Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/05/2010 - 18:39

καλησπερα παιδια...

να ρωτησω! καποιο προγραμα η καποιο theme(δεν ξερω και εγω ακριβως) μου δημιουργησε 10 σελιδες στο springboard, απο τις οποιες εγω χρησιμοποιω μονο τρεις.Ολες οι αλλες ειναι καινες.... απενεργοποιησα καποια προγρματα που τρεχουν στο background απο το SBSetings(οπως το infindock και το FiveIrows) αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι. Επισις εκανα sync με το itunes και restart, αλλα και παλι τπτ...
το συγγεκριμενο θεματακι, με ενοχλει πολυ, διοτι αν παω να εγγαταστησω καποια εφαρμογη μπορει να μου την περασει στην 8η σελιδα πχ και μετα να πρεπει να την κανω μονος μου move..κανεις καμια ιδεα?

νομιζω εχεις γεμισει blank icons που χρησιμοποιουνται στα themes.. πατησε παρατεταμενα σε μια εφαρμογη .. και αρχισε να σβηνεις τα μαυρα εικονιδια απο το x :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 11/05/2010 - 19:03

αυτο ακριβως ειχα παθει :rolleyes:
τα σβησα ενα ενα και ολα μια χαρα... thanks

#228 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 12/05/2010 - 12:41

Και τώρα έχω πάθει κάτι άλλο... δεν μου αλλάζει με τίποτα το Dock.png στα θέματα...οτι θέμα και να βάλω, παίρνει το default dock . Έκανα και reinstall το winterboard, αλλά και πάλι τπτ!
Μπάς και ξέρει κανείς το γιατί ;

#229   samuel

samuel

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 16:07

Καλησπέρα,
Υπαεχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο addon για τον Safari ώστε να μπορώ να δω Flash video στο ipod (jailbroken)

#230   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2010 - 16:09

υπαρχει εφαρμογη στο appstore και ειναι free.. γραψε flash και θα την βρεις..

#231   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/05/2010 - 17:37

Cloude Browse απο US Store.

#232   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 21:05

παιδες καμια εφαρμογη για multitasking? που να μην σου γονατιζει την μπαταρια κ αλλο!!

#233   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 23:10

To circuitous και το kirikae βασιζονται πανω στο backgrounder το οποιο ειναι η βασικη εφαρμογη(που πρεπει να εχεις εγκατεστημενη) για multitasking..
Tα αλλα 2 ειναι multitask managers που σου επιτρεπουν να διαχειριζεσαι τις εφαρμογες που τρεχουν...
Εγω προσωπικα χρησημοποιω circuitous...Aπλο και χρηστικο χωρις να εχω παρατηρησει μειωση διαρκειας της μπαταριας...

Αυτα τα οποια μπορεις να διαλεξεις ειναι τα εξης : multifl0w,circuitous,kirikae,proswitcher

Το παραπανω ειναι απαντηση απο ενα παιδι σε ενα αλλο σημειο του forum. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα καποιος πιο εμπειρος στο συγκεκριμενο κομματι ( multitasking)θα μπορουσε να μας κατατοπισει...

Υγ:βαριεσαι να περιμενεις την os 4 ; Θα εχουμε οfficial multitasking σε ενα μηνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: teo18480, 24/05/2010 - 23:11

#234   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 00:04

To circuitous και το kirikae βασιζονται πανω στο backgrounder το οποιο ειναι η βασικη εφαρμογη(που πρεπει να εχεις εγκατεστημενη) για multitasking..
Tα αλλα 2 ειναι multitask managers που σου επιτρεπουν να διαχειριζεσαι τις εφαρμογες που τρεχουν...
Εγω προσωπικα χρησημοποιω circuitous...Aπλο και χρηστικο χωρις να εχω παρατηρησει μειωση διαρκειας της μπαταριας...

Αυτα τα οποια μπορεις να διαλεξεις ειναι τα εξης : multifl0w,circuitous,kirikae,proswitcher

Το παραπανω ειναι απαντηση απο ενα παιδι σε ενα αλλο σημειο του forum. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα καποιος πιο εμπειρος στο συγκεκριμενο κομματι ( multitasking)θα μπορουσε να μας κατατοπισει...

Υγ:βαριεσαι να περιμενεις την os 4 ; Θα εχουμε οfficial multitasking σε ενα μηνα

καλα μιλαμε αναλυση!! :) thanks!!
το θεμα δεν ειναι να περιμενω 1 μηνα για os 4! το θεμα ειναι ποσο θα περιμενω για spirit στην 4!!;)
βλεπεις δεν εχει πολυ καιρο που εκανα το πρωτο μου JB και εχω εθιστει!!
αν κ πολλα απο τα features που εβαλα θα ειναι standar στην 4!

thanks παντως. ευκαιρια για πειραματα! :)

#235   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 00:13

Το νεο jailbreak στην OS 4.0 δεν θα λεγεται spirit. Προφανως θα το βγαλει ο geohot και θα εχει αλλη ονομασια,υποψιαζομαι θα τελειωνει σε ...ra1n !
Ιδωμεν!!
Υγ: ο συντακτης του προηγουμενου (copy-paste by me) post σχετικα με το multitasking ηταν ο chris 93...

Τελευταία επεξεργασία από: teo18480, 25/05/2010 - 00:15

#236   sotosvas

sotosvas

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/05/2010 - 08:14

hello!

καπου διαβασα για μια εφαρμογη που κραταει ανοικτο το wifi οταν το iPhone κανει sleep ή κλεινει η οθονη. καπου στο thread το ειδα κ τωρα δε μπορω να το βρω! εχω βγαλει τα ματια μου αλλα μαλλον παιζει στραβομαρα! :)

H to keep awake sbs settings εγω αυτο εχω...

#237   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 25/05/2010 - 09:55

Υπάρχει και τπ insomnia για αυτή τη δουλειά από cydia.

#238   DT911

DT911

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 10:13

Αυτό χρησιμοποιώ κ γώ κ έχει κ την δυνατότητα να το διαχειρίζεσαι μέσω του SBsettings

#239   gouminio

gouminio

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2010 - 01:05

καλημερα παιδια, κατεβασα από το cydia την εφαρμογη Androidlock την εκανα εγκατασταση και εβαλα ενα σχεδιο για να ξεκλειδωνει, δεν το πηρε εβαλα κ αλλα να δω μήπως θελει μεγαλύτερο και τελικα αφου δεν εκανε τππ το κανω reboot και μου ζηταει τωρα σχοιμα. εχω βαλει οτι μπορουσα να φανταστω κ δεν ανοιγει. μπορει να βοηθησει κάποιος? σας παρακαλω.

#240   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2010 - 07:21

Δοκίμασε να απεγκΤαστησεις ο,τι έχεις βάλει.. Και ξανακανε επανεκινηση εάν δεν γίνει δεν θα γλυτωσεις το restore μου φαίνεται..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες