Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Spirit Jailbreak (iPad, iPhone, iPod Touch)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1857 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   ouao

ouao

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:24

παιδια εμενα δεν μου εχει sources.... απλωσ μου δινει τις επιλογεσ sections changes manage search πρεπει να κανω κατι εγω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:28

ειναι δυσκολο να τις βαλεις μια μια..γιατι ειναι και τα πακετα μετα..εχεις wifi?
δλδ αν πας manage και sources δεν εχει τπτ?να το ξεκαθαρισουμε..

#423   diaris75

diaris75

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:32

Δεν ξέρω αν βοηθήσει ή αν θα δημιουργήσει προβλήματα αλλά θα καταθέσω την δικία μου εμπειρία:
Εχω 3gs 3.1.2 με new bootrom και δεν το είχα Jailbreak επί του παρόντος με λίγα προγραμματάκια από appstore . Έκανα jailbreak κατευθειαν με το spirit χωρίς restore και χωρίς αναβάθμιση στην 3.1.3 και όλα πήγαν μια χαρά. Το cydia εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα και δεν έχασα κανένα πρόγραμμα, ουτε χρειάστηκε να το βάλω από την αρχή.
Υπάρχουν άλλοι με την ίδια εμπειρία? Και γιατί συμβουλεύουν πρώτα restore και αναβάθμιση στην 3.1.3 και μετά spirit?
Πρέπει να περιμένω προβλήματα στο μέλλον? (μέχρι τώρα όλα καλά)

edit: Sms και επαφές οκ, οι φωτογραφίες χάθηκαν.

και εγώ το ιδιο μόνο που είχα την 3.1.3. με new bootrom. Χρησιμοποιούσα το iPhone για 2-3 βδομάδες και είχα αρκετές εγκατεστημένες εφαρμογές από iTunes. Έτρεξα σε mac το spirit χωρίς restore και σε 1 λεπτό εγκαταστάθηκε το cydia και δεν χάθηκε κανένα πρόγραμμα, ούτε επαφές.
Και σε μένα μόνο οι φωτογραφίες από το camera roll χάθηκαν αλλά μικρό το κακό. Εγκατέστησα αρκετές εφαρμογές από cydia και instalous και όλα καλά μέχρι στιγμής.

#424   ouao

ouao

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:32

οκ τα εχει οπωσ λες απλως δεν εχει μεγαλη ποικιλια μηπως πρπει να προσθεσω κατι εγω δεν θα επρεπε να εχει τα τελευταια παιχνιδια?

#425   100

100

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:33

Καλησπερα , δηλαδη με αυτο το κολπο μπορει να γινει και downgrade η baseband/bootloader-05.12.01/05.09 ???......μηπως και λυσω το προβλημα με το wifi.....βρε παιδι μου, η κανει απλα jb???ευχαριστω.... :blush: :blush:

#426   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:34

Δεν γινεται κανενα downgrade πουθενα.Μονο jb φιλε μου.

#427   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Επειδη 1η φορα κανω jb...Παρθενος :lol: :lol: μεσα στο cydia δεν εχει οπως διαβασα το ''make my life easier '' και κατι ακομα και δεν σας παιδευω αλλο,αυτο το Haculo τι ειναι και πως κατεβαζω απο αλλο εικονιδιο,δηλ απο που ?

Mου απαντησε κανενας διοτι εχω χασει την μπαλα απο την χαρα μου,ειναι η 1η μου φορα..και...καταλαβαινετε....θελω να ρωτησω δηλ πχ: το ibluenova μπορουμε να το βρουμε απο μεσα απο το cydia η να προσθαισουμε καποιο εικονιδιο και να βρισκουμε θεματα,παιχνιδια,εφαρμογες η τα βρισκουμε μονο μεσα απο καποιο site το κατεβαζουμε στο pc και μετα το περναμε μεσα....? Και κατι ακομα δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο για να κρατησω backup.... :( οπως λεει ο οδηγος που εχω διαβασει απο εδω...

#428   abominable

abominable

iPH User

• 112 μηνύματα

Παιδιά, μιας και τα links της 1ης σελίδας δεν λειτουργούν. Θα ήταν εύκολο σε κάποιον να το ανεβάσει σε rapidshare. Ή εάν υπάρχουν κάπου hash files για τα αρχεία του Spirit. Ρωτάω γιατί κατέβασα ήδη ένα αρχείο που βρήκα και φοβάμαι μην είναι καμία μούφα.

#429   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:37

οκ τα εχει οπωσ λες απλως δεν εχει μεγαλη ποικιλια μηπως πρπει να προσθεσω κατι εγω δεν θα επρεπε να εχει τα τελευταια παιχνιδια?

εχει εγκατεστημενα πακετα?απο εκει και περα αν αναφερεσαι για τα cr..ed apps ξερεις..κανεις add το repo http://cydia.hackulo.us/ και τα σχετικα..

#430   skipper03

skipper03

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:38

Τα καταφερες τελικα?Επιτελους...χα χα χα...Τι ακριβως θες να κανεις?

pari να σε ρωτησω κατι γτ οπως βλεπω και ο αλλος φιλος που ειχε το ιδιο προβλημα το ετρξε ως. Admin και ολα οκ.ως admin παω εκτελεση ως και μ βγαζει ενα παραθυρο με τσεκαρισμενη την επιλογη χχχχ/admin και ενα αλλο χωρις να ειναι τσεκαρισμενο που γραφει administrator..οταν επιλεγω το πρωτο το τρχει και μ βγαζει το error ενω στο δευτερο μ λεει αδυνατο....περιορισμενη δυνατοτητα...κανω κατι λαθος?συγνωμη που σας εχω πρηξει.

#431   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:38

Παιδιά, μιας και τα links της 1ης σελίδας δεν λειτουργούν. Θα ήταν εύκολο σε κάποιον να το ανεβάσει σε rapidshare. Ή εάν υπάρχουν κάπου hash files για τα αρχεία του Spirit. Ρωτάω γιατί κατέβασα ήδη ένα αρχείο που βρήκα και φοβάμαι μην είναι καμία μούφα.

21 σελιδα #407 post

#432   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:40

Παιδια ειναι ολα down τωρα και θα παιδευεστε πολυ ωρα...Αφηστε και τιποτα για αυριο...

#433   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:41

Mου απαντησε κανενας διοτι εχω χασει την μπαλα απο την χαρα μου,ειναι η 1η μου φορα..και...καταλαβαινετε....θελω να ρωτησω δηλ πχ: το ibluenova μπορουμε να το βρουμε απο μεσα απο το cydia η να προσθαισουμε καποιο εικονιδιο και να βρισκουμε θεματα,παιχνιδια,εφαρμογες η τα βρισκουμε μονο μεσα απο καποιο site το κατεβαζουμε στο pc και μετα το περναμε μεσα....? Και κατι ακομα δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο για να κρατησω backup.... :( οπως λεει ο οδηγος που εχω διαβασει απο εδω...

προστοπαρων περιμενουμε για το 'backup' που αναφερεις γιατι ειναι υπερφορτωμενος ο server τους.. κανε add το repo http://cydia.hackulo.us/ αν δεν ειναι και αυτο υπερφορτωμενο

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 03/05/2010 - 22:41

#434   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:41

pari να σε ρωτησω κατι γτ οπως βλεπω και ο αλλος φιλος που ειχε το ιδιο προβλημα το ετρξε ως. Admin και ολα οκ.ως admin παω εκτελεση ως και μ βγαζει ενα παραθυρο με τσεκαρισμενη την επιλογη χχχχ/admin και ενα αλλο χωρις να ειναι τσεκαρισμενο που γραφει administrator..οταν επιλεγω το πρωτο το τρχει και μ βγαζει το error ενω στο δευτερο μ λεει αδυνατο....περιορισμενη δυνατοτητα...κανω κατι λαθος?συγνωμη που σας εχω πρηξει.

Δεξι κλικ,ιδιοτητες,συμβατοτητα να ειναι στο win 98 και μετα ξαναπροσπαθησε...

#435   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/05/2010 - 22:42

Λοιπον να βοηθησω οπως το εκανα εγω,λοιπον στο Admin απο κατω βαζεις τον κωδικο σου και μετα τρεχει αυτοματα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες