Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1126   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/10/2011 - 18:59

οκ εγινε κιολας να σαι καλα ρε Σπυρο αν δεν μου το λεγες δεν το βρισκα λυνονται πραγματικα τα χερια με καποιες κινησεις σε ευχαριστω πολυ

χαιρομαι φιλε μου :)
επισης μπορεις απλα δημιουργησεις εναν φακελο στο root εκει στην "αρχικη σελιδα" ας πουμε, και να βαλεις βιντεο μουσικη φωτογραφιες εγγραφα, και να τα ανοιγεις με ifile.. ακομα πιο ευκολο και χρησιμο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1127   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:22

χαιρομαι φιλε μου :)
επισης μπορεις απλα δημιουργησεις εναν φακελο στο root εκει στην "αρχικη σελιδα" ας πουμε, και να βαλεις βιντεο μουσικη φωτογραφιες εγγραφα, και να τα ανοιγεις με ifile.. ακομα πιο ευκολο και χρησιμο..

καλημερα Σπυρο με λενε Γιαννη.Το φακελο που λες στο root ενοεις τον δημιουργουμε στο iphone η στο pc?και αν τα λεω σωστα οταν θα ανοιγουμε π.χ βιντεο απο ifile ομως θα παιζει με τον player του iphone και οχι με AVplayer ομοιως και οι fotos

#1128   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 11:47

καλημερα Σπυρο με λενε Γιαννη.Το φακελο που λες στο root ενοεις τον δημιουργουμε στο iphone η στο pc?και αν τα λεω σωστα οταν θα ανοιγουμε π.χ βιντεο απο ifile ομως θα παιζει με τον player του iphone και οχι με AVplayer ομοιως και οι fotos

Καλημερα Γιαννη,
Τον φακελο εννοω να τον δημιουργησεις μεσα στο root του iphone, εκει στην "αρχικη" ας πουμε που ειναι και οι αλλοι φακελοι (system, user, tmp κτλ).
Μπορεις να δημιουργησεις εναν φακελο που θα μπορεις να βαζεις σε αυτον φωτογραφιες, βιντεο κτλ.. Τις φωτογραφιες τις ανοιγει το ifile και σου δινει και την επιλογη για αποθηκευσει στο αλμπουμ καμερας. Τα βιντεο επισης τα αναπαραγαγει το ifile σε οτι σχεδον μορφη και να ειναι, αλλα αν εχεις καποιον αλλον player (πχ οπως μου λες για avplayer) σου δινει την επιλογη το ifile να το ανοιξεις κ με αυτο.

#1129   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2011 - 12:24

Καλημερα Γιαννη,
Τον φακελο εννοω να τον δημιουργησεις μεσα στο root του iphone, εκει στην "αρχικη" ας πουμε που ειναι και οι αλλοι φακελοι (system, user, tmp κτλ).
Μπορεις να δημιουργησεις εναν φακελο που θα μπορεις να βαζεις σε αυτον φωτογραφιες, βιντεο κτλ.. Τις φωτογραφιες τις ανοιγει το ifile και σου δινει και την επιλογη για αποθηκευσει στο αλμπουμ καμερας. Τα βιντεο επισης τα αναπαραγαγει το ifile σε οτι σχεδον μορφη και να ειναι, αλλα αν εχεις καποιον αλλον player (πχ οπως μου λες για avplayer) σου δινει την επιλογη το ifile να το ανοιξεις κ με αυτο.

οκ Σπυρο το καταλαβα να σαι καλα.

#1130   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 06:46

Καλημερα Γιαννη,

καλημερα Σπυρο καλη εβδομαδα.Ερωτησουλα δυσκολη ισως,σε αλλο ενα κινητο που εχω,symbian(nokia) δουλευω πολυ τις υπενθυμισεις αλλα αν ξεριες στα πιο παλια symbian οταν χτυπαει ο ηχος υπε/σης,αν δεν το ακυρωσεις, ανα 1-2 λεπτα θα επαναλαμβανει κανοντας τα νευρα σου σπαγκο μεχρι να αναγκαστεις να το διαβασεις.οποιο αλλο τηλ και αν εχω δοκιμασει αυτο δε το καταφερνει ακομα και τα νεα symbian,android,wm κανενα ακομα και το iphone δεν εχω βρει τιποτα,ολα χτυπουν λιγο και μετα παραμενει η υπενθυμιση γραμμενη στην οθονη μεχρι να θυμηθεις να πας να το δεις δηλ. αχρηστο γιατι ο σκοπος ειναι εκεινη τη στιγμη να τη διαβασεις.Στη δουλεια μου ειναι εργαλειο αυτο που σου λεω και θα ηθελα η iphonara να μπορει να το κανει, ξερουμε τιποτα?

#1131   letur

letur

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 22:58

Καλησπέρα.Είμαι νιούφης στο jailbreak ,το κανα πριν 2 μέρες μετα απο αρκετό διάβασμα του φόρουμ κ θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές και τις πληροφορίες που μοιράζεστε.
Αφου εγκατέστησα το installous απο insanelyi γιατι δεν γινόταν απο το hackulo (ουτε το repo του hackulo δεν εμπαινε κ το βαλα απο το insanelyi και αυτο),διαβασα οτι καλα ειναι το Installous να εγκατασταθει απο hackulo.
Oποτε το κανα uninstall οπως και το repo του hackulo,reboot,add repo hackulo.us αλλα στην εγκατασταση του installous παιρνω συνεχεια 404 error file not found.
Ειναι πεσμένος ο σερβερ τους ή κατι δεν κανω καλα; εχω διαβάσει οτι υπάρχει εναλλακτικός τρόπος για apps ή είναι απαραίτητο και το installous;

#1132   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 23:01

Καλησπέρα.Είμαι νιούφης στο jailbreak ,το κανα πριν 2 μέρες μετα απο αρκετό διάβασμα του φόρουμ κ θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές και τις πληροφορίες που μοιράζεστε.
Αφου εγκατέστησα το installous απο insanelyi γιατι δεν γινόταν απο το hackulo (ουτε το repo του hackulo δεν εμπαινε κ το βαλα απο το insanelyi και αυτο),διαβασα οτι καλα ειναι το Installous να εγκατασταθει απο hackulo.
Oποτε το κανα uninstall οπως και το repo του hackulo,reboot,add repo hackulo.us αλλα στην εγκατασταση του installous παιρνω συνεχεια 404 error file not found.
Ειναι πεσμένος ο σερβερ τους ή κατι δεν κανω καλα; εχω διαβάσει οτι υπάρχει εναλλακτικός τρόπος για apps ή είναι απαραίτητο και το installous;

ως εναλλακτικη λυση υπαρχει και το appstore φυσικα.. ::) :P

#1133   letur

letur

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 23:09

ως εναλλακτικη λυση υπαρχει και το appstore φυσικα.. ::) :P

ευχαριστω αλλα δεν θα πάρω.. ;)

#1134   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 23:17

ευχαριστω αλλα δεν θα πάρω.. ;)

οπως νομιζεις φιλε μου..
ριξε μια ματια στο φορουμ, κατι εχει παρει το ματι μου για προβλημα του installous τελευταια, σιγουρα εκει καποια απαντηση θα βρεις στο προβλημα σου..

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 03/10/2011 - 23:17

#1135   letur

letur

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2011 - 23:34

οπως νομιζεις φιλε μου..
ριξε μια ματια στο φορουμ, κατι εχει παρει το ματι μου για προβλημα του installous τελευταια, σιγουρα εκει καποια απαντηση θα βρεις στο προβλημα σου..

θα το κανω,ευχαριστω.

#1136   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 08:14

καλημερα. Ερωτησουλα δυσκολη ισως,σε αλλο ενα κινητο που εχω,symbian(nokia) δουλευω πολυ τις υπενθυμισεις αλλα αν ξερετε στα πιο παλια symbian οταν χτυπαει ο ηχος υπε/σης,αν δεν το ακυρωσεις, ανα 1-2 λεπτα θα επαναλαμβανει κανοντας τα νευρα σου σπαγκο μεχρι να αναγκαστεις να το διαβασεις.οποιο αλλο τηλ και αν εχω δοκιμασει αυτο δε το καταφερνει ακομα και τα νεα symbian,android,wm κανενα ακομα και το iphone δεν εχω βρει τιποτα,ολα χτυπουν λιγο και μετα παραμενει η υπενθυμιση γραμμενη στην οθονη μεχρι να θυμηθεις να πας να το δεις δηλ. αχρηστο γιατι ο σκοπος ειναι εκεινη τη στιγμη να τη διαβασεις.Στη δουλεια μου ειναι εργαλειο αυτο που σας λεω και θα ηθελα η iphonara να μπορει να το κανει, ξερουμε τιποτα?

#1137   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 07:13

καλημερα. Ερωτησουλα δυσκολη ισως,σε αλλο ενα κινητο που εχω,symbian(nokia) δουλευω πολυ τις υπενθυμισεις αλλα αν ξερετε στα πιο παλια symbian οταν χτυπαει ο ηχος υπε/σης,αν δεν το ακυρωσεις, ανα 1-2 λεπτα θα επαναλαμβανει κανοντας τα νευρα σου σπαγκο μεχρι να αναγκαστεις να το διαβασεις.οποιο αλλο τηλ και αν εχω δοκιμασει αυτο δε το καταφερνει ακομα και τα νεα symbian,android,wm κανενα ακομα και το iphone δεν εχω βρει τιποτα,ολα χτυπουν λιγο και μετα παραμενει η υπενθυμιση γραμμενη στην οθονη μεχρι να θυμηθεις να πας να το δεις δηλ. αχρηστο γιατι ο σκοπος ειναι εκεινη τη στιγμη να τη διαβασεις.Στη δουλεια μου ειναι εργαλειο αυτο που σας λεω και θα ηθελα η iphonara να μπορει να το κανει, ξερουμε τιποτα?

για υπενθυμισεις ρε παιδια κανεις τιποτα?

#1138   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2011 - 07:14

#1139   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 12/10/2011 - 07:57

2do

---
I am here: http://maps.google.c...18936,23.317146

#1140   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 12/10/2011 - 08:13

"Αwesome Note",ή ΑΝοte....ειναι απλα απιστευτο app και σε γενικες γραμμες απο τα πιο χρησιμα toDo's που ειχα ποτε(και πιστεψε με,το χρησιμοποιω ολη μερα λογω δουλειας.)
Εχει και κατηγοριες και ξεχωριστους φακελουσ,και γενικα εχεις ενα πολυ ωραιο user interface να δουλεψεις! 8)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες