Γι' αυτό που θες δεν υπάρχει κάτι επιπλέον.
Υπάρχουν απο την άλλη εφαρμογές στο AppStore με κωδικούς που ανεβάζουν χρήστες.
Δημοσίευση 02/12/2014 - 00:33
Δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχει να μιλας για σπασιμο wifi και να μην μπορεις να μιλησεις για σπασμενα apps...
Δημοσίευση 02/12/2014 - 00:43
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:04
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:14
Έχεις δίκιο. Η πειρατεία και οι κωδικοί απο WiFi είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Δηλαδή εκεί που κατεβάζεις παράνομα μία ταινία, μπαίνεις ο άλλος παράνομα σε εσένα και σου κόβει την ταχύτητα της παράνομης ταινίας...
Εγώ θέλω να παρανομώ μόνος μου από το wifi μου, δεν χρειάζομαι παρέα.. Μου χαλάει την δουλειά...
@CaLi@
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:25
Δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχει να μιλας για σπασιμο wifi και να μην μπορεις να μιλησεις για σπασμενα apps...
Έχεις κάποια πνευματική ιδιοκτησία εσύ στο Wifi?Δηλαδή πχ ο κωδικός είναι κάποιο έργο τέχνης ή προϊόν ενδελεχούς εργασίας;;;
Δεν ξέρω αν στην Αμερική είναι παράνομο(δεν το έχω ψάξει) αλλά πες ότι το σπας και μπαίνεις πως θα αποδείξει και τι; Σοβαρευτείτεεεεεεεεεεεε..
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:31
Το να μπαίνεις σε wifi ακόμα και ξεκλείδωτο χωρίς συγκατάθεση ιδιοκτήτη είναι παράνομο στην Αμερική δια νόμου. Επομένως και τα δυο είναι παράνομα.
Μα ναι. Ειδικά για τα ξεκλείδωτα, 10 χρόνια φυλακή.
Δηλαδή εκεί που κατεβάζεις παράνομα μία ταινία, μπαίνεις ο άλλος παράνομα σε εσένα και σου κόβει την ταχύτητα της παράνομης ταινίας...
Εγώ θέλω να παρανομώ μόνος μου από το wifi μου, δεν χρειάζομαι παρέα.. Μου χαλάει την δουλειά...
Δεν έχεις ανάγκη εσύ εκεί. Με τέτοιες ταχύτητες ψάχνεις τη παρέα.
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:40
Έχεις κάποια πνευματική ιδιοκτησία εσύ στο Wifi?Δηλαδή πχ ο κωδικός είναι κάποιο έργο τέχνης ή προϊόν ενδελεχούς εργασίας;;;
Δεν ξέρω αν στην Αμερική είναι παράνομο(δεν το έχω ψάξει) αλλά πες ότι το σπας και μπαίνεις πως θα αποδείξει και τι; Σοβαρευτείτεεεεεεεεεεεε..
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:43
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:44
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:47
Οκ.. Εχεις δικιο. Μν ξεχασω αυριο να περασω να παρω το αμαξι σου για μια δουλεια που εχω..
Το ίδιο είναι ε; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά δεν μπορώ να στην εξηγήσω..
Αν πάω εγώ στην αστυνομία και πω ότι μου έκλεψε το αμάξι θα σε πάνε αυτόφωρο. Αν πας εσύ και πεις μου έκλεψε το Wifi,θα γελάσουν και τα τσιμέντα..
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:51
Το ίδιο είναι ε; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά δεν μπορώ να στην εξηγήσω..
Αν πάω εγώ στην αστυνομία και πω ότι μου έκλεψε το αμάξι θα σε πάνε αυτόφωρο. Αν πας εσύ και πεις μου έκλεψε το Wifi,θα γελάσουν και τα τσιμέντα..
Δημοσίευση 02/12/2014 - 01:59
Μα ναι. Ειδικά για τα ξεκλείδωτα, 10 χρόνια φυλακή.
Δεν έχεις ανάγκη εσύ εκεί. Με τέτοιες ταχύτητες ψάχνεις τη παρέα.
Eντάξει μισό να κλάψω..
Πάντως δεν είναι και το καλύτερο να σκάω ένα σωρό $$$ για αυτή την ταχύτητα και να έρχεται ο δίπλας τσάμπας... Θα του σπάσω το κεφάλι..
Αν και κάνω πάντα κάποια τσεκαρίσματα μπας και είχαμε τίποτα επισκέψεις από τους δίπλα, αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα τίποτα..
@CaLi@
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες