Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iPhoneHellas Cafe for all members

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5076 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/04/2010 - 00:58

φιλε μου εμενα μου ειχε τυχει οταν ημουν μικρος καπου 16 τα εφτιαξα με μια κοπελα που με ηθελε και πριν τα φτιαξω την φασωνα ενω τα ειχε με εναν αλλον 22 χρονων και μετα τα εφτιαξα μαζι της ...μπορεις να φανταστεις ποια ηταν η συνεχεια ?που κατεληξε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:00

για πες γιατί με ενδιαφέρει,σε τέτοια ηλικία είμαι και εγώ(του κοριτσιού)

off topic: όποιος θέλει να χαλαρώσει ας έρθει στο ραδιό μου, έχω lounge ;)

#723   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:01

φιλε μου εμενα μου ειχε τυχει οταν ημουν μικρος καπου 16 τα εφτιαξα με μια κοπελα που με ηθελε και πριν τα φτιαξω την φασωνα ενω τα ειχε με εναν αλλον 22 χρονων και μετα τα εφτιαξα μαζι της ...μπορεις να φανταστεις ποια ηταν η συνεχεια ?που κατεληξε?

αχα καταλαβα καλα εθτυχως δεν ειναι ολες ιδιες αλλα εγω ακομα ειμαι αληταρας αλλα καλη κοπελα δεν βρηκα

#724   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:10

για πες γιατί με ενδιαφέρει,σε τέτοια ηλικία είμαι και εγώ(του κοριτσιού)

off topic:όποιος θέλει να χαλαρώσει ας έρθει στο ραδιό μου, έχω lounge ;)

φιλε μου η συνεχεια ητανε ενα τριμηνο να ημαστε καλα ...να βρισκομαστε συνεχεια ..τηλεφωνα μυνηματα και ας ημαστα απο το ιδιο χωριο..μετα απο τους τρεις μηνες αδιαφορια,ενω αυτη καιγοτανε για μενα ,οχι μυνηματα τηλεφωνα ,μιλουσε με αλλους μαθαινα πραγματα και στην τελικη κατεληξα στην φαση που ηταν το παιδι πριν απο μενα..αλλα και καπως χειροτερα..μολις το εμαθα και χωρισαμε πηγε μαζι του και ολοκληρωσε ..αυτος ηταν καπου24 ..και μετα γυρισε πισω να τα ξαναβρουμε κατι που δε εκανα..το μονο που ρωτησα ηταν το γιατι και με ειπε ενιωσα ετοιμη..και τον ηξερε 2 βδομαδες..ε φανηκα μλκς στα ματια του εαυτου μου που την σεβαμουνα...αλλα βρηκα και καλη κοπελα τωρα και τα χω περιπου 4 χρονια..να μην απογοητευτεις πρεπει...ποτε μου δε κερατωσα γιατι δε το θεωρω σωστω..
οσο για το μαγκα που πηγε μαζι του εγω τωρα στα15-16 με το επαιζε και ιστορια αλλα δε κολωσα και τον επιασα και του ειπα οτι δε με νοιαζει τι εκανες απλα μην γινεσαι μωρο..και νομιζεις οτι κατι εκανες..
παντα θα υπαρχουν δυσκολες κααστασεις αλλαθα πρεπει να ξερει ποτε ειναι η καταληλη στιγμη να πεις συγνωμη και να την συγχωρεσεις..η να πεις την αληθεια..γιατι οι τυψεις ειναι κακο πραγμα..

#725   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:15

τελικα υπηρχαν πολυ χειροτερα απο τα δικα μου...παλι καλα που βρηκες καλη κοπελα....οσο για το κερατο και εγω ειμαι καθετος οχι δεν κερατωσα και δεν θα το εκανα γιατι θεωρω οτι θα εξαπατουσα τον εαυτο μ

#726   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:16

εγω τουλαχιστον φιλε δε λογοδοθηκα φανταζεσαι... ;)

φιλε jwr αμα το μυαλο ειναι πανω απο κεφαλι δε μπορεις να κανεις τιποτα γιακατι τετοιους ανθρωπους...που το μονο που θελουν ειναι να πουν οτι το εκαναν και τιποτα αλλο..

Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 11/04/2010 - 01:18

#727   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:16

ποο να μαζεύω και εμπειρία από το iPhoneHellas αυτά είναι!Μάλιστα χειρίστηκες την κατάσταση άψογα εγώ δεν θα μπορούσα.Καλά και ο άλλος 24 χρονών με 16 πήγε;Αν είναι δυνατόν,ούτε παιδεραστής να ήταν.Είναι λίγο περίεργο για τόοοοοοοοσο μεγάλο.

#728   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:17

εγω τουλαχιστον φιλε δε λογοδοθηκα φανταζεσαι... ;)

δεν ξερω και εγω το δικο μου ισως και να το βλεπω απ εξω γτ νομιζω ωριμασα λιγακι

#729   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:20

οταν ερχεται η στιγμη και το καταλαβαινουν στις 99 απο τις 100 περιπτωσεις ειναι πλεον αργα και δε μπορει να αλλαξει τιποτα...

#730   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:24

σε καθε σχση μαθαινεις τον εαυτο σου...αυτο αποκομοισα εγω

#731   computeras

computeras

Advanced Member

• 916 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:25

ποο να μαζεύω και εμπειρία από το iPhoneHellas αυτά είναι!Μάλιστα χειρίστηκες την κατάσταση άψογα εγώ δεν θα μπορούσα.Καλά και ο άλλος 24 χρονών με 16 πήγε;Αν είναι δυνατόν,ούτε παιδεραστής να ήταν.Είναι λίγο περίεργο για τόοοοοοοοσο μεγάλο.

Ζούμε σε μια εποχή που (δυστυχώς για εμένα) δεν μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις την ηλικία μιας κοπέλας όταν την δεις. Επιπλέον να ξέρεις οτι για κάποιον που είναι 24 χρονών το να ρίξει μια πιτσιρικά 16 χρονών είναι (αν το κατέχει λίγο το θέμα) παιχνιδάκι. Είμαι 21 ετών και ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι τις μαλακίες που έκανα με κοπέλες όταν ήμουν στο λύκειο. Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα και την εμπειρία, θα ήμουν βασιλιάς τότε ;) Δυστυχώς όμως αν δεν την πατήσεις, δεν μαθαίνεις, και αν δεν μεγαλώσεις, δεν αποκτάς εμπειρία.

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι εύκολα γυναίκες. Πιστεύω πως οι "σωστές" γυναίκες σήμερα είναι λίγες και σπάνιες. Οι περισσότερες έχουν αποκτήσει μια νοοτροπία που δυστυχώς έχουν και πολλοί άντρες (και είχαν), να χτυπήσουν όσους/όσες περισσότερους/ες γκόμενους/ες μπορούν (αντίστοιχα για τα δύο φύλλα). Όπως ίσως να έχετε καταλάβει απ' όσα λέω, είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι σχέσεις. Πάντα μου άρεσαν αλλά είναι δύσκολο να βρεις έναν καλό σύντροφο. Είμαι τουλάχιστον ευτυχισμένος που πλέον εδώ και σχεδόν 2 χρόνια έχω βρει μια πολύ καλή κοπέλα και είμαστε μαζί και περνάμε υπέροχα.

#732   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:26

οχι μονο τον εαυτο σου αλλο και τις δυνατοτητες σου...τι μπορεις να δωσεις και οχι τι να παρεις...

#733   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:41

μάλιστα..ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά! :)

#734   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 01:52

τιποτα..καληνυχτα σε ολους σας...παω για υπνο

#735   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1.090 μηνύματα