συγνωμη αλλα εισαι λαθος. γιατι θελεις να ακουσεις ειδηση για android σε αυτο το site; επισης τι αντικειμενικοτητα λες, οταν ο ανθρωπος απλα αναδημοσιευει τα λεγομενα καποιου;Πήρα πρόσφατα δώρο ένα nexus S στην κοπέλα μου. κάθισα 1 μηνα να το περιεργαστώ και συνειδητοποίησα ποσο πολύ μισώ το jailbreak και όλη την μανούρα των iOS συσκευών για να κάνουν αυτονόητα πράγματα που προσφέρουν όλες οι άλλες εταιρίες χωρίς κόμπλεξ.
άμα ξαναπάρω iOS συσκευή με την ίδια πολιτική τις apple, να μου κοπεί το χέρι.
όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
P.S. btw αυτή η αντικειμενικότητα των αρθρογράφων εδώ, πιο μονόπλευρη άποψη πεθαίνεις...
...που πήγε ρε παιδιά η είδηση πως τα android πήραν χρυσό βραβείο λειτουργικού?
που πήγε η είδηση πως ότι (super inovative) παρουσιάστηκε στο iOS 6 υπήρχε τουλάχιστον 3 χρονια στα android?
P.S. 2. προσωπικά εγώ, άμα συνεχιστεί έτσι, δεν θα xanaanixw αυτό το site ποτε.. γιατί αντί να ενημερώνει για τα trend τις αγοράς σε σχέση με το iOS είναι ένα ωμο site κομπλεξικού fanboismou από ιδιοκτητες που έχουν την αίσθηση πως είναι μέτοχοι στην Apple.
iPhoneHellas Cafe for all members
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:49
Ad
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:49
Λοιπών οποίος δεν γουστάρει το iPhone το πουλάει( και σε καλη τιμη γιατι κρατάνε την αξία τους ;-) και παίρνει ένα android.
Τώρα εννοείτε ότι μερικοί εδω μέσα θα υποστηρίζουν τα Apple προϊόντα για σε iPhone Forum είστε.
Το θεωρώ χαζο να μπενει κάποιος και να κραζει ασταμάτητα.
Και τώρα ας μας πουν και τα παλικάρια με τα android, που ήταν όταν η Apple έβγαλε το iPhone!?
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:50
Ειχα Android και αν ειχες και συ πριν καιρο θα καταλαβαινες τι εστι ιος.Ειχανε βαλει σε καραντινα 40 εφαρμογες (guitar hero εκ των οποιων) και λεγανε οι γελοιοιQ "Προσοχη μην τις κατεβασετε περιεχουν τον ταδε ιο"(δεν θυμαμαι το ονομα του)εσυ ποσο βλακας μπορει να εισαι που νομιζεις οτι τα android κολλανε ιους
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FANBOY!Μονο και μονο σου λεω οτι πιστευω οτι η Samsung και το S3 αυτη τη στιγμη ειναι πιο τιμια προταση απο την Apple και το 4S.Μονο και μονο απο θεμα specs.
αν με πεις βλακα για το θεμα περι ιων δεν βρισκω τον λογο ενας ασχετος να υποστηριζει μια ναυαρχιδα μιας εταιριας
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:51
Όλα τα κάνω σε μια και υπάρχουν και στην άλλη, είτε lap top, είτε Desktop είτε ταμπλέτα είτε κινητό.
Σίγουρα και η Apple έχει τα αρνητικά της, αλλά αυτή την ηρεμία στον τεχνολογικό μου κόσμο δεν την έχω βρει πουθενά αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 21/06/2012 - 18:52.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:51
τι συγκρινεις ρε φιλεεσυ ξεκινισεσ κι ελεγες αν ειμαι εξυπνος ι οχι στην ουσια με εβριζες με ειρωνεια και σε πειραξε το μπεεεεεεεε αλλοστε διαβασε απο που βγαινει το μπεεε και τι ειναι και ουτε το λεω για να τσακοθω ουτε τιποτα αντιθετως εσυ το ξεφτιλισες το θεμα και αρχεισες πρωτοςΕνω εσυ μπαμπη που βελαζες δεν μας προσβαλεις καθολου εεε ?
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:52
εχεις δικιο.τι συγκρινεις ρε φιλε εσυ ξεκινισεσ κι ελεγες αν ειμαι εξυπνος ι οχι στην ουσια με εβριζες με ειρωνεια και σε πειραξε το μπεεεεεεεε αλλοστε διαβασε απο που βγαινει το μπεεε και τι ειναι και ουτε το λεω για να τσακοθω ουτε τιποτα αντιθετως εσυ το ξεφτιλισες το θεμα και αρχεισες πρωτος
Ο gore φταιει για ολα.
ΒΑΝ HIM NOW.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:53
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:54
Ντάξει θα ανοίξω σαμπάνιες!!!!ψαξου καλυτερα τα συστηματα σου δεν δουλευουν και καλα μαλλον
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!
Μπράβο! Α+ Αν είχα το τετράδιό σου, θα σου έβαζα αυτοκόλλητο!
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:54
Δεν χρειάζεται να κάνετε report. Δεν θα σβήσουμε κανένα μήνυμα. Θα τα αφήσουμε να υπάρχουν για να τα βλέπουν τα μέλη της κοινότητας και να γελάνε με τα γραφόμενα μερικών. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μας χρειάζεται και λίγο γέλιο.
Μουουουου
Εσύ είσαι αγελάδα δλδ όχι πρόβατο.Έκανες την επιλογή σου..
Πλάκα κάνω no offence!
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:56
βλεπεις που δεν μπορεις να απαντησειςκαι λες οτι θεςο αλλος πιο κατω μου λεει για τα ορθογραφικα....και κοροιδευει για τα ορθογραφικα μου....τα βλεπεις??εχεις δικιο.
Ο gore φταιει για ολα.
ΒΑΝ HIM NOW.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:57
η μεγαλες αγαπες δεν κρυβονται. φιλια.βλεπεις που δεν μπορεις να απαντησεις και λες οτι θες ο αλλος πιο κατω μου λεει για τα ορθογραφικα....και κοροιδευει για τα ορθογραφικα μου....τα βλεπεις??
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:57
Δεν χρειάζεται να κάνετε report. Δεν θα σβήσουμε κανένα μήνυμα. Θα τα αφήσουμε να υπάρχουν για να τα βλέπουν τα μέλη της κοινότητας και να γελάνε με τα γραφόμενα μερικών. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μας χρειάζεται και λίγο γέλιο.
Μουουουου
Ωραίος και δεν το λέω ειρωνικά...respect
Έχω λιώσει μιλάμε τόση ώρα με αυτά που διαβάζω απο τους haters
Κανονικά θα έλεγα...do not feed the troll αλλά αφού πεινάει....
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:58
Αν δεν συνφωνεις με την πολιτικη της apple ελευθερη αγορα εχουμε οτι θελεις αγοραζεις , δεν καταλαβαινω ομως γιατι προσπαθεις να πεισεις ολους εμας ....
Δημοσίευση 21/06/2012 - 19:01
Δηλαδη εγκρινονται και οι παναγιες μεσω pm και οι απειλες...Το μονο που ξερετε να σβυνετε ειναι μηνυματα που λεμε σε ανθρωπους που ενδιαφερονται για παρανομο υλικο και τους λεμε οτι πληρωσαν τοσα λεφτα για τηλεφωνο και δεν εχουν 0,79λεπτα για app...Συγχαρητηρια..........Δεν χρειάζεται να κάνετε report. Δεν θα σβήσουμε κανένα μήνυμα. Θα τα αφήσουμε να υπάρχουν για να τα βλέπουν τα μέλη της κοινότητας και να γελάνε με τα γραφόμενα μερικών. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μας χρειάζεται και λίγο γέλιο.
Μουουουου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες