Πηγή:http://www.yupi.gr/gkrinia/c17360/iPad:_To_Mega_Review.htmlΣτη ζωή μου υπάρχουν αυτή τη στιγμή πέντε οθόνες: Της τηλεόρασης, του λάπτοπ, του desktop του σπιτιού, του desktop του γραφείου και του κινητού. Περνώ το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κοιτώντας αυτές τις οθόνες. Γιατί χρειάζομαι μια έκτη; Η απλή απάντηση είναι ότι δεν χρειάζομαι –και οι πέντε πολλές είναι. Η απλή λογική λέει ότι το iPad θα μου ήταν χρήσιμο αν αντικαθιστούσε μια από τις οθόνες αυτές –πιθανότατα του λάπτοπ. Η όχι και τόσο απλή λογική της Apple λέει πως το iPad δεν απευθύνεται καν σε μένα, αλλά σε ανθρώπους με λιγότερες οθόνες, με τρεις το πολύ, που χρειάζονται ένα μαραφέτι που παίζει media και Ίντερνετ και κάνει και κάποια απλά βασικά tasks
Μου αρεσει όμως παιδιά, εχθες εβαλα και παιχνιδια, όλα τα application ειναι πανεμορφα..Ειμαι ανθρωπος που αγαπάω τα windows είχα μλάλιστα iphone 3g το εδωσα για να έχω τωρα HTC HD2. Κανει πολλές μαγκιές το HD ωραια πραγματα αλλα δεν ειναι ΟΜΟΡΦΑ. Kαι αυτο θέλω να ΤΟΝΙΣΩ, όλα ειναι πολυ όμορφα και μαγικα και πολυ πολυ γρηγορα. Δεν θέλω να κουρασω παραπάνω θα το αντιμετωπίσω όπως θέλουν ως netbook και θα δουμε αν έχουν δικιο.
Τέλος θα πάρω το εξωτερικό πληκτολογίο αυτο ειναι σιγουρο. (και επίσης) για το office που με προβληματιζει διαβάζα ότι η microsoft θα βγαλει online εκδοση του office. Μου λεινει τα χερια;;. Η απάντηση ειναι μαλλον ναι.
Το πηρα απο τα Μakrο στην παλληνη 16gb / 680 euros