απο οτι ειπα εκει κολησες? αν θελεις ομως σου απαντω....και ομως ακομη υπαρχει κοσμος που λεει ωωωωω....οταν ολοι σηκωνουν το μηλοφωνο (προχθες το εδειχνε στο σταρ αυτη με τα κοντα ξανθα μαλια μου διαφευγει το ομομα της) λες και σηκωνε αντε μην πω.....εχει ο αδελφος μου το 4s και δεν εχει ιδεα...επισης μια φιλη μου τα ιδια...και πολυς πολυς κοσμος....δεν ειναι απαραιτητο φυσικα ολοι πια να ειναι guru αλλα δεν μπορω ομως να μου λενε ανθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΛΟΓΟΓΙΕΣ οτι να ναι για το μηλο τους ελεος πια....Πραγματικα το πιστευεις ακομα αυτο που λες οτι δηλαδη λεει ο αλλος ωωωω εχει iPhone ?
2012 εχουμε και κανεις δεν ασχολειται με το οτι καποιος εχει iPhone.
Βρειτε αλλη καραμελα γιατι αυτη ελιωσε με τα χρονια.
iPhoneHellas Cafe for all members
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:45
Ad
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:46
υποκειμενικο
Σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι και μικρουλικο το siii LOL
Μια σταλια ειναι το ατιμο.
μικρουλικο οχι αλλα για μενα ιδανικο........
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:46
αυτο δεν το ξερεις...μονο φημες υπαρχουν μεχρι τωρα...κατσε να βγει πρωτα και μετα βλεπουμε
H Apple, πάντα κατασκευάζει μικρές συσκευές με μεγάλες δυνατότητες!
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:47
Το ps3 τα σκιζει ολα , τι μου λες τωρα εσυ .....εσυ εισια λαθος εμεις συγκρινουμε ios vs android και θα σου πω και κατι αλλο τα χαλια της μπαταριας του 4s τα ξερεις μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακια
ενω οσοι εχουν android εεεε !!!!!!απο οτι ειπα εκει κολησες? αν θελεις ομως σου απαντω....και ομως ακομη υπαρχει κοσμος που λεει ωωωωω....οταν ολοι σηκωνουν το μηλοφωνο (προχθες το εδειχνε στο σταρ αυτη με τα κοντα ξανθα μαλια μου διαφευγει το ομομα της) λες και σηκωνε αντε μην πω.....εχει ο αδελφος μου το 4s και δεν εχει ιδεα...επισης μια φιλη μου τα ιδια...και πολυς πολυς κοσμος....δεν ειναι απαραιτητο φυσικα ολοι πια να ειναι guru αλλα δεν μπορω ομως να μου λενε ανθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΛΟΓΟΓΙΕΣ οτι να ναι για το μηλο τους ελεος πια....
Επιστημονες....
Μα καλα σοβαρα πραγματα ειναι αυτα που λες
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:48
Πατε στο αντιστοιχο android φορουμ και αποθεωστε τη συσκευη σας.
Ετσι ειναι αυτα.Σε καποιους αρεσουν τα iphone σε αλλους τα samsung.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:49
κι εδω λαθος εισαι γιατι οι εταιρειες προτιμουν να φτιαχνουν τα παιχνιδια τους σε 360???γιατι σε σχεδον ολα τα συγκριτικα βγαινει καλυτερο το 360 σε θεμα γραφικων?γιατι δεν διαβασες οτι η crytek μησει το ps3 και οτι η καλυτερη κοσνσολα ειναι το 360???Το ps3 τα σκιζει ολα , τι μου λες τωρα εσυ .....
ενω οσοι εχουν android εεεε !!!!!!
Επιστημονες....
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:49
Οι περισσότεροι μιλάτε για iPhone και για Android, τη στιγμή που το Android ανάλογα το κινητό που θα πάρεις έχει πόσες διαφορές...εσυ εισια λαθος εμεις συγκρινουμε ios vs android και θα σου πω και κατι αλλο τα χαλια της μπαταριας του 4s τα ξερεις μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακια
Πρόβατο εγώ? Έχεις κάτι μαζί μου?
Στις ερωτήσεις που έκανα δεν απάντησες...
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:51
Συμφωνω , ιδικα στην παραλια το μεγεθος το SIII ειναι αψογο.μικρουλικο οχι αλλα για μενα ιδανικο........
Παντοφλιτσα , σανιδα του σερφ , σκεπαζεσαι απο κατω για να εχεις σκια κλπ.
Αυτο δεν ειναι τηλεφωνο.
Ειναι ολες οι συσκευες που εχει το τηλεμαρκετινγ.
Πισω και σε εφαγα που θα πεις οτι το 360 ειναι καλυτερο.πχκι εδω λαθος εισαι γιατι οι εταιρειες προτιμουν να φτιαχνουν τα παιχνιδια τους σε 360???γιατι σε σχεδον ολα τα συγκριτικα βγαινει καλυτερο το 360 σε θεμα γραφικων ?γιατι δεν διαβασες οτι η crytek μησει το ps3 και οτι η καλυτερη κοσνσολα ειναι το 360???
φιλικα παντα.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:52
οχι δεν εχω κατι μαζι σου αλλα οι μπεεεεεεεεεε ειναι τα iphone fanboyaΟι περισσότεροι μιλάτε για iPhone και για Android, τη στιγμή που το Android ανάλογα το κινητό που θα πάρεις έχει πόσες διαφορές...
Πρόβατο εγώ? Έχεις κάτι μαζί μου?
Στις ερωτήσεις που έκανα δεν απάντησες...
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:53
πες μας τωρα οτι ειναι περισοτεροι οι χρηστες του iphone που ειναι γνωστες απο οτι του android και τρελανε μας καλοκαιριατικα....Το ps3 τα σκιζει ολα , τι μου λες τωρα εσυ .....
ενω οσοι εχουν android εεεε !!!!!!
Επιστημονες....
τι τηλεφωνο εχεις ?οχι δεν εχω κατι μαζι σου αλλα οι μπεεεεεεεεεε ειναι τα iphone fanboya
απο οτι ειπα εκει κολησες? αν θελεις ομως σου απαντω....και ομως ακομη υπαρχει κοσμος που λεει ωωωωω....οταν ολοι σηκωνουν το μηλοφωνο (προχθες το εδειχνε στο σταρ αυτη με τα κοντα ξανθα μαλια μου διαφευγει το ομομα της) λες και σηκωνε αντε μην πω.....εχει ο αδελφος μου το 4s και δεν εχει ιδεα...επισης μια φιλη μου τα ιδια...και πολυς πολυς κοσμος....δεν ειναι απαραιτητο φυσικα ολοι πια να ειναι guru αλλα δεν μπορω ομως να μου λενε ανθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΛΟΓΟΓΙΕΣ οτι να ναι για το μηλο τους ελεος πια....
Εδώ παιδάκια 14 χρόνων έχουν iPhone και μαλιστα 4s που η διαφορετικότητα και που το απρόσιτο της τιμής...
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:54
samsung galaxy s3τι τηλεφωνο εχεις ?
Δημοσίευση 21/06/2012 - 16:54
Συμφωνω , ιδικα στην παραλια το μεγεθος το SIII ειναι αψογο.
Παντοφλιτσα , σανιδα του σερφ , σκεπαζεσαι απο κατω για να εχεις σκια κλπ.
Αυτο δεν ειναι τηλεφωνο.
Ειναι ολες οι συσκευες που εχει το τηλεμαρκετινγ.
Πισω και σε εφαγα που θα πεις οτι το 360 ειναι καλυτερο.πχ
φιλικα παντα.
τα 8/10 ποστ σου ειναι ειρωνικα και χωρις νοημα...μετα μην απορεις που μπαινουν τα android fanboys και κραζουν το iphone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες