Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Please log in to reply
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1756   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:42

παιδες ειναι μια εφαρμογη η οποια σου επιτρεπη να γραψεις οτι θελεις εκει που λεει ξεκλείδωμα οθονης, στο σημα επάνω αντί κοσμοτε βαζεις οτι θες εσυ κ διάφορα τετια .
ενα προγραμμα ηταν και ειχε 5-6 επιλογες να κανεις

Σιγουρα το springtomize εχει ολες αυτες τις επιλογες μεσα.. (και πολλες αλλες φυσικα)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1757   kostaskoukoulis20

kostaskoukoulis20

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:46

Σωστα, αυτο που ειναι στο modmyi δεν πρεπει να ειναι συμβατο. Στο repo του xsellize ειναι και λεγεται nocyfresh i4. Λειτουργει κανονικα το χρησιμοποιω καιρο..

σ ευχαριστω φιλε μου το εβαλα κ ειναι κομπλε.

#1758   orestis2009

orestis2009

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:47

μπορω να ρωτησω κατι.προσπαθω να εγκαταστησω το barrel διοτι μου αρεσει.αλλα στο cydia λεει οτι πρεπει να το αγορασεισ.δεν ειναι φρεε αυτο το προγραμμα?επισησ αν ετσι ποια apps ειναι φρεε κ αξιζει κανεισ να τα περασει απο cydia?eyxaristw.

#1759   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:49

σ ευχαριστω φιλε μου το εβαλα κ ειναι κομπλε.

Να σαι καλα φιλε μου :)

#1760   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:51

μπορω να ρωτησω κατι.προσπαθω να εγκαταστησω το barrel διοτι μου αρεσει.αλλα στο cydia λεει οτι πρεπει να το αγορασεισ.δεν ειναι φρεε αυτο το προγραμμα?επισησ αν ετσι ποια apps ειναι φρεε κ αξιζει κανεισ να τα περασει απο cydia?eyxaristw.

Οχι δεν ειναι free το barrel..
Τωρα για το δευτερο ερωτημα ειναι μεγαλη κουβεντα.... Υπαρχουν αναλογα θεματα στο φορουμ να ψαξεις και να δεις ποια σε ενδιαφερουν και ειναι δωρεαν και να τα εγκαταστησεις. Θα σου προτεινω καλυτερα απο το να παιδευεσαι στο φορουμ και να ψαχνεις, να κανεις μια αναζητηση στο youtube, εκει θα βρεις βιντεο με τα καλυτερα tweaks μαζεμενα..

#1761   kostaskoukoulis20

kostaskoukoulis20

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:53

το barrel φιλε μ δυστυχως δεν ειναι free.βεβαια μπορεις να το βρεις cracked αλλα δεν αξιζει γιατι δημιουργει πολλα προβληματα..

#1762   orestis2009

orestis2009

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 00:09

Οχι δεν ειναι free το barrel..
Τωρα για το δευτερο ερωτημα ειναι μεγαλη κουβεντα.... Υπαρχουν αναλογα θεματα στο φορουμ να ψαξεις και να δεις ποια σε ενδιαφερουν και ειναι δωρεαν και να τα εγκαταστησεις. Θα σου προτεινω καλυτερα απο το να παιδευεσαι στο φορουμ και να ψαχνεις, να κανεις μια αναζητηση στο youtube, εκει θα βρεις βιντεο με τα καλυτερα tweaks μαζεμενα..

ευχαριστω.μολισ το κανω αυτο.εχω ηδη το instalous,sbsettings,activator.to vwallpaper μου φαινεται καλο κ θα ηθελα κ ενα για lockscreen οπωσ επισησ κ ενα που παιζει βιντεο στο background.epishs to barrel to βρηκα με add repo k ολα καλα.ετρεξε μια χαρα.για αυτα που ειπα παραπανω τι λετε?
ευχαριστω.

#1763   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 09/02/2012 - 00:10

ευχαριστω.μολισ το κανω αυτο.εχω ηδη το instalous,sbsettings,activator.to vwallpaper μου φαινεται καλο κ θα ηθελα κ ενα για lockscreen οπωσ επισησ κ ενα που παιζει βιντεο στο background.epishs to barrel to βρηκα με add repo k ολα καλα.ετρεξε μια χαρα.για αυτα που ειπα παραπανω τι λετε?
ευχαριστω.

να κοιτας και συμβατοτητα με ios 5 γιατι το vwallpaper ας πουμε ειναι ακομα beta εκδοση γις την 5 και εχει κατι θεματακια.
Whatsapp doc?

#1764   kostaskoukoulis20

kostaskoukoulis20

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 00:21

ευχαριστω.

προσεξε και το barell φιλε μου...εμενα παντως σπασμενο μου παρουσιαζε θεματα..

#1765   orestis2009

orestis2009

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:02

προσεξε και το barell φιλε μου...εμενα παντως σπασμενο μου παρουσιαζε θεματα..

λοιπον το barrel mexri τωρα κ στο iphone k ipad δουλευει μια χαρα.εκανα μια προσπαθεια με το vwallpaper κ αυτο δουλεψε κανονικα.για τα πρωτα λεπτα βεβαια.μετα μου εβαζε σε safe mode.κ αναγκαστηκα να το αφαιρεσω.κριμα γιατι ηταν πολυ ωραιο κ ασ τρωει λιγο μπαταρια.ξερει κανεισ γιατι κρασαρισε.μηπωσ το ρεπο η κατι αλλο φταιει.
ευχαριστω.

#1766   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:04

λοιπον το barrel mexri τωρα κ στο iphone k ipad δουλευει μια χαρα.εκανα μια προσπαθεια με το vwallpaper κ αυτο δουλεψε κανονικα.για τα πρωτα λεπτα βεβαια.μετα μου εβαζε σε safe mode.κ αναγκαστηκα να το αφαιρεσω.κριμα γιατι ηταν πολυ ωραιο κ ασ τρωει λιγο μπαταρια.ξερει κανεισ γιατι κρασαρισε.μηπωσ το ρεπο η κατι αλλο φταιει.
ευχαριστω.

Το vWallpaper ios 5 ειναι beta ακομη. Δεν ειναι τελειως οκ.
Whatsapp doc?

#1767   orestis2009

orestis2009

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:05

Το vWallpaper ios 5 ειναι beta ακομη. Δεν ειναι τελειως οκ.

οκ marilina.to diabasa οτι το εγραψεσ πριν απλα ειπα να το δοκιμασω μια.αλλα,αλλα....

#1768   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:25

οκ marilina.to diabasa οτι το εγραψεσ πριν απλα ειπα να το δοκιμασω μια.αλλα,αλλα....

αλλα.....;)
Whatsapp doc?

#1769   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/02/2012 - 16:24

παιδες τι σκατα εβαλα και οτι κατεβαζω απο το cydia μου σβήνει το installous? τι φταιει?

#1770   GeorgeB81

GeorgeB81

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2012 - 23:55

καλησπερα να κανω μα ερωτηση,υπαρχει καποιο προγραμμα που να επιλεγεις επαφεσ π.χ 30 επαφες και να τις σβηνει ολες μαζι και οχ μια μια?ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες