Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6781   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/02/2016 - 10:55

Απο οτι βλεπω απλα προσθετει μια σειρα με αριθμους πανω απο τα γραμματα. Εγω θελω οταν παταω το κουμπι 123 για τους αριθμους να βγαζει κατι τετοιο

2917d1387188343-how-show-numeric-keyboar

Το παρακάτω δεν σου κάνει; exKey

Συνημμένο αρχείο  exKey.png   406,47KB   77 λήψεις

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6782   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/02/2016 - 11:25

Α σορρυ ειδα αυτο κα ιδε το βαλα

http://www.idownload...14/01/29/exkey/

Πως το κανεις ομως ετσι οπως το δειχνεις στη φωτο

Τελευταία επεξεργασία από: ziki, 04/02/2016 - 11:31

#6783   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2016 - 11:29

Α σορρυ ειδα αυτο κα ιδε το βαλα

http://www.idownload...14/01/29/exkey/

Το exKey σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ότι θέλεις με τα πληκτρολόγια. Μπορείς να φτιάξεις δικό σου πληκτρολόγιο και να απεικονίζει ότι θέλεις σε όποια θέση θέλεις.

Ενεργοποιείται από όποιο Key θέλεις. Έχει μεγάλη παραμετροποίηση. 

#6784   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2016 - 11:51

Οκ θα κοιταξω να το δοκιμασω τοτε. Η 5η σειρα δε πιστευω να ναι απαραιτητη? Θελω να βγαινει γιατι θα πιανει μεγαλο μερος της οθονης

#6785   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2016 - 11:56

Πως το κανεις ομως ετσι οπως το δειχνεις στη φωτο

Κατ΄αρχήν πρέπει να ενεργοποιήσεις το extra Keyboard. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως όταν πατάς το @ που βρίσκεται στην πρώτη σειρά μετά το "0", θέλεις να βλέπεις το παραπάνω Keyboard.

Πας Ρυθμίσεις>exKey>Normal plane>Key11, και στο Display βάζεις ένα σύμβολο της αρεσκείας σου και στο content επιλέγεις το panel 1.

Μόλις κατάφερες πατώντας το @ (που προφανώς τώρα απεικονίζει κάτι άλλο) να σε πηγαίνει σε ένα πληκτρολόγιο όπως αυτό που σου παρέθεσα.

Για να κάνεις πλέον το νέο πληκτρολόγιο να απεικονίζει ότι θέλεις με όποια σειρά θέλεις, πας Ρυθμίσεις>exKey>Panel 1>(Category 1) Configure> και αναθέτεις σε όποιο key θέλεις όποιο γράμμα/αριθμό ή σύμβολο και με όποια σειρά θες.

#6786   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2016 - 15:28

Σιγα σιγα το πιανω, αλλα δε γινεται να μην εχω αυτη την extra σειρα και να ενεργοποιω τα custom keyboard με τα υπαροχοντα κουμπια του πληκτρολογιου?

#6787   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 10/02/2016 - 11:48

Καλημέρα, κοίταζα λίγο τα tweaks που έχω περασμένα στο κινητό και έχω απορία για δυο. 

Συγκεκριμένα είχα περάσει 2 τα οποία νομίζω ότι τα είχα δει να προτείνονται εδώ μέσα, σχετικά με το πως κόβουμε τις διαφημίσεις από το youtube. Το είχα ρωτήσει πολύ παλιά και πάει καιρός από τότε.

Το ένα είναι το mikoto και το άλλο το minimal hosts blocker. Το mikoto από ότι βλέπω δεν επιτρέπει και στο λογισμικό μου να βρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του, το 9.2 κλπ. (είμαι στην 8.4 ακόμα).

Χρειάζεται να κρατήσω και τα δύο, είναι κάποιο που κάνει κάτι καλύτερο από το άλλο; Γενικά μπορείτε να μου πείτε τι κάνει το καθένα και πως εν τέλει σβήνω τις διαφημίσεις από το youtube (σβησμένες τις έχω αυτή τη στιγμή απλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο)

ps. Άσχετο και offtopic αλλά σαν τα tweaks αυτα μπορώ να περάσω και στον υπολογιστή για να κόψω τις διαφημίσεις του youtube;

#6788   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2016 - 20:32

Κανείς ρε παιδιά;

Sent from my iPad using Tapatalk

#6789   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2016 - 10:55

Στο twitter υπάρχε κάποιο tweak να εξαφανίζει τα προωθημένα μηνύματα που πετάγονται ανάμεσα στα tweets; Είμαι στην native εφαρμογή του twitter

#6790   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2016 - 11:31

Καλημέρα, κοίταζα λίγο τα tweaks που έχω περασμένα στο κινητό και έχω απορία για δυο. 

Συγκεκριμένα είχα περάσει 2 τα οποία νομίζω ότι τα είχα δει να προτείνονται εδώ μέσα, σχετικά με το πως κόβουμε τις διαφημίσεις από το youtube. Το είχα ρωτήσει πολύ παλιά και πάει καιρός από τότε.

Το ένα είναι το mikoto και το άλλο το minimal hosts blocker. Το mikoto από ότι βλέπω δεν επιτρέπει και στο λογισμικό μου να βρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του, το 9.2 κλπ. (είμαι στην 8.4 ακόμα).

Χρειάζεται να κρατήσω και τα δύο, είναι κάποιο που κάνει κάτι καλύτερο από το άλλο; Γενικά μπορείτε να μου πείτε τι κάνει το καθένα και πως εν τέλει σβήνω τις διαφημίσεις από το youtube (σβησμένες τις έχω αυτή τη στιγμή απλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο)

ps. Άσχετο και offtopic αλλά σαν τα tweaks αυτα μπορώ να περάσω και στον υπολογιστή για να κόψω τις διαφημίσεις του youtube;

Καλημέρα.

Βασικά το Mikoto είναι ένα system wide tweak και η επίδραση του απλώνεται σ΄ένα μεγάλο μέρος του συστήματος όπως και σε κάποιες εφαρμογές.

Η επιρροή του στις διαφημίσεις του YouTube.app είναι μόνο ένα από τα πολλά tweaking που κάνει και αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να το κολλήσουμε την ταμπέλα του adblocker.

Από την άλλη πλευρά το Minimal Hosts Blocker είναι ένα αμιγώς AdBlocker tweak και σαφώς επιδρά σ' ένα μεγαλύτερο φάσμα από αυτό του Mikoto όσο αφορά αυτή την λειτουργία.

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για το πιο να κρατήσεις. Το ένα δεν υποκαθιστά το άλλο.Μπορείς να έχεις και τα δυο όσο πιστεύεις ότι σου είναι χρήσιμες επιμέρους λειτουργίες τους.

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 11/02/2016 - 11:37

#6791   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2016 - 14:45

Φιλε μου @vrachamis σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Googlάροντας βλέπω οτι οι περισσότεροι προτείνουν το adblocker 2 (αν θυμάμαι καλα ετσι λέγεται- αυτο με το κόκκινο σήμα κ το χεράκι) ως το καλύτερο. Ισχυει κάτι τετοιο; Σκεφτόμουν μηπως σβήσω τα αλλα δυο και περάσω αυτο... Εχει νόημα; Απο θεμα μπαταρίας αυτά τα τρία ξέρουμε αν έχουν διαφορές;

ps. Για τις διαφημίσεις του Twitter κανει καποιο από αυτά κάτι;

#6792   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2016 - 14:58

Φιλε μου @vrachamis σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Googlάροντας βλέπω οτι οι περισσότεροι προτείνουν το adblocker 2 (αν θυμάμαι καλα ετσι λέγεται- αυτο με το κόκκινο σήμα κ το χεράκι) ως το καλύτερο. Ισχυει κάτι τετοιο; Σκεφτόμουν μηπως σβήσω τα αλλα δυο και περάσω αυτο... Εχει νόημα; Απο θεμα μπαταρίας αυτά τα τρία ξέρουμε αν έχουν διαφορές;

ps. Για τις διαφημίσεις του Twitter κανει καποιο από αυτά κάτι;

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα Minimal Hosts Blocker. Θέμα μπαταρίας δεν τίθεται. Για το Twitter βασικά δεν έχω ιδέα μιας και δεν το χρησιμοποιώ :(

Δες στις Ρυθμίσεις του Mikoto που έχει section για το Twitter αν σε εξυπηρετεί κάτι από εκεί. :)

#6793   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2016 - 15:00

Σε ευχαριστώ. Θα κρατήσω αυτο. Εξάλλου το αλλο απο οτι ειδα κανει όντως πολλα περισσότερα απο adblocker οπως είπες κ εσυ, δεν εχει λοιπόν νόημα να το κρατήσω. Και για το Twitter δεν εκανε κάτι.

Minimal Hosts Blocker λοιπόν.

#6794   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2016 - 21:29

Μηπως ξέρουμε και κάποια εφαρμογή που να κανει οτι και το CoverArtExplorer, που να περνάει δηλαδή εξώφυλλα της επιλογής μου στα τραγούδια/άλμπουμ της μουσικής μου; Το προηγούμενο tweak δε δουλεύει... Και θελω να περάσω εξώφυλλα σε κάποια τραγούδια που πέρασα με Protube/Bridge για να μη φαίνονται κενά...

Ευχαριστώ!

#6795   ziki

ziki

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2016 - 13:53

Για Delivery report τι κανουμε. Εστειλα ενα μυνημα χθες και δε πρεπει να πηγε. Σκαλωσε καπου το progress bar, αλλα φαινεται οτι υπαρχει στο διαλογο μυνηματων

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες