Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone 4G/HD Prototype Spotted outside (?)!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
540 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:17

Ως γνωστον, η Apple παντα ειχε "ιδιεταιρες" σχεσεις με το Gizmodo!!

Σκεφτηκατε την περιπτωση να ριχνει αδεια για να πιασει γεματα!! (αντιδρασεις, παρατηρησεις καταναλωτων στα φορουμ, κτλπ,κτλπ!!) ;)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 19/04/2010 - 20:20

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   lostpfg

lostpfg

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:22

Νομίζω τώρα περιπλέκονται τα πράγματα..Σίγουρα δεν είναι fake(κλώνος) συσκευή.Το θέμα είναι να δούμε το εσωτερικό του..Και από τι φαίνεται η βασική δομή της εμφάνισης του νέου iphone θα είναι κάπως έτσι.Π.χ στο prototype του 3GS δεν άλλαξε δραματικά κάτι....Έμενα θα μου άρεσε αν και δεν έρχεται σε συμφωνία με το desing των συσκευών της apple φέρνει σαν ένα PSP phone περισσότερο..

Τελευταία επεξεργασία από: lostpfg, 19/04/2010 - 19:22

#93   Pinky24

Pinky24

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Twitter:@Margi_Sk
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:DaizyGR

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:33

Πάντως αν αυτή είναι η τελική εικόνα της συσκευής,δεν με τρελαίνει.
Σαν κινητό/μεγάλο mp3 της Sony είναι,αν μη τι άλλο η Apple έχει συνώνυμο τις "καμπύλες".

Τελευταία επεξεργασία από: Pinky24, 19/04/2010 - 19:33

#94   panospc

panospc

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:34

Ότι εμφάνιση και να χει δεν με νοιάζει έτσι κι' αλλιώς σε θήκη θα μπει. Επίσης δεν καταλάβω που λένε μερικοί ότι είναι πιο χοντρό. στην φωτογραφία που είναι δίπλα με το 3GS, το καινούριο φαίνεται πιο λεπτό...

#95   lostpfg

lostpfg

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:40

New Video

Ένα ακόμα video..Με το φερόμενο ως iphone 4g/HD

#96   apmos

apmos

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:45

Πολύ θα ήθελα να έβλεπα τα μούτρα του Steve Jobs.

Ελπίζω μόνο να μην ενδώσει το gizmodo στις πιέσεις της Apple και να μην επιστρέψει την συσκευή.

#97   OhYeah

OhYeah

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:45

Εμένα δε με πολυ χαλάει...εσείς τι λέτε;;

Προσωπικά, ούτε εμένα με χαλάει, γιατί είναι αρκετά "κυριλάτο" και από αξιόλογο υλικό ("ενισχυμένο κεραμικό").

Από την άλλη, θα κολλούσα άγρια αν έβγαινε έτσι τον Ιούνιο και το πρωτοέβλεπα τότε, γιατί δεν δένει και πολύ με
τα υπόλοιπα Apple προϊόντα, κάτι που το επιδιώκει η Apple τα τελευταία χρόνια (πλήρης αρμονία μεταξύ τους, με
κυρίως υλικά το αλουμίνιο και το γυαλί).

Επίσης, πολλές από τις "λεπτομέρειες" της ιστορίας αυτής με κάνουν αρκετά δύσπιστο όσο αφορά την
αυθεντικότητα τους. Και πιο κουλή από όλες είναι το ότι "βρέθηκε στο πάτωμα ενός μπαρ στο Σαν Χοσέ"...
...Κατά αρχάς, εφόσον είναι πολύ νωρίς για να έχει βγει σε μαζική παραγωγή και πιθανόν να υπάρχουν μόνο
κάποια λίγα δοκιμαστικά κομμάτια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να καταφέρει κάποιος να βγάλει έξω από τα
εργαστήρια της Apple ένα από αυτά, με τέτοιο αυστηρό/εξωπραγματικό έλεγχο που εφαρμόζεται από την εταιρία
και πολύ απλά να πάει μετά να τα κοπανίσει σε ένα οποιοδήποτε μπαρ και "απλά να του πέσει" και να φύγει.
Και ένα από τα 2-3 άτομα (από ολόκληρη την Apple) που συνήθως κυκλοφορούν με αυτά τα δήγματα είναι ο κ. Jobs,
ο οποίος έχει πάντα έχει μαζί του ακολουθία (όποτε και μια μύξα να του πέσει, θα τρέξουν να του την μαζέψουν!)
όπως και επίσης το ότι δεν ποτέ σε μπαρ...

Τέλος, αν ισχύει η φωτογραφία, τότε θα είναι πρώτη φορά στην ιστορία της Apple που βγαίνει επερχόμενο
προϊόν τους τόσο χύμα σε όλο το Internet και μάλιστα τόσους μήνες πριν... (μόνο κλεμμένο θα μπορούσε να είναι!)

Η συνέχεια/αλήθεια επί της οθόνης σας!... ;)

#98   Kaska

Kaska

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 19:59

Για να τελείωνει αυτή η ιστορία αν είναι αληθίνο ή όχι ....... παιδιά πείτε με μαλ.. αλλά εγώ είμαι ο τύπος που του <<έπεσε>> στο μπαρ.
Εντάξει μωρέ ήπια και κανά ποτάκι παραπάνω και τσακ έγινε η στραβή :)

Νομίζω οτι όλοι το φανταζόμασταν κάπως έτσι (photo) και τώρα μας χαλάει λίγο αυτό το design.
Όπως να χει το πράγμα, είναι δεν είναι πραγματικές οι φώτο, είναι δεν είναι όμορφο νομίζω οτι στην τελική θα πουλήσει γιατί είναι iphone.

Cheers

Συνημμένα αρχεία

#99   casabel

casabel

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 20:10

+1 fake και απο εμένα...

Πολύ άσχημη ιδέα και κακόγουστη για να την καταπιούμε..είναι χοντροκομένο πολύ και φέρνει σε SE..ελπίζω να μη δούμε κάτι τέτοιο γιατί το ip3gs είναι πολύ πιο όμορφο...ελπίζω ο Jobs να μη μας απογοητεύσει..

#100   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 19/04/2010 - 20:27

Νομιζω οτι όλοι συμφωνούμε οτι δεν εντυπωσιαστηκαμε και άμα η οθόνη είναι έστω και μια ιντσα μικρότερη δε πα να έχει και την πιο τρελή ανάλυση , θα αργήσουμε πολύ για αναβάθμιση . Μαλλον μετα το 3gs περιμένουμε να δούμε την super συσκευη και Apple έχει άλλα σχέδια . Είδωμεν...

#101   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 19/04/2010 - 21:04

Λοιπόν αυτό είναι καθαρά θέμα marketing...και εξηγούμαι.
Όταν μια εταιρία θέλει να βγάλει καινούργιο προϊόν το παρουσιάζει πρώτα στα focus groups(καμία σχέση με τα target groups). Αυτά τα focus groups είναι ομάδες ανθρώπων που τους δίνεται το προϊόν και στην συνέχεια μετριούνται οι αντιδράσεις τους...

Τα focus groups πλέον είναι όλο το ίντερνετ-συννάμα διαφήμιση-επειδή η apple θέλει να αλλάξει design...

Η γνώμη μου με βάσει τις γνώσεις που έχω

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 19/04/2010 - 21:05

#102   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 21:37

ανννν ειναι καπως ετσι το iphone 4g(ειμαι πολυ επιφυλακτικος με τις φημες) πιστευω ειναι σκοπιμη διερευση της εικονας του νεου κινητου απο την ιδια την apple για να δει τις αντιδρασεις του κοινου!το θεμα ειναι τι hardware θα εχει γιατι κακα τα ψεματα οπως και αν μοιαζει αυτος που εχει σκοπο να το παρει θα το παρει ετσι και αλλιως!
αντε να βγει με το καλο γιατι περιμενω να το παρω αφου εχω το 3g και χρειαζομαι ανανεωση σε θεμα hardware!

#103   takis550

takis550

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 22:03

Παιδιά αν είναι όντως έτσι το νέο iPhone τότε αυτός που πρέπει να απολυθεί μάλλον είναι το σχεδιαστικό τμήμα της Apple.. Είμαστε σοβαροί??? Κάποιοι λένε ότι τους αρέσει κιόλας. Έλεος απλά..
Το ωραίο που το βλέπουν? Στην αισθητική κακής κινέζικης απομίμησης ή στο τελείως flat σχήμα που είναι λες και βγήκε από πρέσα? Όλοι όταν βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες έλεγαν ότι είναι κινέζικο
και με το που αναρτήθηκε το τελευταίο post στο gizmodo το θεοποίησαν. Μην παρεξηγηθώ.. το iphone (3g) δεν το αλλάζω με τίποτα, απλά θέλω να συνεχίσουν να υπάρχουν οι λόγοι που ισχύει αυτο. :rolleyes:

#104   Stathis85

Stathis85

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Twitter:@Stathis85
  • GameCenter:Stathis85

Δημοσίευση 19/04/2010 - 22:08

αντε να βγει με το καλο γιατι περιμενω να το παρω αφου εχω το 3g και χρειαζομαι ανανεωση σε θεμα hardware!

Τι να πούμε και εμείς με τα 2G :P

#105   greek4life7

greek4life7

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2010 - 22:26

Τι να πούμε και εμείς με τα 2G :P

+1. και το 2g ηταν flat απο πισω και εχει και ενα μεγαλο κομματι ασχημο πλαστικο και ασχημης ποιοτητας. Ουτε αυτο κατα τη γνωμη μου θυμιζε πολυ apple,εκτος απο το αλουμινιο.Οταν βγηκε το πρωτο 3g δεν ειχε καμια σχεση με το 2g και φαινοταν πολυ φτηνο αφου ηταν απο πλαστικο ολοκληρο και θυμαμαι υπηρχαν αντιδρασεις αλλα και επισης πολλες αντιδρασεις οταν το 3gs ηταν απλα ολοιδιο, οποτε ασ μη τα ξεχναμε αυτα και τοτε και τωρα τα ιδια ακουγονται. και να προσθεσω οτι τρελενομαι για το 2g και επισης μου αρεσει το καινουργιο iphone ητε ειναι ητε δεν ειναι ετσι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες