Σιγουρα το springtomize εχει ολες αυτες τις επιλογες μεσα.. (και πολλες αλλες φυσικα)παιδες ειναι μια εφαρμογη η οποια σου επιτρεπη να γραψεις οτι θελεις εκει που λεει ξεκλείδωμα οθονης, στο σημα επάνω αντί κοσμοτε βαζεις οτι θες εσυ κ διάφορα τετια .
ενα προγραμμα ηταν και ειχε 5-6 επιλογες να κανεις
Εφαρμογές
Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:42
Ad
Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:46
Σωστα, αυτο που ειναι στο modmyi δεν πρεπει να ειναι συμβατο. Στο repo του xsellize ειναι και λεγεται nocyfresh i4. Λειτουργει κανονικα το χρησιμοποιω καιρο..
σ ευχαριστω φιλε μου το εβαλα κ ειναι κομπλε.
Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:47
Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:49
Να σαι καλα φιλε μουσ ευχαριστω φιλε μου το εβαλα κ ειναι κομπλε.
Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:51
Οχι δεν ειναι free το barrel..μπορω να ρωτησω κατι.προσπαθω να εγκαταστησω το barrel διοτι μου αρεσει.αλλα στο cydia λεει οτι πρεπει να το αγορασεισ.δεν ειναι φρεε αυτο το προγραμμα?επισησ αν ετσι ποια apps ειναι φρεε κ αξιζει κανεισ να τα περασει απο cydia?eyxaristw.
Τωρα για το δευτερο ερωτημα ειναι μεγαλη κουβεντα.... Υπαρχουν αναλογα θεματα στο φορουμ να ψαξεις και να δεις ποια σε ενδιαφερουν και ειναι δωρεαν και να τα εγκαταστησεις. Θα σου προτεινω καλυτερα απο το να παιδευεσαι στο φορουμ και να ψαχνεις, να κανεις μια αναζητηση στο youtube, εκει θα βρεις βιντεο με τα καλυτερα tweaks μαζεμενα..
Δημοσίευση 08/02/2012 - 23:53
μπορω να ρωτησω κατι.προσπαθω να εγκαταστησω το barrel διοτι μου αρεσει.αλλα στο cydia λεει οτι πρεπει να το αγορασεισ.δεν ειναι φρεε αυτο το προγραμμα?επισησ αν ετσι ποια apps ειναι φρεε κ αξιζει κανεισ να τα περασει απο cydia?eyxaristw.
το barrel φιλε μ δυστυχως δεν ειναι free.βεβαια μπορεις να το βρεις cracked αλλα δεν αξιζει γιατι δημιουργει πολλα προβληματα..
Δημοσίευση 09/02/2012 - 00:09
ευχαριστω.μολισ το κανω αυτο.εχω ηδη το instalous,sbsettings,activator.to vwallpaper μου φαινεται καλο κ θα ηθελα κ ενα για lockscreen οπωσ επισησ κ ενα που παιζει βιντεο στο background.epishs to barrel to βρηκα με add repo k ολα καλα.ετρεξε μια χαρα.για αυτα που ειπα παραπανω τι λετε?Οχι δεν ειναι free το barrel..
Τωρα για το δευτερο ερωτημα ειναι μεγαλη κουβεντα.... Υπαρχουν αναλογα θεματα στο φορουμ να ψαξεις και να δεις ποια σε ενδιαφερουν και ειναι δωρεαν και να τα εγκαταστησεις. Θα σου προτεινω καλυτερα απο το να παιδευεσαι στο φορουμ και να ψαχνεις, να κανεις μια αναζητηση στο youtube, εκει θα βρεις βιντεο με τα καλυτερα tweaks μαζεμενα..
ευχαριστω.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 00:10
να κοιτας και συμβατοτητα με ios 5 γιατι το vwallpaper ας πουμε ειναι ακομα beta εκδοση γις την 5 και εχει κατι θεματακια.ευχαριστω.μολισ το κανω αυτο.εχω ηδη το instalous,sbsettings,activator.to vwallpaper μου φαινεται καλο κ θα ηθελα κ ενα για lockscreen οπωσ επισησ κ ενα που παιζει βιντεο στο background.epishs to barrel to βρηκα με add repo k ολα καλα.ετρεξε μια χαρα.για αυτα που ειπα παραπανω τι λετε?
ευχαριστω.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 00:21
ευχαριστω.μολισ το κανω αυτο.εχω ηδη το instalous,sbsettings,activator.to vwallpaper μου φαινεται καλο κ θα ηθελα κ ενα για lockscreen οπωσ επισησ κ ενα που παιζει βιντεο στο background.epishs to barrel to βρηκα με add repo k ολα καλα.ετρεξε μια χαρα.για αυτα που ειπα παραπανω τι λετε?
ευχαριστω.
προσεξε και το barell φιλε μου...εμενα παντως σπασμενο μου παρουσιαζε θεματα..
Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:02
λοιπον το barrel mexri τωρα κ στο iphone k ipad δουλευει μια χαρα.εκανα μια προσπαθεια με το vwallpaper κ αυτο δουλεψε κανονικα.για τα πρωτα λεπτα βεβαια.μετα μου εβαζε σε safe mode.κ αναγκαστηκα να το αφαιρεσω.κριμα γιατι ηταν πολυ ωραιο κ ασ τρωει λιγο μπαταρια.ξερει κανεισ γιατι κρασαρισε.μηπωσ το ρεπο η κατι αλλο φταιει.προσεξε και το barell φιλε μου...εμενα παντως σπασμενο μου παρουσιαζε θεματα..
ευχαριστω.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:04
λοιπον το barrel mexri τωρα κ στο iphone k ipad δουλευει μια χαρα.εκανα μια προσπαθεια με το vwallpaper κ αυτο δουλεψε κανονικα.για τα πρωτα λεπτα βεβαια.μετα μου εβαζε σε safe mode.κ αναγκαστηκα να το αφαιρεσω.κριμα γιατι ηταν πολυ ωραιο κ ασ τρωει λιγο μπαταρια.ξερει κανεισ γιατι κρασαρισε.μηπωσ το ρεπο η κατι αλλο φταιει.
ευχαριστω.
Το vWallpaper ios 5 ειναι beta ακομη. Δεν ειναι τελειως οκ.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:05
οκ marilina.to diabasa οτι το εγραψεσ πριν απλα ειπα να το δοκιμασω μια.αλλα,αλλα....Το vWallpaper ios 5 ειναι beta ακομη. Δεν ειναι τελειως οκ.
Δημοσίευση 09/02/2012 - 01:25
αλλα.....οκ marilina.to diabasa οτι το εγραψεσ πριν απλα ειπα να το δοκιμασω μια.αλλα,αλλα....
Δημοσίευση 09/02/2012 - 16:24
Δημοσίευση 09/02/2012 - 23:55
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες