Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Spirit Jailbreak (iPad, iPhone, iPod Touch)

• Please log in to reply
1857 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 04/05/2010 - 12:22

Εκτος απο σπασμενα ηταν και καποια αγορασμενα αλλα στη σελιδα apps εχει installous cydia insomnia αυτα που εβαλα τωρα δηλαδη μετα απο το spirit !
Τα παλια δεν τα εχει ...! Τα βρισκω αλλου ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,753 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 04/05/2010 - 12:26

Ειχες πατησει στις ρυθμισεις του installous να κανει συγχρονισμο με το iTunes?Mαλλον οχι.Εχεις κανει authorise computer με τα στοιχεια του λογαριασμου σου ετσι ωστε να μπορεις να συγχρονιζεις το κινητο σου με το iTunes οσον αφορα εφαρμογες/παιχνιδια?

Μαλλον κατεβαζεις τα παντα απο την αρχη και τα ξαναπερνας εφοσον πρωτα κανεις αυτα που σου ειπα στην απο πανω προταση.

#543   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 04/05/2010 - 12:32

Πρεπει να ειχα κανει .. Θα παω και στο pc του σπιτιου να δω αμα ειναι εκει

#544   Slumber

Slumber

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 12:33

Για applications του Cydia δεν ξερω, αλλα δεν ειχες κρατημενα τα .ipa στο library του iTunes? Αν τα εχεις κρατημενα, απλα τα sync-αρεις ξανα. Αν οχι, τα ξανακατεβαζεις και τα περνας απο την αρχη :/
Για cracked apps, οκ... ξερεις απο που :P
Για αγορασμενες εφαργμογες απο AppStore τις ξανακατεβαζεις και δεν ξαναχρεωνεσαι (να εισαι logged με το itunes account που τις ειχες αγορασει μονο)

#545   john84

john84

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 12:34

Εχει περασει κανεις iBluenova?Δουλευει?

#546   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2,103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/05/2010 - 12:37

εγώ που το κατέβασα free δουλεύει σούπερ( crack oxi trial)...και είναι και η πρώτη φορά που κάνω jailbreak σε μηλοφωνο αφόύ το έχω μόλις δυο εβδομάδες.

#547   georgebest

georgebest

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:01

Έκανα backup αλλά όταν ψάχνω τις φώτο στον σκληρό μου δεν υπάρχουν. Θα δοκιμάσω σήμερα το Restore.
Δεν θα έπρεπε να βρίσκω τις φώτο κάπου στο PC μου;

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

#548   noone

noone

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:17

Γεια σας φίλοι μου, θα ήθελα να μοιραστώ την δική μου εμπειρία με το spirit. Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που είχα μέσα από το Forum. Έχω ένα iphone 3gs με την καινούργια bootrom και 3.1.2. και το είχα κάνει tethered jb με το blackrain. Αποφασίσα να κάνω και εγω το jb με το spirit. Έκανα backup στο itunes (9.0.2.25) και μετά έκανα Update στην 3.1.3. Μετά το update το itunes δεν με ρώτησε αν θέλω να κάνω setup ως 1) Νέα συσκευή ή 2) Ως backup, τίποτα, άνοιξε κατευθείαν και είχα όλα τα app που είχα και πριν εκτός από το cydia το terminal το instalus και το sbsetings. Ηταν περίεργο έχω ακόμα και την αναφορά στα μηνύματα. Μετά έτρεξα το spirit χωρίς κανένα πρόβλημα (προς το παρόν). Το περίμενα πιο δύσκολο και πιο χρονοβόρο και ότι θα έχανα φωτογραφίες μηνύματα εφαρμογές κλπ.
Αυτά, ευχαριστώ και πάλι όλους για τις πληροφορίες.

#549   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1,142 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:19

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Παιδια αν κανατε back up τοτε με restore from back up μετα το jailbreak θα επανελθουν οι φωτογραφιες.Σε εμενα ετσι εγινε χθες.Εχει απαντηθει πολλες φορες το συγκεκριμενο θεμα και επισης αν δεν κανω λαθος εβγαλε ο comex νεο tool για το προβλημα αυτο....

#550   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,753 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:19

Τα εχεις ολα αυτα που ειπες για τον εξης λογο.Δεν εκανες restore αλλα update το οποιο εχει μεγαλη διαφορα.Στο πρωτο διαγραφεται οτι υπαρχει στην συσκευη και ειναι σαν να την παιρνεις καινουργια και στο δευτερο απλα κανε αναβαθμιση λογισμικου χωρις να πειραξει τιποτα.

#551   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:20

απο την στιγμη που δεν εκανες.. restore.. δεν σου σβηνει τιποτα.. ουτε.. σου δινει επιλογη για restore from backup ή setup as new.. δεν υπαρχει λογος.. για να μην μπερδευτουν και οι φιλοι που διαβαζουν.. :)

#552   george4791

george4791

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:23

καλησπερα σε ολους τους φιλους, εχω ενα προβλημα και θα παρακαλουσα την βοηθεια σας,

εκανα jb με το spirit κανονικα, εβαλα τα repos, εβαλα το appsync και το installous και ολα ηταν μια χαρα, μετα κατεβασα απο το installous ενα application
και πατησα install αλλα μολις το κατεβασε δεν εμφανιζε το εικονιδιο, εψαξα και βρηκα οτι πρεπει πρωτα να κανουμε install ενα free application απο το appstore
και εκει εχω το προβλημα, κατεβασα ενα και μολις πηγε να το κανει install εχει κολλησει η μπαρα και δεν το κανει install, το εκανα restart αλλα και παλι τιποτα
το εικονιδιο εχει κολλησει στο install.

μπορει καποιος φιλος να βοηθησει?

χμους/γιωργος

#553   georgebest

georgebest

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:23

Εφοσον εισαι σε 3.1.2, αν πατησεις το κουμπι "restore" θα σε φερει στην 3.1.3. Για να σε επαναφερει σε εργοστασιακες ρυθμισεις, θα σου περασει το latest sign-able firmware (κοινως 3.1.3).
Αν κανεις restore from backup μετα το Spirit, δεν χανεται το jailbreak. Απλα σου "ξαναπερναει" local ρυθμισεις που εχει σωσει (σε εμενα ας πουμε επανεφερε contacts/sms κλπ. Ακομα και games που περασα μετα με sync ειχε κρατημενα τα saves μου).

Εμένα ούτε saves επανέφερε ούτε τίποτα. Πως το έκανες το backup?? Δεξί κλικ πάνω στο όνομα του κινητού στο itunes και επιλογή backup έτσι δεν είναι????

#554   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,753 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:24

Εχει την επιλογη restore from back up φιλε μου οταν πατησεις δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης.

#555   Slumber

Slumber

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2010 - 13:25

Εμένα ούτε saves επανέφερε ούτε τίποτα. Πως το έκανες το backup?? Δεξί κλικ πάνω στο όνομα του κινητού στο itunes και επιλογή backup έτσι δεν είναι????

Yeap

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4