Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   lagoudakis

lagoudakis

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/07/2011 - 10:38

Μπορεις να φτιαξεις οποιδηποτε logo στο pc σου, και να το αντικαταστησεις με το κανονικο, σε iphone 4 οι διαστασεις πρεπει να ειναι 108χ40, βασικα σημασια εχει μενο το υψος, το πλατος οσο ποιο μικρο, τοσο ποιο λιγο χωρο στην status bar.
Πρεπει να φτιαξεις 2 εικονιδια, πχ για cosmote.. Default_CARRIER_COSMOTE@2x.png και FSO_CARRIER_COSMOTE@2x.png, το πρωτο ειναι η αρχικη οθονη και το δευτερο οταν βρισκεσαι σε μενου, μπορει να ειναι ιδια ή διαφορετικα, καλυτερα ιδια με διαφορετικο χρωματισμο.
Εικονιδια, φτιαχνεις και επεξεργαζεσαι σε windows με paint.net πολυ ευκολα, προσοχη στις διαφανιες θελει, καλυτερα καποιο ετοιμο και να δουλεψεις επανω του.
Διαβασαι λιγο για να βρεις τη σωστη διαδρομη.

Ευχαριστω φιλε μου θα το δω,συγνωμη για το διπλο ποστ,ξεχασα να το κανω σε 1 :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: lagoudakis, 11/07/2011 - 10:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 13/07/2011 - 04:52

παιδια κατι π οτν μπαινω στο μνμ π μ στελνουν να μν μ βγαζει πληκτολογιο η να εχει καποια επιλογη να το αφαιρω οτν θελω υπαρχει?

#933   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/07/2011 - 06:22

Nίκο τι ακριβώς χρειάζεσαι δεν κατάλαβα... ???

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#934   vatso

vatso

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:ref5412

Δημοσίευση 13/07/2011 - 17:00

Καλησπέρα, υπάρχει καμια εφαρμογή για κατέβασμα από rapishare, ή απλά μέσω του Safari;

#935   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 19:01

Nίκο τι ακριβώς χρειάζεσαι δεν κατάλαβα... ???

λοιπον οτν μπαινω στα sms π μ εχουν στειλει ειναι ανοιχτο το πληκτρολογιο το οποιο για να κλεισει τι πρεπει να κανω υπαρχει καποια εφαρμογη?ειχα διαβασει κατι σχετικο αλλα δν το βρισκω τωρα.εχω 3gs στν 4.3.3 j/b

Τελευταία επεξεργασία από: nikos22patra, 15/07/2011 - 19:04

#936   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2011 - 06:18

ρε παιδια στο ινσταλους υπαρχει εφαρμογη π να κανει παυση σε αυτο π κατευαζεις κ να συνεχιζει οτν θελω παλι?

#937   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2011 - 07:48

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση;
Αν αγοράσω απο cydia ένα tweak για iPhone,μετα αν το θέλω και για το iPad πρέπει να το πληρώσω δεύτερη φορά;

#938   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 16/07/2011 - 09:03

οχι απλως θα πατησεις εκει που λεει purchase και θα συνδεθεις με τα στοιχεια σου οπως κανεις για να το πληρωσεις κ αφου συνδεθεις θα περιμενςι λιγο,θα ξαναμπεις στο tweak κ αντι Purchase θα λεει εγκατασταση κ ποιο κατω οτι το tweak αυτο το εχεις ηδη αγορασει

#939   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2011 - 09:42

οχι απλως θα πατησεις εκει που λεει purchase και θα συνδεθεις με τα στοιχεια σου οπως κανεις για να το πληρωσεις κ αφου συνδεθεις θα περιμενςι λιγο,θα ξαναμπεις στο tweak κ αντι Purchase θα λεει εγκατασταση κ ποιο κατω οτι το tweak αυτο το εχεις ηδη αγορασει

Ok maserr ευχαριστω πολυ

#940   vatso

vatso

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2011 - 09:58

Καλημέρα, μπορούμε να διαχειριστούμε αρχεία .rar στο ipad2? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Θέλω να κατεβάσω αρχεία από filecrop και τα περισσότερα είναι σε μορφή .rar. Από rapidshare κατεβάζουμε κανονικά μέσω του safari;

Τελευταία επεξεργασία από: vatso, 18/07/2011 - 09:58

#941   vatso

vatso

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 19/07/2011 - 12:54

Υπάρχει τρόπος να δώσουμε internet στo iphone ή το ipad από το pc μέσω καλωδίου και πως;

#942   Billxanthi

Billxanthi

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/07/2011 - 00:42

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει πώς λέγεται εκείνο το tweak που μετατρέπει το iPhone/iPad σε storage card ώστε να μεταφέρω τραγούδια από το Pc χωρίς τη χρήση iTunes?

Είναι αρκετά επείγον, όποτε όποιος μπορεί, ας απαντήσει!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

#943   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/07/2011 - 19:08

Καλησπέρα υπάρχει καμμία εφαρμογή που όταν έχεις λιγοστη μπαταρία και μιλάς στο τηλ. να σε ειδοποιεί....?

#944   isspro

isspro

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Twitter:@isspro
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:isspro

Δημοσίευση 22/07/2011 - 02:20

@Billxanthi
εγω χρησιμποποιω το MediaMonkey (προγραμμα για windows)

@vatso
το MyWi απο cydia, δινει απο κιν, στο Pc. για δες αν μπορει να γινει το αναποδο? απλα ενεργοποιεις η wifi, η blue tooth (αλλα εχουμε θεμα με την apple) η με usb

#945   Filimon

Filimon

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2011 - 23:02

Χαιρετω,

παρολο που ειμαι καινουριος στον κοσμο του jailbreak και της Apple γενικοτερα πιστευω οτι εχω εγκλιματιστει αρκετα
και εχω φερει το iphone (4.3.3) στα μετρα μου.
Παρολο που εχω διαβασει αρκετα εχω καποιες αποριες:

1) Υπαρχει καποιο tweak που να αφερει το παραθυρο με τις επιλογες οταν καλω καποιον? Συνηθως βαζω ανοιχτη
ακροαση και κραταω το κινητο στο χερι, οποτε θελω να βλεπω τη φωτο αυτου που καλω.
Ιδανικο θα ηταν να εξαφανιζοταν αυτο το πραθυρο με διπλο tap ωστε να φαινεται η φωτογραφια του καλουμενου.
Noμιζω οτι το CallLock ειναι οτι πιο κοντα σε αττο που ψαχνω, μου κλεινει ομως την οθονη μετα απο λιγο
αφου κλειδωνει το τηλεφωνο.

2)Υπαρχει τροπος να αλλαξω τα εικονιδα σε apps και φακελους χωρις να μπω στις κατακομβες των αρχειων του τηλεφωνου?

3)To myprofiles μου δημιουργει conflict με τα system defaults. Για παραδειγμα δεν μπορω να βαλω καποιο
προφιλ στο αθορυβο ουτε να αλλαξω τον ηχο κλησης αφου παιρνει τις ρυθμισεις μεσα απο το μενου "ηχοι". Καμια
ιδεα τι φταιει?

4)Ακολουθησα τους οδηγους για τους 160 χαρακτηρες στα SMS με το SMS 160 & Logos (GRLogos 4.3.x) αλλα δεν λειτουργει.
Mηπως φταιει οτι ειμαι στο εξωτερικο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16