Γεια σας εχω εναν υπολογιστη που μπορειτε αναλυτικα να δειτα ολο το hardware του ...
http://rapidshare.co...my_pc.docx.html
http://www.mediafire...titj/my pc.docx
και θα ηθελα επειδη εχω full tower να του αλλαξω κουτι και να βαλω midi διοτι υπαρχει προβλημα χωρου αλλα και θελω να χρησιμοποιησω αλλου το full tower το θεμα ομως ειναι οτι επειδη ο υπολογιστης βρισκεται μεσα σε υπνοδωματιο θελω να φτιαξω ενα πολυ πολυ ΑΘΟΡΥΒΟ κουτι και με budget που να μην ξεπερναει τα 60-70 ευρω
Γι' αυτο λοιπον σας ζηταω την βοηθεια για να μου προτεινεται καποιο "ησυχο" και οικονομικο κουτι αλλα και καποια αξεσουαρ οπως πολυ αθορυβα ανεμιστηρακια ή καποιες βιδες ειδικες , καθως θα σας παρακαλουσα να υπαρχει κατι το αντιστοιχο σε ελληνικα μαγαζια οπως eshop και πλαισιο ... αυτα ... ελπιζω να με καθοδηγησετε σωστα και καλο θα ηταν εαν καποιος εχει ειδη στην κατοχη του κατι αντιστοιχο και γνωριζει καλα ας μπει στον καπο να το αναφερει...
ευχαριστω πολυ εκ το προτερον...
Δημιουργία "ήσυχου" κουτιού
Από
filippoz
, 05/04/2010 23:26
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/04/2010 - 23:26
Ad
Δημοσίευση 05/04/2010 - 23:36
φιλε μου εχω εγω ενα κουτι το οποιο και απο πανω να πας δεν ακους τιποτα...δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα μπορω να σου πω αυριο που γυριζω σπιτι ποσο και απο που το ειχα παρει...ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Δημοσίευση 05/04/2010 - 23:46
ααααα πολυ ωραι θα με βολεψεις πολυ εαν μπορεις να το κανεις ... θα περιμενω αυριο φιλε παρη...
Δημοσίευση 06/04/2010 - 12:01
βαλε καρτελες απο αυγα ωστε να γινει ηχομονωση..μετα ζωγραφισε κατι με spray για να αποκτησει style και εισαι μια χαρα..κοστος 3,80euro ..χωρις πλακα τωρα εμενα ο δικος μου ενας "gate" οχι και οτι καλυτερο ειναι αθορυβος απο μονος του και νομιζα πως ολοι ετσι ειναι πλεον
Δημοσίευση 06/04/2010 - 12:08
απο πολλες ωρες ψαξιματος στο web θα σας πω τα μυστικα... ενα κουτι coolermaster ... με ανεμιστηρακια nexus... ειναι τα καλυτερα και αθορυβα.. και cpu cooler zalman σειρα 7xxx
Δημοσίευση 11/04/2010 - 20:36
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες