Τελευταία επεξεργασία από: Lefteris23, 18/04/2010 - 11:35
iPhone 4G/HD Prototype Spotted outside (?)!
Δημοσίευση 18/04/2010 - 11:34
Ad
Δημοσίευση 18/04/2010 - 11:55
αυτός που αυτοκτόνησε το 2009 ήταν για το 3GS prototype, δεν έχει σχέση με την φετινή χρονιά (4G-HD).
Αυτό που είχε χαθεί από τον υπάλληλο της Foxconn ο οποίος και αυτοκτόνησε, ήταν το 4ης γενιάς iPhone prototype, δηλαδή το επόμενο απο το iPhone 3GS.
link
Χρονικά το γεγονός αυτό συνέπεσε κοντά με το launch του iPhone 3GS το περασμένο καλοκαίρι...
Τώρα αν αυτό που βλέπουμε στις εικόνες είναι ή δεν είναι το 4G iPhone, προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα, απλά είναι ακόμη λίγο νωρίς και τα leaks θα έρχονται βροχή!
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:03
Τα prototypes δεν έχουν ποτέ το φινίρισμα του τελικού προιόντος! Πάντα χρησιμοποιούνται cases που είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην προκαλούν με την εμφάνιση τους!
Έτσι για παράδειγμα αν κάποιος έχει ένα prototype για δοκιμή μπορεί να το χρησιμοποιεί σε συνθήκες καθημερινής διαβίωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Μην μένετε στην εικόνα του περιβλήματος αλλά στο τι υπάρχει κάτω από το περίβλημα...
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:07
Φιλικά Πάντα ;-)
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:14
@manoshahou: Το ότι γράφει XXGB δε σημαίνει ότι είναι 100% μούφα, εφόσον ακόμα σκέφτονται τις χωρητικότητες που θα έχουν τα μοντέλα (32GB, 64GB, .....) .
το ανέφερα αυτό επειδή έγραφε ότι έχει χωρητικότητα 80gb. αν όντως έχει γιατί δεν το γράφει πίσω?
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:24
αθλιο μου φαινεται.... ασε που αν προσεξετε στν φωτογραφια που το δειχνει απο ολεσ τις μεριες δεν υπαρχει το μηλαρακι (εχει ενα αλλο σημα...) ενω στις αλλεσ υπαρχει....
Για καποιο λογο μου αρεσε πολυ
Βρε παιδεια αυτος που το εχασε στο bar δεν ακουσε τιποτα??
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:31
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:33
Τελευταία επεξεργασία από: slay3rg1, 18/04/2010 - 12:33
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:46
+1 fake πρέπει να είναι...αθλιο μου φαινεται.... ασε που αν προσεξετε στν φωτογραφια που το δειχνει απο ολεσ τις μεριες δεν υπαρχει το μηλαρακι (εχει ενα αλλο σημα...) ενω στις αλλεσ υπαρχει....
Δημοσίευση 18/04/2010 - 12:49
Δημοσίευση 18/04/2010 - 13:25
Επίσης από οτι λένε (forums) το τηλέφωνο έτρεχε την τελευταία έκδοση του iPhone OS (4.0) και ξαφνικά κάποια στιγμή έκλεισε.
(Μάλλον remote kill or wipe switch).
Απο τα παραπάνω, πιστευω οτι πρόκειται για κάποιο protype model με το οποίο παίζουν οι μηχανικοί της Apple και κάποιο design που μπορεί ή όχι να βγει στη παραγωγή.
Δημοσίευση 18/04/2010 - 13:27
Δημοσίευση 18/04/2010 - 13:37
Θέλω επίσης να θυμίσω σε όλους ότι πριν μερικούς μήνες έγινε μια συμφωνία μεταξύ πολλών μεγάλων κατασκευαστών κινητών, και μεταξύ τους και η Apple για ένα κοινό βύσμα φόρτισης κινητών, ότι πρέπει δηλαδή όλες οι εταιρείες που υπέγραψαν την συμφωνία να έχουν ένα universal βύσμα στα κινητά και να φορτίζουν όλα με ένα φορτιστή.
Αν λοιπόν τελικά αυτό ισχύει, ειδικά σαν ημερομηνίες εκκίνησης έχουν το πρώτο εξάμηνο του 2010, τότε εγώ δεν βλέπω πουθενά στη φωτογραφία το βύσμα micro usb που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι, αλλά βλέπω το κλασσικό Apple βύσμα. Να ένας λόγος να μου δίνει ελπίδες ότι το επόμενο κινητό μου δεν θα είναι μπακατέλα αλλά Apple, γιατί αυτό εγώ ΔΕΝ το παίρνω...
Οι πηγες που τα λενε αυτα ειναι:
εδω
και ελληνικά εδώ
Ίδωμεν...
Δημοσίευση 18/04/2010 - 14:21
Δεν καταλαβαίνετε τι διαβαζετε μου φαίνετα...Το λέει ξεκάθαρα πως είναι μόνοο για τα κινητά που κυκλοφορουν στην Ευρώπη!Και ο κος.Αρμοδιος επι του θέματος λέει <<Μακάρι να ακολουθήσουν και τα άλλα κράτη το παραδειγμα της Ευρώπης!(ναι ξέρω η ευρώπη δεν είναι κράτος)>>Η Αμερίκη δεν υπάγεται στην Ευρώπη όπως ειναι ευραίως γνωστό,άρα θα έχει άλλο βύσμα...Γιατί οταν γίνεται συμφωνία για κάπου συγκεκριμένα για την Ουγκάντα ας πουμε πως θα κυκλοφορήσουν μόνο τα κινητά αυτά που θα παίζουν σε Χ συχνότητες δεν σημαινει πως και αλλου δεν θα εχουν το standard (ενα παράδειγμα ηταν αυτο).Ελπίζω να μην είναι πραγματικό και αν είναι πρωτότυπο να μην έχει καμία σχέση με αυτό που τελικά θα βγει, γιατί αν βγει έτσι εγώ τουλάχιστον δεν θα το πάρω αλλά θεωρώ ότι και πολλοί άλλοι...
Θέλω επίσης να θυμίσω σε όλους ότι πριν μερικούς μήνες έγινε μια συμφωνία μεταξύ πολλών μεγάλων κατασκευαστών κινητών, και μεταξύ τους και η Apple για ένα κοινό βύσμα φόρτισης κινητών, ότι πρέπει δηλαδή όλες οι εταιρείες που υπέγραψαν την συμφωνία να έχουν ένα universal βύσμα στα κινητά και να φορτίζουν όλα με ένα φορτιστή.
Αν λοιπόν τελικά αυτό ισχύει, ειδικά σαν ημερομηνίες εκκίνησης έχουν το πρώτο εξάμηνο του 2010, τότε εγώ δεν βλέπω πουθενά στη φωτογραφία το βύσμα micro usb που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι, αλλά βλέπω το κλασσικό Apple βύσμα. Να ένας λόγος να μου δίνει ελπίδες ότι το επόμενο κινητό μου δεν θα είναι μπακατέλα αλλά Apple, γιατί αυτό εγώ ΔΕΝ το παίρνω...
Οι πηγες που τα λενε αυτα ειναι:
εδω
και ελληνικά εδώ
Ίδωμεν...
Τελευταία επεξεργασία από: animus, 18/04/2010 - 14:21
Δημοσίευση 18/04/2010 - 14:30
Ακόμα και για την ευρώπη μόνο να είναι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βγει άλλο μοντέλο από την αρχή, γιατί εδώ δεν μιλάμε για μια μικρή χώρα αλλά για την πιο σημαντική αγορά μετά τις ΗΠΑ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες