Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Spirit Jailbreak (iPad, iPhone, iPod Touch)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1857 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1411   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/05/2010 - 11:29

εαν δεν εχεις καποιο προβλημα περιμενε την 4.0 δεν εχει κατι παραπανω απο την 3.1.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1412   jkotsou

jkotsou

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/05/2010 - 12:30

Με αυτο το σπασιμο δεν θα μπορώ να μεταφερω το ιντερνετ στον φορητο μου δηλαδη; δεν υποστιριζει tethering????? υπαρχει τροπος να εχω 3.1.3 κ tethering?

#1413   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/05/2010 - 12:38

Φιλε μου το tethering ειναι ενα πραγμα τελειως μα τελειως διαφορετικο με το jailbreak.Εαν εχεις vodafone και δεν εχεις κανει αναβαθμιση το carrier settings δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα οσον αφορα το tethering.

#1414   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 14:09

Λοιπόν παλικάρια, το πήρα απόφαση και έκανα το βήμα να περάσω με restore την έκδοση 3.1.3 ώστε να εγκαταστήσω το spirit... Τελικά όλα πήγαν κάτι παραπάνω από άψογα και τώρα απολαμβάνω το untethered κινητό μου χωρίς (προς το παρόν) κανένα απολύτως πρόβλημα.... Επιπλέον κάνοντας εγκατάσταση το appsync και το installous, επανέφερα τις κρακαρισμένες εφαρμογές που είχα και πριν... Τέλος, έχοντας φροντίσει να κάνω backup πριν το jailbreak έχω και ότι απαραίτητο είχα και στο προηγούμενο firmware. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που πραγματικά μας-με βοήθησαν να χαρούμε τις δυνατότητες αυτού του κινητού στο έπακρο... Να είστε όλοι καλά!!!!!! :rolleyes:

#1415   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 14:12

να 'σαι καλα φιλε μου .. χαιρομαστε που καθησες και διαβασες και τελικα καταφερες να το κανεις... χωρις περιττες ερωτησεις... :)

#1416   stainer

stainer

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 18:33

dim ευχαριστω πολθ για την απαντηση εχω ομοωσ μια απορια.κατεβασα το ssh απο cydia αλλαξα και το πασσ οποω λεει εκανα και copy ta παντα απο το κινητο.αυτο μετα πωσ το ξαναπερναω στο κινητο?υπαρχει καποιοσ συγκεκριμενοσ τροποσ να κανεισ backup απο το win32cp η απλα κανω αντιγραφη τον φακελλο με τα apps?? μηπωσ θα σου ηταν ευκολο να μου εξηγησεισ την διαδικασια γιατι δεν την εχω πολυκαταλαβει?ευχαριστω πολυ
!

#1417   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 18:48

Αν ακομα απο οτι καταλαβα εισαι στο σταδιο πριν το jailbreak με spirit και εχεις κανει backup τη συσκευη σου με το itunes εισαι καλημενος.
Επιπλεον αν θες μπορεις να κανεις backup τα πακετα του cydia,αυτο που θα χρειαστεις ειναι το aptbackup
δες το σχολιο #270

#1418   spirostaz

spirostaz

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 09:56

Καλημερα μετα απο απουσια σχεδον 5 μηνων αποφασισα να μην ξανα αλλαξοπιστησω με κανενα αλλο κινητο (htc hd2),
ΚΥΡΙΟΙ και ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ενα σας λεω δεν νομιζω οτι μετα απο τις αψογες εφαρμογες που εχει,και ολα αυτα που μας προσφερει, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..........
Οσο για το jailbreak ηταν το μονο μου προβλημα που αναρωτιομουν αν ειχε βγει κατι για το 3gs 3.1.3 αλλα και παλι μου εβγαλε ολες μου τις αποριες το SPIRIT ............
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ APPLE ΓΕΝΙΚΩΣ ...................................

#1419   god21

god21

iPH Contributor

• 1.019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/05/2010 - 14:08

To γνωστό εργαλείο jailbreaking, spirit, είναι πλέον διαθέσιμο και σε έκδοση για linux. Η διαφορά αυτής της έκδοσης από αυτήν για windows είναι ότι η έκδοση Linux δεν διαθέτει γραφικό περιβάλλον και όη η δαδικασία θα πρέπει να γίνει από κονσόλα.
Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

[Πηγή: iPhoneforum.gr]

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 25/05/2010 - 14:32
Προσθήκη Πηγής & Εικόνας.

#1420   animus

animus

iPH User

• 179 μηνύματα
  • GameCenter:Animus 2.0

Δημοσίευση 25/05/2010 - 14:10

Παρα πολύ καλά νέα αυτά για να σταματήσουν οι φίλοι μας οι Linux/Android να λενε τα δικά τους.

Edit:Ευτυχώς εβαλες άλλη φωτο η αλλη μου έβγαλε τα μάτια :P

Τελευταία επεξεργασία από: animus, 25/05/2010 - 14:11

#1421   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 25/05/2010 - 14:30

Ωραίος!

#1422   pasoman

pasoman

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 18:15

Καλησπέρα στο forum!!Όλα πήγαν καλά απ' ότι φαίνετε με το spirit και έχω την εξής απορία?
Στο cydia υπάρχουν 2 appsync for os 3.1 και appsync for os 3.2
εγώ πιο από τα δύο θα βάλω

iphone 3gs με νέα botrom τώρα 3,1,3

ευχαριστώ εκ των προτέρων

#1423   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 18:23

Το 3.1 θα βαλεις γιατι το 3.2 ειναι για iPad φιλε μου.

#1424   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/05/2010 - 20:17

χαιρετε και ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ..

ειμαι εντελως noob με iphone και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις...(σιγουρα καποιες θα σας φανουν γελοιες απο αυτες//...)

εχω iphone με update σε 3.1.3 και εκανα jailbreak με spirit.. φαινομενικα ειναι ολα καλα αφου το cydia ειναι μια χαρα installed... το installous επισης το βρηκα και μια χαρα....

αλλα.....

1. καποιες εφαρμογες παρολο που τις κανω install ΔΕΝ φαινονται μετα στο μενου....... ???

2. οταν κανει "sync" με itunes τα χανει ολα απο installous και cydia....

3. τελικα με μπαταρια υπαρχει προβλημα μετα το spirit ή ειναι θεμα 3.1.3 οποτε μετα με 4. θα ειναι οκ???

4. υπαρχει τροπος να μπουν οι εφαρμογες απο cydia και installous στο itunes???

αυτα τα ολιγα οποιος εχει ορεξη τα απανταει .... βολευομαι και με links σε αγγλικα και ελληνικα (...πολυ βολικος ετσιιι :rolleyes: )

σας ευχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα......

σας υποσχομαι ομως πολυ γρηγορα να μην εχω τοσο χαζες ερωτησεις και να κανουμε μαζι πιο εδειαφερον πραγματα με τα iphone..

Γιωργος...

redcom7 :blush:

#1425   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.745 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2010 - 20:28

Για εμενα κανε ενα back up το κινητο σου,μετα κανε ενα restore για να ειναι καθαρη η συσκευη σου και μετα κανε jailbreak.Αφου κανεις ολα αυτα ακολουθησε αυτο εδω και εισαι ετοιμος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες