Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

προβλημα με backup

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 31/03/2010 - 06:41

Καλημέρα φίλε μου.καλά κατάλαβες από τα posts γιατί εφόσον έχεις 3GS με ρι την 3.1.2 μπορείς να κανείς και έχεις δυο επιλογές:1)να είσαι ήδη και 2) εάν είχες κάνει παλιά και είχες κρατήσει τα SHSH αρχεία της 4.1.2 στον server του saurik.πληροφοριακα εγώ εχθές δεν μπόρεσα να κάνω το δυο παρότι πληρω τις προϋποθέσεις γι'αυτο και σε ρώτησα.

καλημέρα και σε σένα φίλε μου,
όχι είναι η πρωτη φορά που θα κάνω... Τουλάχιστον θα προσπαθήσω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/03/2010 - 06:49

καλημέρα και σε σένα φίλε μου,
όχι είναι η πρωτη φορά που θα κάνω... Τουλάχιστον θα προσπαθήσω

εφόσον είσαι στην 3.1.2 είναι πολύ απλό.κατέβασε το blackra1n από την σελίδα blackra1n.com για το λογισμικό που έχεις στο pc.μόλις το αποθηκευσεις συνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή όπως είναι(ανοιχτό) με κλειστό το iTunes κανε δεξί κλικ στο blackra1n και τρεξτο ως διαχειριστής και πατά make it ra1n και ασε το να κάνει αυτό που πρέπει.σε λιγότερο από λεπτό θα έχει γίνει jb.κλείσει ότι εικονίδιο σου ανοίξει μετά.

tip:εαν το κινητό σου έχει την καινούργια bootroom κάθε φορά που σου κλείνει για τον οποιοδήποτε λόγο τότε χρειάζεται να κανείς την ίδια διαδικασία που σου είπα πριν με το blackra1n

#18   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 06:52

εφόσον είσαι στην 3.1.2 είναι πολύ απλό.κατέβασε το blackra1n από την σελίδα blackra1n.com για το λογισμικό που έχεις στο pc.μόλις το αποθηκευσεις συνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή όπως είναι(ανοιχτό) με κλειστό το iTunes κανε δεξί κλικ στο blackra1n και τρεξτο ως διαχειριστής και πατά make it ra1n και ασε το να κάνει αυτό που πρέπει.σε λιγότερο από λεπτό θα έχει γίνει jb.κλείσει ότι εικονίδιο σου ανοίξει μετά.

tip:εαν το κινητό σου έχει την καινούργια bootroom κάθε φορά που σου κλείνει για τον οποιοδήποτε λόγο τότε χρειάζεται να κανείς την ίδια διαδικασία που σου είπα πριν με το blackra1n

Οκ μοιάζει πανευκολο... Με το backup Δεν ξέρω τι να κάνω. δεν πρέπει να κάνω πριν ξεκινήσω το jb?

#19   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/03/2010 - 06:56

Οκ μοιάζει πανευκολο... Με το backup Δεν ξέρω τι να κάνω. δεν πρέπει να κάνω πριν ξεκινήσω το jb?

καλό θα ήταν να το κανείς ένα back up.δεν μοιάζει απλό γιατί είναι πολύ απλό.κανε κάτι άλλο για το back up.πήγαινε στην διαχείρηση εργασιών και από τις διεργασίες κλείσει το iTunesHelper και ξαναδοκιμασε.

#20   rouroukos

rouroukos

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2010 - 06:58

καλό θα ήταν να το κανείς ένα back up.δεν μοιάζει απλό γιατί είναι πολύ απλό.κανε κάτι άλλο για το back up.πήγαινε στην διαχείρηση εργασιών και από τις διεργασίες κλείσει το iTunesHelper και ξαναδοκιμασε.

Ok θα το δοκιμάσω και αυτό αργότερα να φύγει το αφεντικό γιατί θα μείνω άνεργος στο τέλος χεχεχε

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες