Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Spirit Jailbreak (iPad, iPhone, iPod Touch)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1857 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   dasken

dasken

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:10

δεν ξερω ρε παιδια γτ δεν γινεται κ το περιεργο ειναι οτι δεν μ εχει βγαλει κανενα error οπως προαναφερανε καποια ατομα...το παραταω!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:10

Περίεργο!Έκανες τίποτα κατά την διάρκεια του jailbreaking;Το itunes το είχες ανοιχτό;Τι λειτουργικό έχεις στον pc;Έκανες ran as admin

το itunes κλειστο το εχω απο τοτε που αρχισα το jailbreaking εχω windows 7...Έκανες ran as admin??(δεν ξερω πως να το κανω αυτο!!!

ran as admin:
δεξί κλικ στο "spirit"-->ran as admin
Κάνε τα εξής:
δεξί κλικ στο spirit-->ιδιότητες-->καρτέλα "Συμβατότητες"-->τσεκάρεις το "Εκτέλεση [..]"-->πατάς το βελάκι που είναι κάτω και επιλέγεις win 95.

Μετά βγες από το spirit και ξαναδοκίμασε!

#378   DOULOUDISP

DOULOUDISP

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:13

θα ήθελα να ρωτήσω. έχω κάνει δύο ποσταρίσματα σ' αυτήν την ενότητα και για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκω. μπορείται να μου εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό και εάν έχουν σβηστεί η μετακινηθεί να μου πείτε το λόγο και πως μπορώ να μεταβώ σ' αυτά μήπως και μου έδωσε κάποιος βοήθεια για το θέμα που ζητούσα; ευχαριστώ

#379   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:14

παιδια καμια ιδεα για το προβλημα που αντιμετωπιζω εγω???μεχρι τωρα εχω δοκιμασει ολα αυτα που μ εχει πει ο paris1986 αλλα τπτ...(δλδ απεγκατεστησα και εγκατεστησα την καινιουργια,απεγκατεστησα εγκατεστησα παλαιοτερη εκλεισα απο τις διεργασιες οτι αφορα το itunes ολα αυτα τα δοκιμασα και σε αλλο pc και τα δυο pc εχουν windows xp επισης εβαλα το spirit μεσα στο φακελο του itunes αλλα και παλι τπτ..)συνεχεια μου βγαζει [error spirit requires itunes 9 to function.please install a correct version of itunes then run spirit again.) καμια ιδεα?(ευχαριστω προκαταβολικα)

kαι εμενα ετσι μου βγαζει,και τωρα οταν παω να ανοιξω το itunes που εκανα install την 9.0.1 μου βγαζει : '' the file itunes library.itl cannot be read because it was created by a newer version of itunes.
Καμια ιδεα γιατι με τα αγγλικα ειμαι στουρνος.... ;)

#380   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:14

Δοκιμάστε και αυτό εδώ παιδιά :

To solve the problem, copy the file c:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\libeay32.dll to c:\Windows\System32\

Και τρέξτε πάλι το Spirit.

ezgif_com_crop_2.gif

#381   dasken

dasken

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:16

ran as admin:
Κάνε τα εξής:
δεξί κλικ στο spirit-->ιδιότητες-->καρτέλα "Συμβατότητες"-->τσεκάρεις το "Εκτέλεση [..]"-->πατάς το βελάκι που είναι κάτω και επιλέγεις win 95.

αδελφε μ σε ευχαριστω πολυ!!!!!εισαι φοβερος!!

#382   dasken

dasken

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:20

ran as admin:
Κάνε τα εξής:

εισαι φοβερος σε ευχαριστω πολυ!!!το εκανα επιτελους!!

#383   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:22

αδελφε μ σε ευχαριστω πολυ!!!!!εισαι φοβερος!!

Χέρομαι!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#384   alonso7

alonso7

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:23

Παιδες καλησπερα!Εχω το iphone 3g με 3.0 εκδοση jailbroken και αγορασμενο απο Ελλαδα!Για να κανω jaibreak με το spirit πρεπει να το κανω πρωτα αναβαθνιση απο itunes και μετα jailbreak η πρεπει να το κανω restore με το firmware 3.1.3?Ξερει επισης κανεις αν με την αναβαθμιση θα μου περασει και τα καινουρια carrier settings της vodafone γιατι δεν τα θελω με το γνωστο προβλημα με το tethering!Περιμενω απαντηση σας!Thanks προκαταβολικα!

#385   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.780 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:24

1)Back up
2)Restore στην 3.1.3
3)Set up as a new
4)Spirit
5)Ετοιμος.

#386   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:24

kαι εμενα ετσι μου βγαζει,και τωρα οταν παω να ανοιξω το itunes που εκανα install την 9.0.1 μου βγαζει : '' the file itunes library.itl cannot be read because it was created by a newer version of itunes.
Καμια ιδεα γιατι με τα αγγλικα ειμαι στουρνος.... ;)

βρε παιδια καμιαβοηθεια εχω και msn να δωσω διοτι στα αγγλικα δεν ειμαι και καλος πωλεμαω απο το πρωι,μου εχουν βγει τα ματια.... :( :( :mellow:

#387   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:28

Ρίξε μια ματιά εδώ αλλα δεν ειμαι σε φαση να μεταφρασω...απο το πρωί έχω γράψει τον άγραφτο :P

ezgif_com_crop_2.gif

#388   alonso7

alonso7

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:29

1)Back up
2)Restore στην 3.1.3
3)Set up as a new
4)Spirit
5)Ετοιμος.

Thanks φιλε μου!Να σε ρωτησω και κατι αλλο?Μετα αμα κανω set up as new πως θα ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει ηδη?Με sync?

#389   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:29

Κάνε ένα hard reset.

έκανα hard reset και δεν γίνεται τίποτα..εκτός που έχασα ότι φωτό υπήρχε στο φάκελο αλλά και νέα φωτογραφία να βγάλω δεν υπάρχει πουθενά...και με το ifile που ψάχτηκα δεν βρήκα τίποτα...αν είναι να κάνω restore το αρχείο shsh πως το χρησημοποιήσω;

#390 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 03/05/2010 - 21:30

Μετα απο αρκετο διαβασμα του topic... προσπαθησα και εγω να κανς το jailbreak και πιστευω πως τα καταφερα...
το μονο προβλημα ειναι πως οταν μπηκα στο cyndia δεν μου εβγαλε πουθενα το make my life easyer...
Δεν εχς καταλαβει και πολλα για αυτο...αν καποιοσ μπορει να βοηθησει...ειναι τοσο συμαντικο???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες