Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2011 - 12:14

Bάλε το MultiCleaner.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/09/2011 - 12:15

γεια σας παιδια.μηπως εχoουμε καμια εφαρμογουλα που να σβηνει με μια κινηση τις ανοιχτες εφαρμογες που πρεπει να κλεινουμε μια μια με διπλο home buton?

remove background BG απο cydia, για sbsettings. ως διακοπτης του sbsettings μπορεις να τον ενεργοποιεις μεσω activator με οποια κινηση θες.

#1113   dpetka2001

dpetka2001

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2011 - 12:17

Remove background sbsettings λεγεται φιλε μου αυτο που θελεις και καθεται σαν toggle πανω στο sbsettings.

#1114   peolinio

peolinio

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 12:27

thanks

#1115   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 30/09/2011 - 12:55

remove background BG απο cydia, για sbsettings. ως διακοπτης του sbsettings μπορεις να τον ενεργοποιεις μεσω activator με οποια κινηση θες.

εχω βαλει το sbsetings ενοεις ειναι ηδη μεσα αυτο που θελω η το κατεβαζω εξτρα?

#1116   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/09/2011 - 12:58

Αν δεν το έχεις μέσα πρέπει να το προσθέσεις εσυ. Δεν ειναι στα βασικά του sbsettings.

#1117   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 13:04

Αν δεν το έχεις μέσα πρέπει να το προσθέσεις εσυ. Δεν ειναι στα βασικά του sbsettings.

οκ παιδια εγινε κιολας αλλο ενα καλουδι, μαθαινουμε σιγα σιγα χαρη σε σας,να ειστε καλα ολοι

#1118   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 14:26

παμε παλι αλλη ερωτησουλα sory αν σας ζαλιζω.υπαρχει καποια διαδρομη στο iphone explorer στο pc που να μπορω να δω το PhotoMgrPro που εχω βαλει για φωτος και το AVplayer για βιντεο για να τα ριχνω απευθειας εκει η μονο μεσω ifile?

#1119   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 14:35

παμε παλι αλλη ερωτησουλα sory αν σας ζαλιζω.υπαρχει καποια διαδρομη στο iphone explorer στο pc που να μπορω να δω το PhotoMgrPro που εχω βαλει για φωτος και το AVplayer για βιντεο για να τα ριχνω απευθειας εκει η μονο μεσω ifile?

user/applications και εκει καθε app που εχεις στο iphone σου εχει και απο ενα φακελο.
δεν εχω δοκιμασει ομως αυτο που λες εσυ, οποτε ψαξε το λιγο το θεμα και κοιταξε που αποθηκευει τα αρχεια το itunes, και κανε μια δοκιμη και αντιγραψε τα εσυ εκει χειροκινητα να δεις αν τα εμφανιζει η εφαρμογη στο κινητο και λειτουργουν..

#1120   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 14:38

user/applications και εκει καθε app που εχεις στο iphone σου εχει και απο ενα φακελο.
δεν εχω δοκιμασει ομως αυτο που λες εσυ, οποτε ψαξε το λιγο το θεμα και κοιταξε που αποθηκευει τα αρχεια το itunes, και κανε μια δοκιμη και αντιγραψε τα εσυ εκει χειροκινητα να δεις αν τα εμφανιζει η εφαρμογη στο κινητο και λειτουργουν..

το δοκιμασα εγω για σενα και λειτουργει κανονικα ;)
μπορεις να αντιγραψεις τα αρχεια σου (βιντεο στην περιπτωση του avplayer) μεσα στον φακελο documents που εχει ο φακελος του avplayer και θα τα βλεπεις και θα παιζουν κανονικα στην εφαρμογη στο iphone..

#1121   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 15:16

το δοκιμασα εγω για σενα και λειτουργει κανονικα ;)
μπορεις να αντιγραψεις τα αρχεια σου (βιντεο στην περιπτωση του avplayer) μεσα στον φακελο documents που εχει ο φακελος του avplayer και θα τα βλεπεις και θα παιζουν κανονικα στην εφαρμογη στο iphone..

εννοεις στο pc αυτη η δουλεια και αν ναι ο φακελος documends που ειναι (διαδρομη?)με συγχωρεις γιατι πρεπει να παρω το παιδι απο τη φυλαξη αν θες απαντησε μου και θα το δω το πρωι παλι ευχαριστω για ολα!!

Τελευταία επεξεργασία από: nts, 30/09/2011 - 15:21

#1122   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 15:23

εννοεις στο pc αυτη η δουλεια και αν ναι ο φακελος documends που ειναι (διαδρομη?)με συγχωρεις γιατι πρεπει να παρω το παιδι απο τη φυλαξη αν θες απαντησε μου και θα το δω το πρωι παλι ευχαριστω για ολα!!

με συγχωρεις γιατι πρεπει να παρω το παιδι απο τη φυλαξη απαντησε μου αν θελεις και θα το δω ευχαριστω για ολα!!!

#1123   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 19:09

ειναι στην διαδρομη που σου ειπα. user/applications εκει θα βρεις τον φακελο του avplayer (βγαινουν με περιεργα ονοματα οι φακελοι, ενα ονομα απο αριθμους και γραμματα που δεν εχουν καμια σχεση με το ονομα της εφαρμογες, αλλα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι ο φακελος της καθε εφαρμογης απο το εικονιδιο, ειτε απο το sbsettings (sbsettings-more-app folders))
μεσα στον φακελο αυτον θα βρεις εναν αλλον με το ονομα document μεσα στον οποιο μπορεις να αντιγραψεις τα βιντεο.

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 30/09/2011 - 19:10

#1124   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2011 - 09:24

ειναι στην διαδρομη που σου ειπα. user/applications εκει θα βρεις τον φακελο του avplayer (βγαινουν με περιεργα ονοματα οι φακελοι, ενα ονομα απο αριθμους και γραμματα που δεν εχουν καμια σχεση με το ονομα της εφαρμογες, αλλα μπορεις να μαθεις ποιος ειναι ο φακελος της καθε εφαρμογης απο το εικονιδιο, ειτε απο το sbsettings (sbsettings-more-app folders))
μεσα στον φακελο αυτον θα βρεις εναν αλλον με το ονομα document μεσα στον οποιο μπορεις να αντιγραψεις τα βιντεο.

καλημερα Σπυρο τωρα ανοιξα θα το δω τωρα,αυτο που ειπες εχτες δεν εβλεπα να λεει πουθενα AVplayer και απορησα θα το δω σε ευχαριστω

#1125   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2011 - 09:33

οκ εγινε κιολας να σαι καλα ρε Σπυρο αν δεν μου το λεγες δεν το βρισκα λυνονται πραγματικα τα χερια με καποιες κινησεις σε ευχαριστω πολυ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες