Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Spirit Jailbreak (iPad, iPhone, iPod Touch)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1857 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1396   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 00:01

Να είσαι καλά φίλε μου, αλλά το αγορασα από την εταιρία που δουλεύω οπότε δεν θέλω να το ρισκαρω. Θα περιμένω κάποιον οδηγό για να είμαι απόλυτα σίγουρος... Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

no problem

κ εγω τωρα μαθαινω οποτε δε θελω να σε μπερδεψω αλλο! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1397   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/05/2010 - 00:49

Εφοσον το εχεις αγορασει απο καταστημα στην Ελλαδα και ειναι official unlocked η συσκευη σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι:

1)Back up(τις φωτογραφιες που εχεις τραβηξει απο το κινητο παρε τες χειροκινητα γιατι δεν περνανε στο back up)
2)Restore στην 3.1.3
3)Set up as a new
4)Jailbreak με το Spirit
5)Καλοριζικο

Καλη επιτυχια.

#1398   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 01:05

Εφοσον το εχεις αγορασει απο καταστημα στην Ελλαδα και ειναι official unlocked η συσκευη σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι:

1)Back up(τις φωτογραφιες που εχεις τραβηξει απο το κινητο παρε τες χειροκινητα γιατι δεν περνανε στο back up)
2)Restore στην 3.1.3
3)Set up as a new
4)Jailbreak με το Spirit
5)Καλοριζικο

Καλη επιτυχια.

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να κάνω jailbreak την συσκευή μου χωρίς να αλλάξω το firmware σε 3.1.3? Γιατί κάπου διάβασα στα post ότι κάποιοι το έκαναν χωρίς όμως να πουν τον τρόπο.. Συγνώμη Πάρη, αλλά αφού διάβασα όλα τα post μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η 3.1.3 είναι ασταθής και έχει προβλήματα, συν του ότι φοβάμαι μήπως η συσκευή μου δεν είναι official unlocked.. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να το τσεκαρω αυτό? Και πάλι συγνώμη που σε βάζω σε μπελάδες και σε ρωτώ πράγματα που έχει μαλλιάσει η γλώσσα σου να λες.... :D

#1399   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 01:31

ας ξεκινησουμε απο το πιο βασικο το unlock..ειπες δε γνωριζεις αν ειναι official unlocked η συσκευη σου..οταν το πηρες..ηταν jailbroken?

#1400   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 01:46

ας ξεκινησουμε απο το πιο βασικο το unlock..ειπες δε γνωριζεις αν ειναι official unlocked η συσκευη σου..οταν το πηρες..ηταν jailbroken?

Όχι... Δεν ήταη jailbroken. Ήταν σε firmware 3.1.2 (και συνεχίζει να παραμένει) και το έκανα εγώ jailbreak με το blackrain.... Η συσκευή μου πάντως υποστηρίζει και ελληνική γλώσσα αν αυτό βοηθάει πουθενά....

#1401   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 01:51

Όχι... Δεν ήταη jailbroken. Ήταν σε firmware 3.1.2 (και συνεχίζει να παραμένει) και το έκανα εγώ jailbreak με το blackrain.... Η συσκευή μου πάντως υποστηρίζει και ελληνική γλώσσα αν αυτό βοηθάει πουθενά....

ωραια πριν το κανεις jailbreak με blackrain επαιρνες τηλεφωνα κανονικα εχοντας βαλει την καρτα σου?αναγνωριζε το δικτυο σου?αλλωστε θα επρεπε να το κανεις και activate..
επαναλμβανω πρωτου το jailbreak με blackra1n..

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 24/05/2010 - 01:53

#1402   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 01:58

ωραια πριν το κανεις jailbreak με blackrain επαιρνες τηλεφωνα κανονικα εχοντας βαλει την καρτα σου?αναγνωριζε το δικτυο σου?αλλωστε θα επρεπε να το κανεις και activate..
επαναλμβανω πρωτου το jailbreak με blackra1n..

Σωστά.. Πριν το κάνω jailbreak, έβαλα την κάρτα μου και αφού το έκανα activate το δίκτυό μου το αναγνώριζε κανονικά... Πρέπει να πω ότι αυτή την κάρτα δεν την χρησιμοποιώ για τηλέφωνα αλλά για internet... Είναι κάρτα f2go της Wind και έχω άλλο κινητό για τα τηλέφωνα και τα μηνύματα... Πάντως το δίκτυο το αναγνώρισε χωρίς πρόβλημα....

#1403   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 02:07

ωραια και κατι ακομα να το επιβεβαιωσουμε 110%..μετα το jailbreak εγκατεστησες το blacksnow?απο τη σταγονα που εβγαλε το blackra1n?ή μονο το cydia?αν και ενταξει απο τη στιγμη που εγινε το activate με καρτα της wind ειναι official unlocked.. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 24/05/2010 - 02:08

#1404   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 02:16

ωραια και κατι ακομα να το επιβεβαιωσουμε 110%..μετα το jailbreak εγκατεστησες το blacksnow?απο τη σταγονα που εβγαλε το blackra1n?ή μονο το cydia?αν και ενταξει απο τη στιγμη που εγινε το activate με καρτα της wind ειναι official unlocked.. ;)

Blacksnow? Απλά κατέβασα το blackrain, το έκανα fix με το blackbreeze για να είναι συμβατό με τα Windows 7 και έτρεξα το blackrain.exe... Μετά την εγκατάστασή του μου έβγαλε επιλογή να εγκαταστήσω και το cydia, το οποίο και έκανα... Αυτά ήταν τα ακριβή βήματα για να το κάνω jailbreak. To blacksnow δεν ξέρω τί είναι.... :huh:

#1405   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 02:35

κανονικα unlocked ειναι μπορεις να προχωρησεις στο spirit απο τη στιγμη που το αναγνωρησε το δικτυο οταν το εκανες activate

#1406   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 02:46

κανονικα unlocked ειναι μπορεις να προχωρησεις στο spirit απο τη στιγμη που το αναγνωρησε το δικτυο οταν το εκανες activate

Άρα λοιπόν θα πρέπει αναγκαστικά να αναβαθμίσω το κινητό μου στην 3.1.3.... Πώς την βλέπεις την έκδοση αυτή? Είναι σταθερή? Γιατί διάβασα πολλά παράπονα... Κάτι τελευταίο... Έχω το iTunes version 9.1.1.12... Θα υπάρξει πρόβλημα με αυτή την έκδοση ή θα πρέπει να κάνω downgrade σε κάποια παλαιότερη? Ευχαριστώ πολύ παιδιά που με βοηθάτε με το πρόβλημά μου.. Πραγματικά είμαι υπόχρεος και θα χαρώ να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου σε οτιδήποτε μου ζητηθεί.... :D

#1407   stainer

stainer

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 03:08

καλησπερα σε ολους,

εχω μια απορια,εκανα jb σε iphone 3gs version 3.1.3 με spirit σε εναν φιλο και του δουλευει κανονικα.εγω εχω το 3gs 3.1.2 σπασμενο με blackrain (με το bootsector που χρειαζεται συνεχεια το black rain οποτε κλεινει)υπαρχει καποιος τροπος να αναβαθμισω σε 3,1,3 να κανω jb με το spirit και να κρατησω ολα μου τα δεδομενα?(apps,τηλεφωνικο καταλαγο κλπ? )το ξερω οτι εινι λιγο χαζη ερωτηση γιατι δεν θα σβηστουν οσα εχω απο το itunes αλλα πριν κανω καμια πατατα δεν εβλαπτε να ρωτησω :)

#1408   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 07:54

Εάν έχεις συγχρονισμενα τα αρχεία σου με iTunes και τις επαφές σου με outlook το μόνο που θα χάσεις είναι εισερχομενες .. SMS.. Εάν η συσκευή σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα μπορείς μετά το restore νακανεις restore from backup και να μην χαθεί απολύτως τίποτα.. Ακόμη και από cydia εάν έχεις με το aptbackup.. Το κατεβαζεις από cydia πριν το restore και πατάς backup.. Μετά κανείς backup στο iTunes-restore-jailbreak με spirit - ξανακατρβαζεις το aptbackup και πατάς restore στην εφαρμογή (όχι στο iTunes) και επανέρχονται οι εφαρμογές από cydia..

#1409   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 10:49

Άρα λοιπόν θα πρέπει αναγκαστικά να αναβαθμίσω το κινητό μου στην 3.1.3.... Πώς την βλέπεις την έκδοση αυτή? Είναι σταθερή? Γιατί διάβασα πολλά παράπονα... Κάτι τελευταίο... Έχω το iTunes version 9.1.1.12... Θα υπάρξει πρόβλημα με αυτή την έκδοση ή θα πρέπει να κάνω downgrade σε κάποια παλαιότερη? Ευχαριστώ πολύ παιδιά που με βοηθάτε με το πρόβλημά μου.. Πραγματικά είμαι υπόχρεος και θα χαρώ να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου σε οτιδήποτε μου ζητηθεί....

Το μονο προβληματακι που εχω αντιληφθει εγω ειναι η μπαταρια που πεφτει πολυ γρηγορα στην 3.1.3. Αλλωστε ειναι και bug του συγκεκριμενου firmware. Δυστυχως ομως αν θες untethered jailbreak το μονο που εχεις, ειναι να κανεις update στην 3.1.3 και μετα spirit. Οσο για την εκδοση του itunes σε εμενα δεν επαιξε κανενα ρολο και μαλιστα ο saurik το λεει καπου πως «μπορει να γινει jb ακομα και με την τελευταια εκδοση itunes»
Ελπιζω να βοηθησα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: teo18480, 24/05/2010 - 10:50

#1410   nick2

nick2

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 11:26

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...Εχω 3GS στην 3.1.2 και jailbroken με blackrain.Aξιζει να το αναβαθμισω στην 3.1.3 και να κανω spirit jailbreak? Η' καλυτερα θα ηταν να περιμενω την 4.0 εκδοση? Γιατι διαβαζω αρκετα προβληματα με την μπαταρια.και με το ζορι μου κραταει τωρα 2 μερες..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες