απο την πλευρα της apple, δεν ειναι τυχαιο οτι ο περισοτερος κοσμος που εχει Iphone δεν ειναι γνωστης και λατρης της τεχνλοογιας, αλλα του αρεσει το πως ανταποκρινεται η οθονη στο αγγιγμα του δαχτυλου του και οτι λενε ολοι γυρω του ωωωωωω εχει iphone!!!

Πραγματικα το πιστευεις ακομα αυτο που λες οτι δηλαδη λεει ο αλλος ωωωω εχει iPhone ????
2012 εχουμε και κανεις δεν ασχολειται με το οτι καποιος εχει iPhone.
Βρειτε αλλη καραμελα γιατι αυτη ελιωσε με τα χρονια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4832   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:38

παντοφλα λεγατε και το s2 που ηταν 4.3 ιντσες...αν το iphone 5 ειναι στις 4 φανταζομαι θα ειναι το ιδανικο μεγεθος εε?

χαχαχαχα εγραψες

#4833   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:39

παντοφλα λεγατε και το s2 που ηταν 4.3 ιντσες...αν το iphone 5 ειναι στις 4 φανταζομαι θα ειναι το ιδανικο μεγεθος εε?

Ετσι νομιζεις εσυ.
Για πες μας τωρα , ωραια παντοφλα το siii ή βγαζεις καλους οταν την φορας ?

χαχαχαχα εγραψες

Αν δεν το εχεις καταλαβει , ολοι γραφουμε εδω .
Φιλικα πχ

#4834   Karavagos

Karavagos

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Twitter:@Karavagos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Karavagos

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:40

Ας κοιτάξει πρώτα η Samsung α ξεπεράσει την HTC και μετά ας δοκιμάσει και για την Apple. Μην δοκιμάσετε να πάρετε smartphone της Samsung (εγώ έχω) για να έρθει μια ενημέρωση android λειτουργικού στην Ελλάδα κάνει τουλάχιστον 4μήνες εάν ποτέ έρθει.

#4835   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:40

ok, πες μου τότε χωρίς jailbreak πως μπορώ να κάνω monitor τον όγκο δεδομένων μου έχω ανταλλάξει από 3g, ποσο από wifi, ποσα από αυτά ήταν upload και ποσα download

επίσης πες μου πως χωρίς jailbreak μπορώ να δω ποσο έχω μιλήσει σε κινητά, σε σταθερά, από αυτά ποσα ήταν εισερχόμενα και ποσα εξερχόμενα

επίσης πες μου πως μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένους αριθμούς ώστε να μην μπορούν να με πάρουν τηλ και να επιλέξω το τι θα συμβαίνει σε περίπτωση πάρουν (να τους δείχνει πως είναι κατελιμενο, πως έχω κλειστή συσκευή, πως δεν το σηκώνω)

3 απλά πράγματα

Τα δεδομένα τα κάνεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ monitor ΧΩΡΙΣ jailbreak.

Αυτά που είναι μέσω wifi τι τα θέλεις? Είναι free!!!

Το ίδιο ακριβώς και για τις κλήσεις....

Και επίσης, όλα αυτά που λες, υπάρχουν στο android, ή σε άλλες after market εφαρμογές?

τεσπα εγς παιδια εδω δεν μπεικα να τσακωθω αλλα να πω αυτο που μου συναιβει αν και το ειπα πιο πανω ειμαστε με μια παρεα σε ενα club ο φιλος μασ εβγαλε φωτογραφιες κι εμεις τις θελαμε ολοι να μας τισ στειλει πραγμα που δεν γινοταν γιατι πολυ απλα ηταν τραβηγμενες απο iphone εσεις που ειστε και τις apple fanboya τι θα κανατε για να τις παρω εγω εκεινη τη στιγμη που σαφως ιντερνετ δεν υπηρχε θελω να μου δωσει ενασ μια απαντηση

Γιατί έπρεπε να σας τις στείλει εκείνη την ώρα?

Μέσα στο club?

Δείτε κανα γκομενάκι και μόλις βγείτε που θα πιάσει ίντερνετ, τσουπ να το το e-mail!

Επί του θέματος:

Επειδή όλοι ρωτάνε διάφορα για το άλλο λογισμικό, ρωτήσω και εγώ το εξής.

Σε ένα καινούριο android (2.3 μιας και είναι τα πιο συνηθισμένα), τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης ώστε να μην του ΡΟΥΦΑΝΕ τη μπαταρία οι εφαρμογές που τρέχουν στο background?

Επίσης, όλοι εσείς που βρίζετε το iOS γα πείτε μου τι κινητό έχετε? Ω ναι, μάλλον έχετε iPhone.

Ε λοιπόν guess what. Δεν είμαι εγώ ο ανόητος που έχω κάτι που μου αρέσει... Εσείς είστε που έχετε κάτι που ΔΕΝ σας αρέσει!

Τέλος, κάνετε ένα ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος. Συγκρίνετε το iPhone με το Android.

Μία συσκευή με ένα λογισμικό.

Get your facts straight και τα λέμε.

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 21/06/2012 - 16:40.

#4836   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:41

Ε ντάξει τώρα apple fanboy δεν είμαι αλλά όχι και το meego καλύτερο...Είπαμε...

κιομως ειναι φιλε μου κανει πραγματα που δεν κανει το iphone εχει απο την μανα του προγραμμα για να κανεις dual boot

#4837   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mpampilhs

Λοιπον απο θεμα software(ios6) δεν ειδαμε wow πραγματα οποτε η "ντροπη" δεν θα ερθει απο εκει.
Απο θεμα hardware η Apple δεν μας εχει συνηθισει ουτε εκει σε wow πραγματα εκτος και αν αλλαξει τωρα και δουμε κανεναν Cortex A15 ή κανεναν 4πυρηνο και μεινουμε.
Απο καπου αλλου που μπορει να χτυπησει η Apple την Samsung ?

#4838   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Ετσι νομιζεις εσυ.
Για πες μας τωρα , ωραια παντοφλα το siii ή βγαζεις καλους οταν την φορας ?

Αν δεν το εχεις καταλαβει , ολοι γραφουμε εδω .
Φιλικα πχ

το μεγεθος ειναι καθαρα υποκειμενικο...εσενα μπορει να μη σου αρεσουν οι μεγαλες οθονες...
εγω που θελω να διαβαζω pdf word κτλ θελω μεγαλη οθονη γιατι δεν θελω να μου βγαινουν τα ματια με τις 3.5 ιντσες

#4839   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:42

4.3 η οθόνη, το τηλέφωνο? Το καινούργιο iPhone δεν θα είναι μεγαλύτερο από 4 σε μέγεθος!

#4840   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:43

κιομως ειναι φιλε μου κανει πραγματα που δεν κανει το iphone εχει απο την μανα του προγραμμα για να κανεις dual boot

Τι τηλεφωνο εχεις αν επιτρεπεται ?
πχ

#4841   360kias

360kias

iPH User

• PipPip
  • 135 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:44

Αυτά που είναι μέσω wifi τι τα θέλεις? Είναι free!!!

Το ίδιο ακριβώς και για τις κλήσεις....

Και επίσης, όλα αυτά που λες, υπάρχουν στο android, ή σε άλλες after market εφαρμογές?

Γιατί έπρεπε να σας τις στείλει εκείνη την ώρα?

Μέσα στο club?

Δείτε κανα γκομενάκι και μόλις βγείτε που θα πιάσει ίντερνετ, τσουπ να το το e-mail!

Επί του θέματος:

Επειδή όλοι ρωτάνε διάφορα για το άλλο λογισμικό, ρωτήσω και εγώ το εξής.

Σε ένα καινούριο android (2.3 μιας και είναι τα πιο συνηθισμένα), τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης ώστε να μην του ΡΟΥΦΑΝΕ τη μπαταρία οι εφαρμογές που τρέχουν στο background?

Επίσης, όλοι εσείς που βρίζετε το iOS γα πείτε μου τι κινητό έχετε? Ω ναι, μάλλον έχετε iPhone.

Ε λοιπόν guess what. Δεν είμαι εγώ ο ανόητος που έχω κάτι που μου αρέσει... Εσείς είστε που έχετε κάτι που ΔΕΝ σας αρέσει!

Τέλος, κάνετε ένα ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος. Συγκρίνετε το iPhone με το Android.

Μία συσκευή με ένα λογισμικό.

Get your facts straight και τα λέμε.

εσυ εισια λαθος εμεις συγκρινουμε ios vs android και θα σου πω και κατι αλλο τα χαλια της μπαταριας του 4s τα ξερεις??????μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακια

#4842   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

4.3 η οθόνη, το τηλέφωνο? Το καινούργιο iPhone δεν θα είναι μεγαλύτερο από 4 σε μέγεθος!

αυτο δεν το ξερεις...μονο φημες υπαρχουν μεχρι τωρα...κατσε να βγει πρωτα και μετα βλεπουμε

#4843   unforgiven

unforgiven

iPH User

• 191 μηνύματα

Τα δεδομένα σε iOS ΔΕΝ μπορείς να τα κάνεις αξιόπιστα Monitor με κανένα πρόγραμμα. Όλα, για να να μην τα "σκοτώσει" το λειτουργικό, λόγω του τρόπου που δουλεύει το Multitasking πρέπει να χρησιμοποιούν το GPS. Επιπλέον, δεν ανοίγουν μόνα τους μετά από reeboot.
Με ποιες εφαρμογές είχες πρόβλημα, να σου πω. Το πιο απλό είναι να μην τις αφήνεις να κάνουν refresh μόνες τους. Είναι απλό συνήθως.

#4844   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

το μεγεθος ειναι καθαρα υποκειμενικο...εσενα μπορει να μη σου αρεσουν οι μεγαλες οθονες...
εγω που θελω να διαβαζω pdf word κτλ θελω μεγαλη οθονη γιατι δεν θελω να μου βγαινουν τα ματια με τις 3.5 ιντσες

υποκειμενικο ???
Σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και μικρουλικο το siii LOL
Μια σταλια ειναι το ατιμο.

#4845   Karavagos

Karavagos

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Twitter:@Karavagos
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Karavagos

Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:45

iPhone χειρίζομαι αλλά όχι δικό μου. Περιμένω να γίνει 4 ιντσών για να αγοράσω. Γιατί προσωπικά πιστεύω ότι 3,5 είναι λίγο άβολο στο σερφάρισμα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30

0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες