iPhone v3.0 revealed: Customer's perspective
Δημοσίευση 18/03/2009 - 02:06
περιορισμούς της εταιρείας το καταστρέφουν,, Καλά τους τα χε πει ο Saurik,,
Ad
Δημοσίευση 18/03/2009 - 02:21
Δημοσίευση 18/03/2009 - 07:55
Ένας από τους λόγους είναι μάλλον η χαμηλή ταχύτητα του EDGE. Όχι ότι δεν θα δουλεύει, αλλά θα είναι σημαντικά πιο αργό σε σχέση με το 3G.
Η αλήθεια είναι όμως ότι η Apple θα έχει σύντομα πρόβλημα με το iPhone πρώτης γενιάς (ήδη έχει) γιατί στην ουσία φρενάρει σημαντικά την ανάπτυξη του 3G και ακόμα περισσότερο της νέας συσκευής που θα βγάλουν. Αλλά αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο θέμα..
Δημοσίευση 18/03/2009 - 08:04
Δημοσίευση 18/03/2009 - 09:31
Δημοσίευση 18/03/2009 - 09:55
Δημοσίευση 18/03/2009 - 09:58
Δημοσίευση 18/03/2009 - 10:23
- αναβαθμισμένο stability του OS. Κακά τα ψέμματα παιδιά, τα κολληματάκια του τα τραβάει που και που. Κρατάω μία πισινή μόνο γιατι οι συσκευές μας απέχουν πλέον από τις εργοστασιακές εκδόσεις OS.
- ελληνικά. είναι θέμα πολιτικής εταιρίας και επαγγελματισμού.
- βελτιωμένη χρήση των ενεργειακών αποθεμάτων της μπαταρίας.
Γενικώς ναναι καλα ο φίλος μας στο twitter , οι freelancer devs και οι destributors, δεν μας λείπει τίποτα.
Δημοσίευση 18/03/2009 - 10:56
Το λειτουργικό είναι λιγάκι buggy ακόμα, το copy-paste δουλεύει άψογα. Εννοείται τα ελληνικά είναι σαν επιλογή γλώσσας και σαν επιλογή μόνο για το πληκτρολόγιο... Δεν το είδα εξονυχιστικά για να σας πω περισσότερα διότι έχω συνηθίσει στα Αγγλικά, το θέμα είναι ότι υπάρχουν και είναι από την Apple.
Υπομονή μέχρι την επίσημη διάθεση του καινούργιου λειτουργικού, γιατί η beta δεν συνίσταται για καθημερινή χρήση του κινητού σας.
Αυτά τα ολίγα.
Δ.
Δημοσίευση 18/03/2009 - 10:59
Δημοσίευση 18/03/2009 - 11:40
Δημοσίευση 18/03/2009 - 12:26
Το λειτουργικό είναι λιγάκι buggy ακόμα, το copy-paste δουλεύει άψογα. Εννοείται τα ελληνικά είναι σαν επιλογή γλώσσας και σαν επιλογή μόνο για το πληκτρολόγιο... Δεν το είδα εξονυχιστικά για να σας πω περισσότερα διότι έχω συνηθίσει στα Αγγλικά, το θέμα είναι ότι υπάρχουν και είναι από την Apple.
Υπομονή μέχρι την επίσημη διάθεση του καινούργιου λειτουργικού, γιατί η beta δεν συνίσταται για καθημερινή χρήση του κινητού σας.
Αυτά τα ολίγα.
Δ.
Επειδή δεν το κατάλαβα, πέρα από το Ελληνικό keyboard, έχει γίνει και εξελληνισμός του OS άπό την Apple? Μπορεί και να επιλεγεί ως Γλώσσα?
Δημοσίευση 18/03/2009 - 13:03
Όσο για τα MMS, συμφωνώ με τους προλαλίσαντες--τόσα χρόνια οι άλλοι κατασκευαστές έπαιζαν με το GPRS και είχαν περιορισμό στο μέγεθος (pixels) μιας εικόνας και υποψιάζομαι ότι εδώ δεν θέλουν να μπουν στο κόπο για το 2G τηλέφωνο (που έχω κι εγώ) καθαρά για λόγους ταχύτητας αποστολής λήψης, και όχι λόγω προβλήματος στο hardware.... ανακρίβειες που δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τις λέει η Apple... Εξάλλου σας το εγγυώμαι, σύντομα θα βγει η εφαρμογή της ίδιας της μαμάς Apple από κάποιον χακερά και θα παίζει στο 2G έστω κι αργά.... (βλ. iPod Touch εφαρμογές που είχαν μπει αρχικά στο iPhone).
Τέλος, ήθελα να ρωτήσω--τι εννοείτε ότι φρενάρει το 2G το development; Σε επίπεδο CPU; Ανάλυσης οθόνης; Τι έχει το άμοιρο τηλεφωνάκι που εμποδίζει την Apple να βγάλει νέα καλούδια; Δεν καταλαβαίνω, και αν κάποιος το έχει ψάξει ας μας πει.
Τις καλημέρες μου.
Δημοσίευση 18/03/2009 - 13:35
Ακόμα δεν πρόλαβα να δω τα υπόλοιπα νέα features, το Spotlight μόνο (εμφανίζεται πατώντας δύο φορές το home button) που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο (π.χ. ψάχνει σε e-mail κλπ). Έχουν αλλάξει ελαφρώς τα εικονίδια για Phone, Mail, Messages, iPod και υπάρχει η νέα εφαρμογή για voice memos.
Δείτε εδώ ένα screenshot από την επιλογή πληκτρολογίου:
http://twitpic.com/27mt8
Δημοσίευση 18/03/2009 - 14:01
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες