Καλημερα Γιαννη,
Τον φακελο εννοω να τον δημιουργησεις μεσα στο root του iphone, εκει στην "αρχικη" ας πουμε που ειναι και οι αλλοι φακελοι (system, user, tmp κτλ).
Μπορεις να δημιουργησεις εναν φακελο που θα μπορεις να βαζεις σε αυτον φωτογραφιες, βιντεο κτλ.. Τις φωτογραφιες τις ανοιγει το ifile και σου δινει και την επιλογη για αποθηκευσει στο αλμπουμ καμερας. Τα βιντεο επισης τα αναπαραγαγει το ifile σε οτι σχεδον μορφη και να ειναι, αλλα αν εχεις καποιον αλλον player (πχ οπως μου λες για avplayer) σου δινει την επιλογη το ifile να το ανοιξεις κ με αυτο.
καλημερα Σπυρο καλη εβδομαδα.Ερωτησουλα δυσκολη ισως,σε αλλο ενα κινητο που εχω,symbian(nokia) δουλευω πολυ τις υπενθυμισεις αλλα αν ξεριες στα πιο παλια symbian οταν χτυπαει ο ηχος υπε/σης,αν δεν το ακυρωσεις, ανα 1-2 λεπτα θα επαναλαμβανει κανοντας τα νευρα σου σπαγκο μεχρι να αναγκαστεις να το διαβασεις.οποιο αλλο τηλ και αν εχω δοκιμασει αυτο δε το καταφερνει ακομα και τα νεα symbian,android,wm κανενα ακομα και το iphone δεν εχω βρει τιποτα,ολα χτυπουν λιγο και μετα παραμενει η υπενθυμιση γραμμενη στην οθονη μεχρι να θυμηθεις να πας να το δεις δηλ. αχρηστο γιατι ο σκοπος ειναι εκεινη τη στιγμη να τη διαβασεις.Στη δουλεια μου ειναι εργαλειο αυτο που σου λεω και θα ηθελα η iphonara να μπορει να το κανει, ξερουμε τιποτα?