Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

P0sixninja Explains the Current Jailbreak Situation

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
60 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   jimkap7

jimkap7

iPH Member

• 201 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:25

Συμπερασμα: Φεξε μου και γλυστρισα :lol: :lol:

Αυτη τη φορα νομιζω η μαμα apple νικησε :( :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   S3aFaS1a

S3aFaS1a

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:35

Όχι Jim δεν έχει νικήσει ακόμη με τίποτα ωφελείται μάλιστα αν υπάρχουν jb ipad/iPhone γιατί θα πουλήσει χιλιάδες κομμάτια.Nα το πω αλλιώς,ο μίστερ απλ έχει την ανάγκη των geohot- dev team/ musclenerd και αυτοί την απλ με κενά στο software της να κερδίζουν από τα donate,αμερικανοί είναι μπίζνα κάνουν και την κάνουν καλά....Τέλος αφού μια Ευρώπη δεν ανταγωνίζεται με μια παρόμοια ομάδα χάκερ είμαστε αξιολύπητοι.

#48   jimkap7

jimkap7

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:42

Όχι Jim δεν έχει νικήσει ακόμη με τίποτα ωφελείται μάλιστα αν υπάρχουν jb ipad/iPhone γιατί θα πουλήσει χιλιάδες κομμάτια.Nα το πω αλλιώς,ο μίστερ απλ έχει την ανάγκη των geohot- dev team/ musclenerd και αυτοί την απλ με κενά στο software της να κερδίζουν από τα donate,αμερικανοί είναι μπίζνα κάνουν και την κάνουν καλά....Τέλος αφού μια Ευρώπη δεν ανταγωνίζεται με μια παρόμοια ομάδα χάκερ είμαστε αξιολύπητοι.

Για τους ελβετους (thunderst0rm), τι γνωμη εχεις;

#49   S3aFaS1a

S3aFaS1a

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 22:52

Μετά τις 23 του μήνα θα δούμε τα αποτελέσματα, δεν έχω να πω τίποτα για τα παιδιά... Άσε με να στοχαστώ δώσε μου χρόνο.

#50   jimkap7

jimkap7

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:05

Μετά τις 23 του μήνα θα δούμε τα αποτελέσματα, δεν έχω να πω τίποτα για τα παιδιά... Άσε με να στοχαστώ δώσε μου χρόνο.

μου προξενει παντως μεγαλη εντυπωση γιατι δεν εχουν ασχοληθει αλλοι χακερς, πχ απο Ρωσια ή ακομα απο Ασια,
αφου απο οτι βλεπω στο ιντερνετ πρεπει να ειναι αρκετοι χιλιαδες αυτοι που θελουν το unlock της 05.12.01

Εππισης στο 9volto διαβασα οτι το να σπασει ενα λειτουργικο της apple ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι της nokia ή άλλων εταιριών
και αυτο το δηλώνουν επαγγελματιες στο hacking.

#51   S3aFaS1a

S3aFaS1a

iPH Enthousiast

• 476 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:13

Θα δούμε Jim,οι επόμενες μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες από πλευράς εξελίξεων.

#52   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:16

μου προξενει παντως μεγαλη εντυπωση γιατι δεν εχουν ασχοληθει αλλοι χακερς, πχ απο Ρωσια ή ακομα απο Ασια,
αφου απο οτι βλεπω στο ιντερνετ πρεπει να ειναι αρκετοι χιλιαδες αυτοι που θελουν το unlock της 05.12.01

Εππισης στο 9volto διαβασα οτι το να σπασει ενα λειτουργικο της apple ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι της nokia ή άλλων εταιριών
και αυτο το δηλώνουν επαγγελματιες στο hacking.

να σπασει στο λογισμικο της nokia τι?αφου ολα σου παρεχονται!!!ποιος ο λογος να γινει κατι τετοιο...εαν δεν κανω καποιο λαθος μονο η apple εχει κλειδωμενο λογισμικο...α!!!και ειναι λιγοι αυτοι που εχουν αναβαθμισει στην 3.1.3 και εχουν χασει εκτος του jb και το unlock...μην ασχολειστε παραπανω γιατι θα παθετε τιποτα στο τελος με τετοιο αγχος...παρακολουθω το φορουμ συνεχως και γραφετε παντου τα ιδια πραγματα...δεν το λεω ειρωνικα ουτε κανω καποια παρατηρηση...σε ελευθερη κοινοτητα ειμαστε και ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...μην το παρακανετε ομως γιατι χαλαει το θεμα με τα ιδια και τα ιδια...

Φιλικα παντα και ελπιζω να μην παρεξηγηθω.

#53   jimkap7

jimkap7

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:21

Διαβασε λιγο αυτο http://9volto.gr/blog/?p=1009

#54   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:31

Διαβασε λιγο αυτο http://9volto.gr/blog/?p=1009

Εάν τα Iphone τα είχαν αναλάβει επαγγελματίες του χώρου – όπως γίνεται με τα nokia, se κτλ- θα υπήρχαν κάποιοι που θα είχαν αγοράσει τον εξοπλισμό και οι gsmhackers μέσα σε λίγες μέρες θα έβρισκαν την λύση σε κάθε νέα έκδοση λογισμικού που θα έβγαινε από την apple. Το κόστος θα ανερχόταν στα 20 ευρώ (αναβάθμιση, ξεκλείδωμα κτλ) και όλοι θα είχαμε την τελευταία έκδοση λογισμικού, οι επαγγελματίες θα δούλευαν, οι χρήστες θα ήταν ευχαριστημένοι και με τις νεότερες ενδόσεις λογισμικού και οι gsmhackers που θα κέρδιζαν χρήματα θα ασχολούνταν πιο εντατικά και με μία ενδελεχή προσπάθεια επιδιώκοντας το καλύτερο.

Ωραία λογική ... να πληρώνουμε για κάτι που είναι και παράνομο ...

#55   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:37

να σπασει στο λογισμικο της nokia τι?αφου ολα σου παρεχονται!!!ποιος ο λογος να γινει κατι τετοιο...εαν δεν κανω καποιο λαθος μονο η apple εχει κλειδωμενο λογισμικο...α!!!και ειναι λιγοι αυτοι που εχουν αναβαθμισει στην 3.1.3 και εχουν χασει εκτος του jb και το unlock...μην ασχολειστε παραπανω γιατι θα παθετε τιποτα στο τελος με τετοιο αγχος...παρακολουθω το φορουμ συνεχως και γραφετε παντου τα ιδια πραγματα...δεν το λεω ειρωνικα ουτε κανω καποια παρατηρηση...σε ελευθερη κοινοτητα ειμαστε και ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...μην το παρακανετε ομως γιατι χαλαει το θεμα με τα ιδια και τα ιδια...

Φιλικα παντα και ελπιζω να μην παρεξηγηθω.

Προφανως εννοουν το hack που χρειαζεται να γινει στο symbian προκειμενου να εγκατασταθουν unsigned - hacked εφαρμογες στα νοκια

#56   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 11/04/2010 - 23:38

το διαβασα και?εσυ τι νοημα βγαζεις απο αυτο?γιατι εγω δεν βγαζω κανενα...και στο κατω κατω της γραφης δεν με ενδιαφερει το ολο θεμα γιατι εχω clean συσκευη και μια jailbroken επειδη μου αρεσει να ασχολουμαι με το συγκεκριμενο κινητο και να βοηθω και να μοιραζομαι πραγματα οσο μπορω με ατομα που εχουν το ιδιο ενδιαφερον...και πιστεψε με εχω φαει απειρες ωρες διαβασματος εδω μεσα και δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα λεει το 9volto χωρις βεβαια να ειμαι απολυτα σιγουρος σε αυτο που λεω...θα το διασταυρωσω ομως και θα επανερθω...

#57   Querd

Querd

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 04:18

και σιγά το 9volto ρε παιδιά.. εγώ θυμάμαι όταν πρώτο είχα πάρει το iphone 2g και είχα κάνει ένα λάθος με ένα update firmware k δεν μπορούσα τότε να κάνω downgrade κτλ κτλ, τους το πήγα, k μου είπαν φτιάχνεται.. μετά από μισό μηνα το φτιάξανε.. ξέρεις πως?.. μόλις βγήκε j/b tool από dev team.. έτσι ήξερα και εγώ...

#58   Querd

Querd

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2010 - 04:36

Εάν τα Iphone τα είχαν αναλάβει επαγγελματίες του χώρου – όπως γίνεται με τα nokia, se κτλ- θα υπήρχαν κάποιοι που θα είχαν αγοράσει τον εξοπλισμό και οι gsmhackers μέσα σε λίγες μέρες θα έβρισκαν την λύση σε κάθε νέα έκδοση λογισμικού που θα έβγαινε από την apple. Το κόστος θα ανερχόταν στα 20 ευρώ (αναβάθμιση, ξεκλείδωμα κτλ) και όλοι θα είχαμε την τελευταία έκδοση λογισμικού, οι επαγγελματίες θα δούλευαν, οι χρήστες θα ήταν ευχαριστημένοι και με τις νεότερες ενδόσεις λογισμικού και οι gsmhackers που θα κέρδιζαν χρήματα θα ασχολούνταν πιο εντατικά και με μία ενδελεχή προσπάθεια επιδιώκοντας το καλύτερο.

συγγνώμη για διπλό posting.. αλλα αν όντως είναι τόσο εύκολο να σπάσουν κάθε firmware αυτοί οι hacker τότε αν ήμουνα στην θέση τους, θα σκεφτόμουν να φτιάχνω ένα j/b για την 3.1.3 τώρα που κανεις δεν θυσιάζει exploit εδώ και καιρό, ουτοσωστε θα γινόμουν γνωστός όχι μονο στην ελλάδα.. αλλα και στο εξωτερικό.. και μετά [αφού όντως μπορούν και είναι εύκολο ως λένε] ναι, να "συζητούσα" για donate.. για support για την δουλειά τους.. αλλα όχι λόγια του αέρα. φιλικά πάντα ε.. ;p

#59   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 12/04/2010 - 10:18

Το jailbreak δεν είναι παράνομο. Παράνομο είναι να βάζεις μέσα πειρατικές εφαρμογές. Το «κακό» του jailbreak είναι ότι παραβιάζει την end user lisence agreement με αποτέλεσμα να χάνεις την εγγύηση σου.

#60   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 12/04/2010 - 23:41

Το jailbreak δεν είναι παράνομο. Παράνομο είναι να βάζεις μέσα πειρατικές εφαρμογές. Το «κακό» του jailbreak είναι ότι παραβιάζει την end user lisence agreement με αποτέλεσμα να χάνεις την εγγύηση σου.

Δεν είναι παράνομο το jailbreak ? Φίλε μου λάθος κάνεις ... δεν είναι νόμιμη η διαδικασία ... Οκ μπορεί να μην χαρακτηρίζεται "παράνομο" αλλά δεν νομίζω πως όποιος το χρησιμοποιεί έχει και τις ευχές της Apple :mellow:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες