Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Spirit Jailbreak (iPad, iPhone, iPod Touch)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1857 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:00

δεν θέλω βοηθεια αλλά μιας και το αναφέρεις που είναι το make my life easy????

ανοίγοντας το cydia την πρώτη φορά γράφει make my life easier.. Δες στο cydia εάν γράφει πάνω πάνω the device has ecid files 3.1.3 .. Αλλιώς μπορείς να το κανείς χειροκινητα.. Υπάρχουν οδηγοί στο forum..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   fake

fake

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:00

δεν θέλω βοηθεια αλλά μιας και το αναφέρεις που είναι το make my life easy????

Επειδή είχε υπερφορτωθεί ο server το βγάλανε..Άγνωστο για πόσο.

#498   vaskor

vaskor

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:02

Καλημέρα! Μόλις ολοκλήρωσα το πιο γρήγορο και εύκολο Jailbreak της εως τώρα ζωής μου!
Έχω iPhone 3GS 32B, έκανα ρεστορε σε 3.1.3 αφού εως χθες είχα το 3.1.2 με blackrain.
Κατέβασα το Spirit από το φνωστό λινκ, το έτρεξα με windows 7 64bit αφού είχα συνδέσει το τηλέφωνο στον υπολογιστή και ανοίξει την τελευταία έκδοση του iTunes,και σε μόλις 5 δευτερόλεπτα έγινε το θαύμα!!! Απλά και υπέροχα!
Έπειτα πάτησα το Cydia στο τηλέφωνο, έκανε για λίγο reorganising και τέλος!!!

#499   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:06

Φωτο και βίντεο χάθηκαν!!!! Κάνω restore from backup αλλά τίποτα. Τί π΄ρεπει να κάνω ??
Είχα ακολουθήσει την εξής σειρά : backup - restore - as new - sync - spirit - restore from backup αλλά τίποτα γιατί????????? Σας παρακαλώ τα φώτα σας.

εγω μετα το τελευταιο restore from backup, εκανα κ ενα sync κ περαστηκαν τα παντα κανονικα!

#500   vaskor

vaskor

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:08

...και μάλιστα δίχως να χαθεί το παραμικρό αρχείο...

#501   vaskor

vaskor

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:24

Σημειωτέον, μόλις χθες βράδυ μου έγινε αναβάθμιση του iTunes στην έκδοση 9.1.1.12. Δηλαδή ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί.

#502   vivelesport

vivelesport

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:31

Θελω λιγο πριν κοιμηθω να ευχαριστησω τους mods και ειδικα τον paris1986 που με pms με βοηθησε να κανω το πρωτο μου jb. Σιγα σιγα εμεις οι νεοι μαθαινουμε. Υπαρχει καπου οδηγος για το πως να βαζουμε ipa files apo windows? εγκατεστησα τον installus kai appsync 3.1. (sorry για το offtotopic)

Από τη στιγμή που έχεις το appsync for os 3.1 απλά περνάς τις "cracked" εφαρμογές στο iTunes και sync

#503   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:34

Iphone 3gs 3.1.2. με παλια bootrom -- blackrain . Ξεκιναω τωρα backup - update - spirit - sync !!!! Ο θεος (του μηλου) βοηθος .
Θα σας πω αν ολα πηγαν καλα να ξερουν και αλλοι που θελουν να το κανουν !

#504   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:36

καλημερα,να κανω 1 ερωτηση,εκτος απο το ινσταλους πρεπει να κατεβασω και κατι αλλο για να ειμαι ενταξει?Οταν κατεβαζεις αργει τοσο πολυ η φταιει κατι?Και κατι ακομα εχω κατι εφαρμογες στο υπολογιστη μπαινουν τωρα?

#505   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2010 - 08:42

Παιδιά το είπαμε και εχθές και το έχουμε πει επανειλημμένα.Απορίες/ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με τον αρχικό τίτλο/περιεχόμενο του συγκεκριμένου νήματος μην της κάνετε εδώ.Κάποιος που θέλει να βοηθηθεί ΔΕΝ μπορεί το επιτύχει διαβάζοντας πράγματα για εκείνον επί του παρόντος είναι ανούσια.Το συγκεκριμένο νήμα αφορά ΜΟΝΟ το jailbreak με την μέθοδο του Spirit..Θέματα για install0us κτλ κτλ μπορείτε να βρείτε κάνοντας άπλα μια αναζήτηση.

Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 04/05/2010 - 08:45

ezgif_com_crop_2.gif

#506   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 09:08

Μετα το update σε 3.1.3. πρεπει να το κανω και restore η να τρεξω κατευθειαν το spirit?

#507   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 09:33

Τελικα αποφασισα να μην το κανω update σε 3.1.3. . Λεω να περιμενω να δω και κανεις αλλος αμα το εκανε και πετυχε γιατι διαβαζα για κατι crashes στα comments της σελιδας του spirit . !! Οποτε αμα το κανει αλλος κανεις update 3.1.2. ---> 3.1.3. με moden firmware 05.11.07 και το ειχε ηδη jailbreak blackrain ας το πει !!!

Υ.Γ. Μονος μου τα λεω μονος μου χαιρομαι !!!

#508   kouros1

kouros1

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2010 - 09:37

Αν εκανες back up πριν το jailbreak , αρκει να κανεις ενα Restore from back up και θα εισαι κομπλε.Αν δεν ειχες κανει back up τοτε δυστυχως τις εχασες!

Έκανα backup αλλά όταν ψάχνω τις φώτο στον σκληρό μου δεν υπάρχουν. Θα δοκιμάσω σήμερα το Restore.
Δεν θα έπρεπε να βρίσκω τις φώτο κάπου στο PC μου;

#509   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 09:47

Ρωτώντας χθες εμαθα πως, στο παρακατω path βρισκεται το τελευταιο back up που εκανες στο itunes.
C:\Users\Ονομα Υπολογιστη\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync
Δεν θα βγαλεις ομως ακρη.Δεν νομιζω να μπορεις να βρεις φωτογραφιες μεσα σε αυτον τον φακελο.Αν δεν ειχες κανει back up η δεν τις ειχες κανει copy-paste στον σκληρο σου πριν το jb πολυ φοβαμαι πως τις εχασες .Ας μας πει και καποιος πιο εμπειρος..

#510   kouros1

kouros1

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2010 - 09:57

Το θέμα είναι ότι έκανα backup πριν κάνω jb αλλά δεν βρίσκω τις φώτο στο PC μου.

Που αποθηκεύονται όταν κάνεις backup;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15