Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iBluetooth Released!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   pavlitos

pavlitos

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/03/2009 - 00:02

τεο το εβαλα κ εγς μπορεισ να πεισ λιγο τισ ρυθμησεισ που εβαλεσ? 8)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Billucky

Billucky

iPH Member

• 315 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/03/2009 - 10:09

Thanks teoooo .... Μου ελυσες το προβλημα.

pavlito
Απλα στα settings του Pwnplayer βάλε το ίδιο path που θα σώζει τα mp3, m4a κτλ κτλ αρχεία ήχου με το Bluetooth.
Π.χ. εγώ έβαλα καισ τα δύο /private/var/mobile/Media/Downloads.
Εσύ βεβαια βάλε όποιο θες δεν είναι κανονας το παραπάνω.
Απλά πρόσεχε γιατί είναι Case sensitive.

#63   MILOFONIAS200

MILOFONIAS200

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2009 - 13:40

Παιδιά δεν μπορώ να λάβω με τίποτα εικόνες απο αλλο κινητό γιατι?στέλνω αλλα δεν πέρνω

που αποθηκευονται οι φωτο?

#64   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2009 - 14:06

Καλησπέρα.Για να μην μπερδευεστε με την version του xsellize περάστε απο cydia to source

http://clubifone.org/repo/

κατόπιν εγκαταστήστε μεσο του repo που περάσατε πριν  το ibluettoth και θα ειναι cr***ed. Ετσι απλά.

Το εβαλα αλλα δεν μου λεει demo. Και κολλαει σαν τρελο, μονο ενα μικρο βιντεακι 3gp μπορεσα να λαβω ολοκληρωμενο και αυτο δεν το παιζει βεβαια μιας και δεν υπαρχει player. Θα δοκιμασω να το κανω εντελως απεγκατασταση και παλι εγκατασταση και βλεπουμε. Παντως χαιρομαι που επιτελους εχουμε bluetooth!!!!!! Θα στρωσει τις επομενες μερες σιγουρα, οποτε nice nice nice!!!

#65   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 16/03/2009 - 14:56

Nα σημιώσω και εγώ ότι σταμάτισε να δέχεται από εχτές και πάλι... Το  έβγαλα το έβαλα, το πέρασα και safe  mode, πολλά restart, αλλά τίποτα, μόνο στέλνει τα πάντα...

Ελπίζω όλα αυτά να λυθούν με τις αναβαθμίσεις, τα beta και μάλιστα τα πρώτα έχουν πολλά προβλήματα..

Αλλά και αυτοί δεν τους βλέπω να κάνουν κάτι τόσες μέρες, το clippy (copy paste) από την μέρα που βγήκε σχεδον κάθε μέρα έβγαζε update.. Και μάλιστα τσάμπα, αυτοί οι τύποι πήρανε και από κάπιους λεφτά για κάτι που δεν παίζει πάντα σωστά...

Κανονικά θα έπρεπε να το αφήσουν free μέχρι να το φέρουν στα συγκαλά του..
Και έτσι το δεν ξανάασχολούμε μέχρι να βγάλουν την σωστή έκδοση, αυτό κάνει ότι θέλει ότι ώρα θέλει..
Αρκετά ασχολήθηκα...

#66   pavlitos

pavlitos

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2009 - 20:18

εχει στειλει κανεισ σασ κανα τραγοθδη σε αλλη συσκευει να μου εξηγησει κ εμενα πωσ γινεται???μεσω bluetooth μπενω να δω τα τραγουδια μου για αποστολη κ μου τα βγαζει με κςδικοποιημενα ονοματα!αντε να βρεισ ποιο τραγουδι ειναι!
Φωτο στελνει μια χαρα βιντεο δοκιμασα μια φορα πηγα να το ανοικσω με vlc αλλα το player αυτο σε μενα δεν δουλευει σωστα ουτε μενου εχει για στοπ/παουσε κ ακουγοταν μονο ο ηχοσ του βιντεο η οθονη κολλημενη!ξερει κανεισ γτ?

#67   BLOCK

BLOCK

iPH newbie

• 79 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2009 - 21:47

Παιδιά , το έχω βγάλει και βάλει πάνω απο 10 φορές με όλες τις μεθόδους είτε απο xsellize είτε κανονικό trial αλλά δεν λέιει να πάιξει γράφει could not be opened , ξέρει κάποιος γιατί ? Κάνω ακριβώς  ότι λέτε .
Έκδοση firm 2.2.1

#68   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2009 - 23:49

Λοιπόν πριν μας τρελλάνει αυτή η εφαρμογή να σας τρελλάνω εγώ....

Οσο και μην θες να ασχοληθέις όλο και σε τρώει να βρεις την λύση...

Οταν σταμάτησε να δέχεται την έιχα μετακίνησει από την αρχικό menu (Πρώτη σελίδα) και την έβαλά 2 σέλιδες πιο κάτω, μόλις την ξαναγύρισα στην αρχική σελιδα τότε άρχισε να δέχεται τα πάντα πάλι....
Μάλλον σίγουρα είναι τυχαίο το γεγονός..

Ρε θα μας τρελάνει αυτή η εφαρμογή...

Για να δούμε τώρα τι θα κάνει άυριο...

Μια παρατήρηση που μόλις είδα..

Μην έχετε ανοιχτό το WiFI όταν θέλετε να παίξετε με το iBluetooth δεν κάνει τίποτα, μάλλον το μπλοκάρει...

#69   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2009 - 03:32

επειδη μερικοι ρωταν τα διαφορα βιντεο κλπ πως να τα βλεπουν κλπ , να πω οτι εγω δωκιμασα με το wildEyes  και τα παιζει ολα αψογα. Δωκιμαστε το και πειτε μου

#70   GodLess

GodLess

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2009 - 01:22

Πραγματικά με τόσα bugs που έχει αυτη η εφαρμογή θα χρειαστούν χρόνια μέχρι
να μπορέσει αυτό το πράγμα να δουλέψει σωστά. Κατα τη γνώμη μου μεγάλο λάθος
του Ιταλού να το κυκλοφορήσει και να ζητάει και 4 Ευρώ , και beta να ήταν λιγότερα
κολλήματα θα έτρωγε. Τον έφαγε η μανία να το κυκλοφορήσει πρώτος να τσεπώσει κάνα
Εuro..

#71   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2009 - 02:15

επειδη μερικοι ρωταν τα διαφορα βιντεο κλπ πως να τα βλεπουν κλπ , να πω οτι εγω δωκιμασα με το wildEyes  και τα παιζει ολα αψογα. Δωκιμαστε το και πειτε μου

Απλά εκπληκτική εφαρμογή. Καμία σχέση με τις μεσοβέζικες λύσεις του Mplayer και του vlc4iphone (τουλαχιστον στο iphone μου δεν λειτουργούσαν σωστα). Thanx που τη πρότεινες.

#72   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2009 - 19:47

Eμενα γιατί κρασάρει? Η εν λόγο εφαρμογή (WldEeys)
 Θέλει και κατί άλλο για να παίξει>?

#73   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/03/2009 - 22:10

Ερκετά καλή αλλά δεν παίζει .3gp μόνο ήχο δίνει

#74   virQ

virQ

Advanced Member

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2009 - 23:11

iBluetooth has been upadted. In this version, MeDevil fixed these bugs: Stack error on start; Sending Image (low quality, small size); Licensing issue. Then he added these features: Vibrating toggle, So you can disable the vibration on incoming items; 7 days of free demo. (now 15 in total)

Εχει oδηγίες ατο site..

#75   tol

tol

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2009 - 12:41

ωραια thnx :)

αυτο που λες απο xsellize ειναι ετοιμο το cr***ed? γιατι βρηκα στο downloadmyiphone το cr**k για 1.7 και λεει πως αφου κατεβασεις απο cydia το original απλα ριχνεις το κρακ σε φακελο μεσω ssh

οριστε και το lnk του κρακ No cracks allowed

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7