Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   TIGI

TIGI

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/05/2010 - 09:02

Δοκίμασε να απεγκΤαστησεις ο,τι έχεις βάλει.. Και ξανακανε επανεκινηση εάν δεν γίνει δεν θα γλυτωσεις το restore μου φαίνεται..

ειχα κανει jb και ολα πηγαιναν καλα μεχρι που δεν ξερω τι εκανε και οταν με καλουν η μου στελνουν μηνυμα ή έχω καποια υπενθυμιση μου κρασαρει το springboard εχει κανενας καμια ιδεα για το τι να κανω??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   gouminio

gouminio

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/05/2010 - 16:02

Δοκίμασε να απεγκΤαστησεις ο,τι έχεις βάλει.. Και ξανακανε επανεκινηση εάν δεν γίνει δεν θα γλυτωσεις το restore μου φαίνεται..

σε ευχαριστω πολυ, το βρηκα κατα τυχη μετα απο 2 ωρες+ και αφου εβαλα ολα τα γεωμετρικα σχήματα που ήξερα. Να ρωτησω κατι αλλο μιάς κ ειμαι νέος με το iphone. εχω το 3G στην εκδοση 3.0.0 με jb και θέλω να το κάνω update στην εκδοση 3.1.3. και να το κανω και jb. εχω κάνει backup στο itunes ετσι όπως έιναι τώρα. Αν κάνω όλη την διαδικασία και το φερω στην μορφή 3.1.3. με jb, μετά αφου έχω το backup πώς ξαναπερναω μεσα από αυτό της επαφές, σημειώσης κ.α. ? μπορει να ρωτάω κάτι γελοίο αλλα sorry δεν ξερω και πολλά. σε ευχαριστώ προκαταβολικα.. εισαι πρώτος.

#243   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2010 - 20:35

Καλησπερα.Αγορασα προχθες iphone και ακομα πειραματιζομαι :)
Βασικα 2 πραγματα που δεν κανει με ενοχλουν και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει αυτο που θελω.
1)Να μπορω να διαγραφω καποιες κλησεις π.χ. εισερχομενες η εξερχομενες διοτι απ'οτι καταλαβα τις σβηνει ολες ομαδικα.
2)Υπαρχει τροπος να βλεπω το καθε sms τι ωρα σταλθηκε οπως εκανε το sony ericsson μου.

Αν υπαρχει κατι παρακαλω να μου πειτε αλλα αν ειναι ευκολο και οδηγιες που θα τα βρω κτλ.

Ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 30/05/2010 - 20:41
Greeklish to Greek.

#244   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 30/05/2010 - 20:44

Πρωτη και τελευταια φορα που εγραψες με Greeklish.Την επομενη θα διαγραφεται το post χωρις προειδοποιηση.Στο forum γραφουμε με ελληνικα πεζα γραμματα και κεφαλαια μονο οπου χρειαζονται.

Εαν το κινητο σου ειναι jailbroken γινονται αυτα που θες με το MobileLog απο το Cydia.

Περισσοτερες πληροφοριες εδω.

#245   thana

thana

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2010 - 20:53

συγνωμη δεν ηξερα για τα greeklish.
ευχαριστω για την βοηθεια

#246   Neal

Neal

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2010 - 02:31

Υπάρχει καμία εφαρμογή που όταν σε καλούν και το έχεις κλειδωμένο, να μη χρειάζεται να κάνεις slide για να απαντήσεις αλλά να υπάρχουν κουμπιά τύπου Answer/Cancel όπως όταν σε καλούν και είναι ξεκλείδωτο;

#247   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2010 - 02:45

Κοιτα στο Cydia για το mCoolPhone.Δεν κανει ακριβως αυτο που ζητας αλλα ισως να σε ενδιαφερει.

#248   Neal

Neal

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2010 - 12:06

Καλή εφαρμογή, αλλά δε με καλύπτει, ευχαριστώ πάντως. Κάτι ακόμα, αλλά δεν έχει και πολύ σχέση με cydia. Υπάρχει τρόπος ενώ έχω επιλέξει ως γλώσσα κινητού την Αγγλική, να μπορώ να έχω ελληνική μπάρα με την άλφα-βήτα στις επαφές μου; Δηλαδή εκεί που πατάς ένα γράμμα και σε πηγαίνει στην κορυφή των ονομάτων που αρχίζουν απ'αυτό το γράμμα;

#249   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2010 - 14:38

Από το Cydia κατέβασε το sorting layout Greek και λογικά θα είσαι κομπλε.Εάν έχεις πρόβλημα τότε γράψε ξανά.

#250   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2010 - 14:59

Ωπα με ενδιαφέρει κι εμένα αυτή η εφαρμογή. Thanx Paris

Sent from my iPhone using Tapatalk

#251   Neal

Neal

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2010 - 18:00

Δε λειτουργεί. Κάνω forced sync κανονικά και μόνο sort μου κάνει, αλλά η μπάρα δεξιά μένει στα λατινικά. Όποιο layout και να διαλέξω :/

#252   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/06/2010 - 15:43

Παιδιά καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ κατ'αρχήν που κάνατε τη μετάβαση μου από wm σε iphone 3gs τόσο εύκολη.Μπράβο σε όλους για την πολύ καλή δουλεία και τους φοβερούς οδηγούς που εξηγούν τα πάντα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχει timed profiles σαν αυτά των νοκια ή σαν αυτά που βάζουμε σε wm.Δοκίμασα τα silent profile και myprofile και auto profile αλλά αυτά είναι ουσιαστικά για σίγαση,ενώ αυτό που θέλω είναι να μπορώ να φτιάξω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα ανοίγει,κλείνει,θα μπαίνει σε σίγαση κτλ από μόνο του,κάτι σαν το phone weaver των windows mobile για παράδειγμα.Ευχαριστώ πολύ.

#253   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2010 - 20:59

Επειδη το ειχα ψαξει το θεμα αυτο φιλε μου ειχα βρει ενα προγραμματακι μεσω Cydia που λεγοταν MyProfiles το οποιο δεν καταφερα να το λειτουργησω.Ημουκ και πιο αρχαριος τοτε και δεν ειχα δωσει πολυ σημασια.Κοιταξε το,μπορει να σου κανει.

#254   theomafia

theomafia

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2010 - 18:31

Επειδη το ειχα ψαξει το θεμα αυτο φιλε μου ειχα βρει ενα προγραμματακι μεσω Cydia που λεγοταν MyProfiles το οποιο δεν καταφερα να το λειτουργησω.Ημουκ και πιο αρχαριος τοτε και δεν ειχα δωσει πολυ σημασια.Κοιταξε το,μπορει να σου κανει.

πάρη μαλλον θα μιλας για προ αμνημονευτων... ετσι :P ? ? ? :lol:

#255   doc77

doc77

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2010 - 23:38

Καλησπέρα παιδιά!
Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία όταν θες να γράψεις sms να μπορείς να μετατρέψεις το πληκτρολόγιο απο qwerty σε κλασικό 10άριθμο πληκτρολόγιο, όπου σε καθε αριθμό αντιστοιχούν τα 3 γράμματα του αλφάβητου ?
Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17