απλα μου κινησε την περιεργια γιατι οπως ειπα εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κατι τετοιο και γι'αυτο υπεθεσα μηπως παιζουν ρολο τα windows...δεν εχει να κανει με το αν ειναι official ή σπασμενα...
Απλα το iTunes ειναι @$#!/!προγραμμα και δεν καταλαβαινει απο permissions...
iTunes 9.1 released!
Δημοσίευση 03/04/2010 - 10:40
Ad
Δημοσίευση 03/04/2010 - 12:04
ΚΑΙ ΜΕΝΑ μου το κάνει!!!! Γίνετε κανονικά η αναβάθμιση στα update , αλλά σπαστικό κάθε φορά να εμφανίζετε αυτό!!
Με μια πρώτη ματιά που έριξα στο web η λύση είναι κάπως περίπλοκη και βαριέμαι να την κάνω! Θα περιμένω επόμενη αναβάθμιση!!
Μπράβο Apple...
Και ομως η λυση αυτη δεν φτιαχνει το προβλημα! Ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα!
Απο το πρωι παιδευομαι να βρω τι θα κανω... διαβασα οτι μπορει να εχει δημιουργηθει και προβλημα στο λογαριασμο μου...
Καποιες αλλες λυσεις ηταν να ξαναβαλεις την πιστωτικη καρτα ή να ξαναβαλεις τη διευθυνση ή να πειραξεις κατι στον τροπο με τον οποιο αγοραζεις οσον αφορα το καλαθι (το συγκεκριμενο δεν το βρηκα ακομα, μαλλον εχει βγει αυτη η επιλογη 1-click buy) κτλ κτλ...
Καποιοι εχουν πει οτι εξαιτιας αυτου του λαθους, μπορει να σε χρεωνει στην καρτα την αγορα, ενω στην ουσια να μη στο κατεβαζει. Αυτοι αναγκαστηκαν να φτιαξουν νεο λογαριασμο...
Απαραδεκτοι!!! Εχω βρει posts απο το 2006 και πριν, που αναφερουν οτι αυτο το προβλημα εμφανιζεται σε διαφορα update του iTunes, και ακομα να το φτιαξουν... Μετα απο τοσο καιρο!
http://discussions.a...385425&tstart=0
http://discussions.i...385715&tstart=0
Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 03/04/2010 - 12:13
Δημοσίευση 03/04/2010 - 12:20
.............
Καποιοι εχουν πει οτι εξαιτιας αυτου του λαθους, μπορει να σε χρεωνει στην καρτα την αγορα, ενω στην ουσια να μη στο κατεβαζει. Αυτοι αναγκαστηκαν να φτιαξουν νεο λογαριασμο...
..............
Έλα ρε συ , δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο! Πάντως το περίεργο είναι ότι μου το κάνει ΜΟΝΟ στο Ελληνικό store .. στο US μια χαρά με τα updates χωρίς το παραπάνω μήνυμα!!!
Δημοσίευση 03/04/2010 - 12:38
Έλα ρε συ , δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο! Πάντως το περίεργο είναι ότι μου το κάνει ΜΟΝΟ στο Ελληνικό store .. στο US μια χαρά με τα updates χωρίς το παραπάνω μήνυμα!!!
Το διαβασα να το λενε καποιοι, οσον αφορα τις αγορες απο το Music Store.
Παντως και στο Ελληνικο Store δεν το κανει αν πατησεις Download All Updates, για να τις κανει ολες μαζι.
Το κανει οταν επιλεγεις να γινουν update μια μια...
Δημοσίευση 03/04/2010 - 16:27
Δημοσίευση 03/04/2010 - 20:03
Αλλοι γράφουν οτι δεν έχουν πρόβλημα ,αλλοι έχουν πρόβλημα . Τελικά που καταλήγουμε ;
Δημοσίευση 07/04/2010 - 20:28
Εχει ένας γνωστός μου iPhone 3GS με νέα bootrom, έκδοση 3.1.2 και είναι jb με blackra1n RC3! Έκανε update το iTunes χωρίς να το καταλάβει! Επειδή σε 5 σελίδες που διάβασα εδώ (και όχι μόνο εδώ αλλά και σε ξένα φόρουμ) δεν υπάρχει οριστική απάντηση για το αν δουλεύει κανονικά το blackbreeze τι κάνουμε τώρα;
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο να περνάμε apps, μουσική ή βίντεο αφού αυτά τα κάνουμε και με SSH. Το πρόβλημα είναι καθαρά αν κλείσει το iPhone για τον οποιοδήποτε λόγο!
Ερώτηση 1
Δουλεύει το blackbreeze σε tethered boot δοκιμασμένο και αν ναι πως;
Ερώτηση 2
Νομίζω δεν έχει κάνει κανένα sync μετά το update, μήπως μπορούμε να βρούμε το παλιό iTunes και να το περάσουμε αφού πρώτα θα έχουμε απεγκαταστήσει το νέο εντελώς; Θα δούλευε έτσι;
Λειτουργικό: Windows 7 Home...
Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 08/04/2010 - 00:50
Το έχει δοκιμάσει κανείς ...είχε πρόβλημα
Δημοσίευση 08/04/2010 - 23:25
Τελευταία επεξεργασία από: netzi, 08/04/2010 - 23:26
Δημοσίευση 09/04/2010 - 01:34
οκ τελικα την βρηκα την λυσητελικα τι κανουμε με το itunes 9.1 οσοι εχουμε 3,1,2 Jb με blackra1n;καθως χρειαστηκε να κανω reboot και τωρα δν μπορω να κανω τιποτα
Δημοσίευση 09/04/2010 - 01:43
Έχω 3,0,2 να κάνω αναβάθμιση το itunes ...η θα έχω πρόβλημα .
Δημοσίευση 09/04/2010 - 01:49
οκ τελικα την βρηκα την λυση
εεεε που είναι όλοι ...ερήμωσε ο τόπος ...Έχω 3,0,2 να κάνω αναβάθμιση το itunes ...η θα έχω πρόβλημα .
Μήπως θα ήθελες να μας πεις και εμάς γιατί δεν βγάζω άκρη! Σε άλλους δουλεύει το fix σε άλλους όχι! Ευχαριστώ
@jazzman εγώ στην θέση σου δεν θα το έκανα! Εχεις παλιά έκδοση και δεν είμαι σίγουρος τι μπορεί να προκληθεί! Αν σου δουλεύουν όλα καλά μέχρι τώρα δεν είναι ανάγκη να το κάνεις!
Δημοσίευση 09/04/2010 - 10:36
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες