Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBluetooth Released!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/03/2009 - 00:27

οσο για το πως μπορεις να ακουσεις τα mp3 που μεταφερετε με το bluetooth στο iphone, υπαρχει παντα και το vlc4iphone  που τα παιζει οπου και να τα έχει αποθηκευσει κανεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2009 - 00:48

dk80 εικάζω ότι αυτό το error συμβαίνει επειδή η φωτό που πας να λάβεις έχει ελληνικό όνομα. Σου κάνει το ίδιο και με τις φωτογραφίες με αγγλική ονομασία ?

#48   dk80

dk80

Member

• 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/03/2009 - 00:58

Παιδιά έχετε δίκιο!!!Πρέπει η φώτο να είναι με λατινικούς χαρακτήρες!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Θα τσεκάρω και με το cra@@d να δω τι γίνεται..αν και δεν με πειράζει να δώσω 4 euros..

Σκέφτομαι να την αγοράσω ώστε σε επόμενα updates (εύχομαι σύντομα) να διορθωθούν τα όποια bugs.

#49   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/03/2009 - 04:22

Και Bέβαια μετά από αυτό το γύρισα σε κανονική κατάσταση και δέχτηκε και πάλι...
Δεν παρουσιάζει πια το πρόβλημα!!

Ackel για κάνε το ίδιο...

#50   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3,187 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2009 - 11:58

Λοιπον εγω σκεφτομαι να συγκροτησουμε μια λιστα απο καλους viewers και players οπου ο,τι λαμβανουμε να πηγαινει στο path του.Επισης να λεμε τα προτερύματα και τα μειονεκτηματα της εφαρμογη.Ξεκιναω:

Files:Καλη και ευχρηστη εφαρμογη.Η οργανωση των φακελων και των αρχειων γινεται μεσω WinSCP.
Εικονες: Οι εικονες αμφανιζονται καλα αλλα δεν γινεται να scrollάρεις καθως τις βλεπεις.Δηλαδη ετσι οπως βλεπεις μια εικονα πρεπει να πατησεις το πανω αριστερα κουμπακι για να επιστρεψει στη λιστα με τις εικονες και να επιλεξεις την επομενη.
Τραγουδια:Ολα καλα με τα τραγουδια αλλα δεν εμφανιζει το artwork cover,shuffle,repeat και τα previous-next buttons δε δουλευουν.Παντως εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου.
Βιντεο:Παιζει τους γνωστους τυπους αρχειων αλλα οχι 3gp (επειδη τα νοκια και τα αλλα κινητα αυτα παιζουν).Στα 3gp εχεις μονο ηχο αλλα οχι εικονα.
Eγγραφα:Υποστηριζει τυπους Word,Excel,PowerPoint,PDF,text,html,iWork files.

Προσωπικα δε μου γεμιζει το ματι αλλα πειτε και σεις καποια που να αξιζει.

#51   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3,187 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2009 - 12:18

Fliq Docs: Εξαιρετη εφαρμογη που υποστηριζει πολλους τυπους αρχειων!Μπορειτε να φτιαξετε φακελους,να τα ταξινομησετε κατα ονομα.τυπο κλπ.,Η οργανωση γινεται μεσα απο το ιδιο το προγραμμα,μεσω wifi και WinSCP.
Eικονες:Τυποι που υποστηριζονται:.jpg, jpeg, .gif, .png, tiff.Scrollαρισμα παλι δε γινεται μονο με βελακια(κατω δεξια-αριστερα)
Τραγουδια:Τυποι που υποστηριζονται:.mp3, .aac, wav, .m4a, .aiff.Χαρακτηριστικα ιδια με του Files.
Βιντεο:Τυποι που υποστηριζονται:.mov, .mp4, .mpv, 3gp!!!!!
Εγγραφα:Υποστηριζει:word,excel.powerpoint,pdf,text και html.

Αυτη η εφαρμογη μαλιστα!Την προτεινω.

#52   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/03/2009 - 12:18

@ipodtouchpro

Κορυφή είναι το iStorage το οποίο συνεργάζεται και με το DiskAid και δεν χρειάζεται να ψάχνεις στο private/var/mobile/Application με τους κωδικούς να δεις που είναι το Documents. Tα βάζεις στο private/var/mobile/media/dcim και τα βλέπει. Εχει και ενσωματωμένο browser κιόλας

#53   almantza

almantza

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2009 - 20:06

Hi!Μια παρατήρηση...από τότε που έβαλα το iBluetooth η μπαταρία του iPhone τελειώνει πολύ γρήγορα :-\ π.χ. σήμερα το πρωί το φόρτισα και από το 100% τώρα είναι στο 70% με ελάχιστη χρήση (3-4 τηλέφωνα όχι παιχνίδια και άλλα τέτοια)... >:( και να σκευτεί κανείς οτι τηρώ όλα τα Tips για την απόδοση της μπαταρίας.Το iBluetooth το κλείνω κανονικά με το κόκκινο Χ πάνω αριστερά...τι να πω.Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;;; ???

#54   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3,187 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2009 - 20:11

Παιδια βρηκα (εδω και καιρο) ή μαλλον ανακαλυψα οτι το mplayer (απο cydia) μπορει να παιξει 3gp videos.Βεβαια λιγο χαλια αλλα εχω εικονα.

#55   gbour65

gbour65

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2009 - 15:40

Καλησπέρα.Για να μην μπερδευεστε με την version του xsellize περάστε απο cydia to source
http://clubifone.org/repo/
κατόπιν εγκαταστήστε μεσο του repo που περάσατε πριν  το ibluettoth και θα ειναι cracked. Ετσι απλά.

#56   sndev

sndev

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2009 - 18:57

εχω τα Pin Ολα off εκτος του
visible , auto pin , save images in library.

στα ftp path kai save path έχει και στα δύο
/private/var/mob

τι περίπτωση να παίζει κάτι με το Nokia τη σκευτικες ?
αν έχεις bluetooth  στο pc για αρχή δοκίμασε από κει

εγώ με nokia 6600 μια χαρά έστειλα και δέχτηκα..

Eγώ λαμβάνω τα πάντα. Και τα παίζω κανονικά.

iPhone 2g 2.2

Δοκίμασες 3gp βιντεάκι??? Κι αν ναι, με ποιόν player το βλέπεις στο iphone ?

3gp δοκίμασα εγώ χτες. μια χαρά το δέχτηκε και το έπαιξα με το vlc4iphone.

#57   pavlitos

pavlitos

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2009 - 19:03

ρε παλικαρια!καταφερα ελαβα κ εστειλα φςτο χτεσ για πρωτη φορα ολα οκ αλλα mp3 κ βιντεοσ πωσ τα στελνει κ οταν τα λαμβανω πωσ τα βλεπω/που τα αποθηκευει???πειτε μου πλζ >:(

#58   christos2b

christos2b

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2009 - 20:55

Παιδιά, το vlc4iphone αναπαράγει χάλια τα mp3 αρχεία τουλάχιστον στο δικό μου. Βρήκα την υγειά μου με το Pwnplayer. Τα παίζει τέλεια και μοιάζει πάρα πολύ με το ipod.

Η δική μου απορία είναι : Έχει καταφέρει να στείλει κανείς δύο συνεχόμενα mp3 από το pc στο iphone; Γιατί σ'εμένα στέλνει το πρώτο και μετά στην προσπάθεια για το δεύτερο μου βγάζει ένδειξη "This Bluetooth device or computer cannot process files of this type", όταν το ίδιο αρχείο έχει αποσταλλεί πριν από λίγο.΄Έχω Windows Vista Ultimate x86. Όταν κλείσω και να ξανανοίξω το ibluetooth το αρχείο αποστέλλεται κανονικά. Σίγουρα έχει πολύ δρόμο η εφαρμογή ακόμα.

#59   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/03/2009 - 21:23

Eγώ με την σειρά μου να πω ότι μου δουλέυει μία χαρά!!

Τις Photo τις πάει κανονικά εκεί στα γνωστά μέροι..

Και τα video /mp4/3GP/ music, τα παεί στο φακελό Dolwnload που εχει δημιουργήσει  το dTunes και τα παίζω όλα από εκεί!!!

Μια χαρά το συστηματάκι!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!

#60   teoooo

teoooo

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2009 - 22:45

παιδια εγω την βρικα την λυση ειναι πολυ απλο....

απλος κατεβασα το pwnplayer απο cydia και μετα απο τις ρυθμισεις  του pwnplayer αλλαξα το path και το εκανα ιδιο με αυτο απο το ibluetooth και ετσι ολα παιζουν κανονικοτατα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες