Μερικες ερωτησουλες μιας και νεος σε iOS.. Ψαχνω εφαρμογες, και οχι μονο, που ειχα Android και δεν ξερω αν υπαρχουν αντιστοιχες στο AppStore...
- Εφαρμογη για παρακολουθηση ξενων σειρων (οτι να τις βλεπεις), να κρατας επεισοδια που εχεις δει και τετοια, ποτε βγαινει το επομενο.. Ειμαι σειρακιας, τι να κανουμε... (Android -> Series Guide)
- Σε πολλα iPhone εχω δει κατα την κληση να χτυπαει και ο φακος. Στο Android το ειχα κανει αυτο με μια εφαρμογη Flash Alerts.. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο iOS?? Μηπως γινεται και χωρις εφαρμογη??
- Υπαρχει αντιστοιχο app αντιστοιχο του τρομερου στο Android "Greek WPA Finder" που πραγματικα εκανε θαυματα χωρις υπερβολες.. δεν υπηρχε περιπτωση να μη εσπαγα καποιο οπου και αν πηγαινα..??
- Επισης το κυριοτερο.... App που να σου λεει για τα λεωφορεια στην Αθηνα ?? Τα δρομολογια του, ή σε ποση ωρα ερχεται το ταδε λεωφορειο απο την σταση που εισαι (Android -> Λεωφορεια, Moov'it(καπως ετσι))
Thanks προκαταβολικα..
Για σειρές εγώ χρησιμοποιώ το iTV Shows 3 (από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο).
Τσέκαρε και το TeeVee 3.
Και τα δύο υποστηρίζουν trakt.tv.
Αυτό με το φακό γίνεται από τις ρυθμίσεις της συσκευής.