Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

Οδηγός Cydia για νέους χρήστες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1161 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   kormi

kormi

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/05/2010 - 22:03

Καλησπερα και απο μενα.Έκανα και εγω jb με το spirit σε 3GS 3.1.3 και πέρασα τα αναγκαια συμφωνα με τον οδηγο που υπάρχει στο forum.Εχθες ανοιξα το cydia και μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω update το νεο cydia installer.Πατησα ΟΚ και τελικα δεν μπορεσε να γίνει τιποτα.Απ'οτικ καταλαβα μαζί με το παραπανω προσπάθησε να εγκαταστήσει και το AppSync for OS 3.1.Εγώ είχα εγκαταστήσει το AppSync for OS 3.1.x από το sinful οποτε εβγαλε μηνυμα σχετικο με conflict.Προσπάθησα από manage->packages να απεγκαταστησω το AppSync for OS 3.1.x αλλά πατωντας modify->remove στη καρτέλα που εμφανίζει στα modifications έχει πρώτα install το AppSync for OS 3.1 και μετα remove to AppSync for OS 3.1.x.Οπότε οταν παταω confirm προσπαθει να τα εκτελεσει με τη παραπανω σειρα με το ιδιο παντα αποτελεσμα.....τιποτα δηλαδη.Βοηθήστε σας παρακαλω ρε παιδια.Αυτος δεν ειναι ο σωστος τροπος να αφαιρεσω κατι που εβαλα απο cydia? (Νομιζω καπου αυτο διαβασα.Εχω πελαγωσει με το διαβασμα στο forum.Ειναι απυθμενο....)

Ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/05/2010 - 22:14

εαν μπορεις να απεγκαταστησεις το update.. καντο.. μετα κανε unistall το appsync.. και ξανακανε update.. αλλιως εαν δεν γινεται την διαδικασια απο την αρχη.. :(

#243   kormi

kormi

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 22:25

εαν μπορεις να απεγκαταστησεις το update.. καντο.. μετα κανε unistall το appsync.. και ξανακανε update.. αλλιως εαν δεν γινεται την διαδικασια απο την αρχη.. :(

Οπα?Με τη μια ρε καρντασι?ουτε τσιγαρο δεν εκανα!!!
το cydia istaller εννοεις?απο που? απο manage->packages.Αν ναι προσπαθησα αλλα παλι στα modifications βγαζει πρωτα στη λιστα να κανει install to AppSyn for OS 3.1 και παλι τα ιδια :mad: Δεν μπορω να επιλεξω να κανει μονο το ενα απο τα δυο? Το αλλο AppSync απο sinfulδεν κανει δηλαδη? δλδ τι εννοεις από την αρχη?restore και τα ρεστα...?Μη με λες.......

#244   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 22:30

Οπα?Με τη μια ρε καρντασι?ουτε τσιγαρο δεν εκανα!!!
το cydia istaller εννοεις?απο που? απο manage->packages.Αν ναι προσπαθησα αλλα παλι στα modifications βγαζει πρωτα στη λιστα να κανει install to AppSyn for OS 3.1 και παλι τα ιδια :mad: Δεν μπορω να επιλεξω να κανει μονο το ενα απο τα δυο? Το αλλο AppSync απο sinfulδεν κανει δηλαδη? δλδ τι εννοεις από την αρχη?restore και τα ρεστα...?Μη με λες.......

σε λεω δυστυχως.. και ας ειμαι απο Λαμια.. κατι το εχει μπλοκαρει.. δεν δεχεται cancel σε κανενα..

#245   kormi

kormi

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 22:38

Πες μου σε παρακαλω για να ξερω τουλαχιστον μολις το παρω αποφαση.Το Appsync που εβαλα δεν κανει?ποιο πρεπει να βαλω?Μονο απο Hackulo?

Ευχαριστω παντως.Επαθα πλακα με την αμεσοτητα.Νασαι καλα.

#246   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2010 - 22:48

Πες μου σε παρακαλω για να ξερω τουλαχιστον μολις το παρω αποφαση.Το Appsync που εβαλα δεν κανει?ποιο πρεπει να βαλω?Μονο απο Hackulo?

Ευχαριστω παντως.Επαθα πλακα με την αμεσοτητα.Νασαι καλα.

φαινεται πως το update.. του cydia.. εγκαθισταται ως default το appsync .. αρα δεν χρειαζεται μετα να το εγκαταστησεις ξανα.. ετσι πιστευω..εχω καιρο να ασχοληθω.. με το cydia.. αποφασισα να εχω clean συσκευη.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 13/05/2010 - 22:49

#247   samuel

samuel

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2010 - 13:13

Καλησπέρα και από εμένα,
Μια ερώτηση: Για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο Cydia; πρέπει να έχω πρόσβαση στο internet μέσω WiFi η μπορεί να γίνει και μέσω του υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο internet μέσω καλωδίου; Αν ναι πως;

#248   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2010 - 13:23

Καλησπέρα και από εμένα,
Μια ερώτηση: Για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο Cydia; πρέπει να έχω πρόσβαση στο internet μέσω WiFi η μπορεί να γίνει και μέσω του υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο internet μέσω καλωδίου; Αν ναι πως;

ριξε μια ματια εδω μηπως και σε βοηθησει..

Install Cydia apps without wifi :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 14/05/2010 - 13:27

#249   amorealex

amorealex

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:amorealex

Δημοσίευση 14/05/2010 - 13:36

ριξε μια ματια εδω μηπως και σε βοηθησει..

Install Cydia apps without wifi :)

Που πας και τα ξετρυπώνεις ρε άνθρωπε?
;)

#250   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2010 - 13:37

στο google.. search " cydia without wifi ".. :) μπορεις και εσυ ...δοκιμασε.... φιλικα..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 14/05/2010 - 13:39

#251   vpatsikas

vpatsikas

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2010 - 15:21

παιδια συνεχιζω και εχω προβλημε με το installous...μπορειτε να με βοηθησετε?????το κατεβαζω ολα καλα...αλλα μου λεει fail οταν παο να κατεβασω εφαρμογες!!!!!!!!!!

#252   manos4ever

manos4ever

iPH User

• 121 μηνύματα
  • GameCenter:manosand

Δημοσίευση 14/05/2010 - 18:58

το ifile δεν λειτουργει
τι να κανω?

Τελευταία επεξεργασία από: manos4ever, 14/05/2010 - 18:58

#253 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 14/05/2010 - 19:15

Δοκιμασε να το κατεβασεις απο αλλο repo φιλε μου!!! :rolleyes:

#254   gkalas

gkalas

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2010 - 19:47

παιδια συνεχιζω και εχω προβλημε με το installous...μπορειτε να με βοηθησετε?????το κατεβαζω ολα καλα...αλλα μου λεει fail οταν παο να κατεβασω εφαρμογες!!!!!!!!!!

Kατεβασε το installOus και οχι το installous(με Ο κεφαλαιο)

#255   vpatsikas

vpatsikas

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2010 - 19:53

Kατεβασε το installOus και οχι το installous(με Ο κεφαλαιο)

to dokimasa και αυτο αλλα τοιδιο μ εκανε..............μηπος θελει κατι επιπλεον????εχω ακουσει για το appleshare...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες