Protuber ?
Protube εννοεις; Το εχω, εχει τετοια επιλογη;
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:07
Protuber ?
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:10
Protube εννοεις; Το εχω, εχει τετοια επιλογη;
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:16
Protuber λέει εμένα. Κ με κλειδωμένο iphone νομίζω παίζει το youtube κ εαν βγω απο την εφαρμογή.
Free το είχα βρει στο Appstore.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/09/2013 - 01:42
Δημοσίευση 16/09/2013 - 14:01
πρεπει να το ειχα ξαναρωτησει αυτο παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου ποτε κ τι μου ειχατε απαντησει. ψαχνω μια εφαρμογη που να κλειδωνει το κινητο μονο με το κουμπι κ απλα να κλεινει η οθονη κ αμα την ακουμπησουμε να ανοιγει χωρις lockscreen στο σημειο που ειμασταν. ειχα δοκιμασει το screen dimmer αλλα δεν λειτουργει, ισως δεν εκανα σωστα τις ρυθμισεις αλλα υπαρχει αλλη εφαρμογη που το κανει??
Δημοσίευση 16/09/2013 - 14:20
Δες το AutoDimWithoutLock.
το κατεβασα κ αυτο αλλα οταν σβησει τελειως η οθονη, αν την πατησεις δεν ανοιγει. εγω ψαχνω κατι που αν το αφησεις το κινητο χωρις να το χρησιμοποιεις για 1 λεπτο περιπου για παραδειγμα, να πατας στην οθονη κ να ανοιγει χωρις lockscreen
Δημοσίευση 16/09/2013 - 14:49
Dimmer, ScreenDimmer.
to dimmer δεν το βρησκω. μηπως εχεις το screendimmer για να μου πεις πως να κανω τις ρυθμισεις? το εκανε αυτο που ψαχνω αλλα τωρα δεν λειτουργει...
Δημοσίευση 16/09/2013 - 15:47
το turn off backlight τι σημαινει? τι κανεις? πρεπει να ειναι on η off? k τα δευτερολεπτα αν ειναι πχ 45 στο dim screen after εννοει οτι σε 45 θα σβησει η οθονη κ αν πατησεις πανω θα ανοιξει η οτι σε 45 θα κλειδωσει το κινητο κ δεν θα ανοιγει χωρις κουμπι?
Δημοσίευση 16/09/2013 - 16:02
k τα δευτερολεπτα αν ειναι πχ 45 στο dim screen after εννοει οτι σε 45 θα σβησει η οθονη κ αν πατησεις πανω θα ανοιξει η οτι σε 45 θα κλειδωσει το κινητο κ δεν θα ανοιγει χωρις κουμπι?
αυτο δεν το ξερεις?
Δημοσίευση 16/09/2013 - 17:07
αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι αν σβηνει η οθονη μετα απαυτο το χρονικό διάστημα κ κλειδωνει το κινητο η σβηνει κ πατας κ ανοιγει. Αμα βαλω πχ 5 δευτ.σημαινει οτι μετα απο 5 δεν θα ανοιγει με πατημα? Σορυ που ρωταω κ ξαναρωταω απλα μεχει μπερδεψει πολυ γιατί έβαλα 45 δευτ κ δεν ανοιγε με πατημα ουτε πριν περάσουν τα δευτερόλεπτα ουτε αφου περασαν...Το Dim είναι για να σβήνει η οθόνη..
Στη τελική, βαλ'το και δοκίμασε το..
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες