Εφαρμογές
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:42
Και σε ποιο Sources θα το βρώ ;;
Ad
Δημοσίευση 08/12/2011 - 23:45
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 09/12/2011 - 00:39
Thanks ....
Δημοσίευση 09/12/2011 - 00:46
Δημοσίευση 09/12/2011 - 00:59
Δημοσίευση 09/12/2011 - 01:04
Δημοσίευση 09/12/2011 - 01:11
καλα αμα περασει καιρος και μαθεις τις δυνατοτητες του γιατι ακομα δεν ξερεις τπτ τοτε να δουμε τι θα πειςπαιδια αγορασα ενα i phone 4 μετα απο προτροπη φιλων οτι ειναι το καλυτερο κλπ.οταν δινεις 650 ευρω για ενα τηλεφωνο απαιτεις καποια πραγματα ευνοητα.εχω'φαει' το installus και το app store για να βρω ενα recorder για τις κλησεις.αν ειναι δυνατον να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη για μια γελοια εφαρμογη που το αρχαιο μου k-800 την ειχε.το bluetooth κανει οτι θελει και τα ονοματα αυτων που με καλουν δεν τα λεει οπως το παλιο μου nokia.ο ορος''phone'' σημαινει οτι πρωτα ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.απο οτι καταλαβα στην apple σχεδιασαν μια πολυσυσκευη για πιτσιρικαδες και γκομενιτσες που θα επιδικνειουν στην παρεα τους το 650 ευρω κινητο τους.καθολου βολικο για τον επαγγελματια.απογοητευση.
Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 09/12/2011 - 01:17
Δημοσίευση 09/12/2011 - 12:41
Αν εχεις iOS5 φιλε μου, εκει που γραφω πιο πανω.. Αν εισαι σε παλιοτερη εκδοση θα πρεπει να το ενεργοποιησεις με καποια εφαρμογη απο το appstore η καποια προσθηκη απο το cydia.σπυρο που ειναι το emoji δεν το βρηκα
"Γουρουνι στο σακι" που λενε πηρες με λιγα λογια..παιδια αγορασα ενα i phone 4 μετα απο προτροπη φιλων οτι ειναι το καλυτερο κλπ.οταν δινεις 650 ευρω για ενα τηλεφωνο απαιτεις καποια πραγματα ευνοητα.εχω'φαει' το installus και το app store για να βρω ενα recorder για τις κλησεις.αν ειναι δυνατον να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη για μια γελοια εφαρμογη που το αρχαιο μου k-800 την ειχε.το bluetooth κανει οτι θελει και τα ονοματα αυτων που με καλουν δεν τα λεει οπως το παλιο μου nokia.ο ορος''phone'' σημαινει οτι πρωτα ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.απο οτι καταλαβα στην apple σχεδιασαν μια πολυσυσκευη για πιτσιρικαδες και γκομενιτσες που θα επιδικνειουν στην παρεα τους το 650 ευρω κινητο τους.καθολου βολικο για τον επαγγελματια.απογοητευση.
Αγαπουλα... Πουλα λοιπον. Και παρε ενα νοκια να κανεις τη δουλεια σου.
Τα περι πιτσιρικαδων και γκομενιτσων ειναι γελοια αναφορα εκ μερους σου, και απο την στιγμη που ακομα και αυτοι (που δεν βρισκω κατι το κακο βεβαια ουτε στους πιτσιρικαδες ουτε στις γκομενιτσες) πριν αγορασουν κατι, θα το ψαξουν εστω και λιγο, και δεν θα παρουν κατι επειδη τους το ειπε.... ο γειτονας τους, η απλα επειδη θελουν να λενε και αυτοι επιτελους οτι πηραν ενα.... iphone
Δημοσίευση 09/12/2011 - 12:58
παιδια αγορασα ενα i phone 4 μετα απο προτροπη φιλων οτι ειναι το καλυτερο κλπ.οταν δινεις 650 ευρω για ενα τηλεφωνο απαιτεις καποια πραγματα ευνοητα.εχω'φαει' το installus και το app store για να βρω ενα recorder για τις κλησεις.αν ειναι δυνατον να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη για μια γελοια εφαρμογη που το αρχαιο μου k-800 την ειχε.το bluetooth κανει οτι θελει και τα ονοματα αυτων που με καλουν δεν τα λεει οπως το παλιο μου nokia.ο ορος''phone'' σημαινει οτι πρωτα ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.απο οτι καταλαβα στην apple σχεδιασαν μια πολυσυσκευη για πιτσιρικαδες και γκομενιτσες που θα επιδικνειουν στην παρεα τους το 650 ευρω κινητο τους.καθολου βολικο για τον επαγγελματια.απογοητευση.
Δεν λεγεται phone...αλλα i-phone ... Οπερ σημαινει με το τροπο σου ''εξυπνο τηλεφωνο''. Αρα με το σκεπτικο σου πρωτα η συσκευη ειναι εξυπνη και μετα χρησιμοποιειται σαν τηλεφωνο. Εξου και τα smart-phone. Κανουν χιλιαδες πραγματα που ουτε παει το μυαλο σου και αδυνατεις να τα χρησιμοποιησεις..
Εξ'ορισμου εσυ εκανες μια αγορα like binbow δινοντας 650 ευρα αχρηστα μονο και μονο για τη μοδα.
Δωσε 40 ευρακια και παρε την απλη συσκευη που ζητας.
Δημοσίευση 09/12/2011 - 13:08
παιδια αγορασα ενα i phone 4 μετα απο προτροπη φιλων οτι ειναι το καλυτερο κλπ.οταν δινεις 650 ευρω για ενα τηλεφωνο απαιτεις καποια πραγματα ευνοητα.εχω'φαει' το installus και το app store για να βρω ενα recorder για τις κλησεις.αν ειναι δυνατον να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη για μια γελοια εφαρμογη που το αρχαιο μου k-800 την ειχε.το bluetooth κανει οτι θελει και τα ονοματα αυτων που με καλουν δεν τα λεει οπως το παλιο μου nokia.ο ορος''phone'' σημαινει οτι πρωτα ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.απο οτι καταλαβα στην apple σχεδιασαν μια πολυσυσκευη για πιτσιρικαδες και γκομενιτσες που θα επιδικνειουν στην παρεα τους το 650 ευρω κινητο τους.καθολου βολικο για τον επαγγελματια.απογοητευση.
Θα διαφωνησω μαζι σου. Προσφατα πουλησα ενα samsung wave 8500 και πηρα ενα Iphone 4 και καταλαβα γιατι το iphone ειναι χρονια μπροστα. Σε πληροφορω, οτι περισσοτερο για 30αρηδες ειναι το iphone παρα για πιτσιρικακια. Ψαξου λιγο με τη συσκευη και θα δεις τι μπορει να σου προσφερει. Σαφως και η συσκευη σου θελει ρυθμιση. Αν μεταπηδησες απο ενα k-800 σε smart phone οπως το iphone, τοτε εχεις διαβασμα να κανεις πρωτα. Για καλη μας τυχη ανηκουμε σε ενα forum με πληθωρα πληροφοριων. Ψαξου και ρωτα, τα παιδια εδω θα σε βοηθησουν καλοπροαιρετα.
Δημοσίευση 09/12/2011 - 19:10
παντως εγω εχω ενα καινουργιο σαμσουνγκ(29.99 αγορα)που κανει αυτα που λες...εκτος απο το να φωναζει τ ονομα του καλουντος...αν θες το κανουμε "τραμπα" με το "phone"σου κ θα φωναζω εγω τ ονομα αυτου που σε καλει...παιδια αγορασα ενα i phone 4 μετα απο προτροπη φιλων οτι ειναι το καλυτερο κλπ.οταν δινεις 650 ευρω για ενα τηλεφωνο απαιτεις καποια πραγματα ευνοητα.εχω'φαει' το installus και το app store για να βρω ενα recorder για τις κλησεις.αν ειναι δυνατον να πληρωνω καθε μηνα συνδρομη για μια γελοια εφαρμογη που το αρχαιο μου k-800 την ειχε.το bluetooth κανει οτι θελει και τα ονοματα αυτων που με καλουν δεν τα λεει οπως το παλιο μου nokia.ο ορος''phone'' σημαινει οτι πρωτα ειναι τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.απο οτι καταλαβα στην apple σχεδιασαν μια πολυσυσκευη για πιτσιρικαδες και γκομενιτσες που θα επιδικνειουν στην παρεα τους το 650 ευρω κινητο τους.καθολου βολικο για τον επαγγελματια.απογοητευση.
Δημοσίευση 10/12/2011 - 21:14
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες